RUCH - Pogon

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
reden
Kontakt:

#61 Post autor: reden » 24 kwie 2004, o 20:07

Tukej pora zdjyńć. Yno pora bo leca na bjyr coby ta viktoria łobloć!!!

http://www.ruchpogon.republika.pl/pogon.htm
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2004, o 11:42 przez reden, łącznie zmieniany 1 raz.

19Artur20

#62 Post autor: 19Artur20 » 24 kwie 2004, o 20:08

Jeszcze jedna sprawa. Czy bedą na stronie oficjalnej foty z meczu, a jak bedą to kiedy??

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: Ozor » 24 kwie 2004, o 20:17

Droga do domu byla dluga ale bylo co swietowac,wielki mecz w wykonaniu naszych zawodników ostatni taki oglądalem za Loręsa z Polonią wielkie brawa za ambicję i walkę na maxa.Brawo panowie,pokazaliscie na co was stac.Przy innej organizacji klubu problemu z awansem raczej by nie bylo.

10 Spisala się dzisiaj chyba ok? to pytanie dla tych co mieli watpliwosci.
Brawa za flagę o prezesie wielu na to czekało.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#64 Post autor: radzion » 24 kwie 2004, o 20:18

jo ino powiemtyla:

kurde jest za***iscie:

wiecej jutro jak wytrzezwieja:D

nie no tak na pwoaznie to super szpil hcopcow, nie dosc ze walczyli to jeszcze elegancko zagrali!godolch z chopcami , naprowdy chcieli bardzo podziekowac za doping dzisiej i za wsparcie!!!

nie no, narazie nic nie pisza, ida dalij soie bawoic!!!!mzoe jutro cos wiecej napsiza

OTO JEST DZIE OTO JEST DZIEN KTORY DAL NAMPAN, KTORY DAL NAM PAN!!!!!!!!!

JAZDA!!!!NIEBIESCY!!!!!!!!!!!!!1

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#65 Post autor: radzion » 24 kwie 2004, o 20:20

AHA JESZCZE JEDNO! WLEZCIE NA MEGATYPERA I ZOBOCZCIE JAKIZECH TYPOWOL WYNIK:d,

JUZ 3 Z RZEDU DOKLADNY WYNIK TREFIONY,DO TEGO ZECH TREFIOL ZE PEPE WDUPI TORA!!!!!

100 lat Piotrek!!!!!!!!!

deniss
Kontakt:

#66 Post autor: deniss » 24 kwie 2004, o 20:20

nie moglem dzis byc na szpilu :( (MUSIALEM isc do roboty :evil: ) a ostatnio nie bylem jak grali z kszo na to wychodzi ze jak mnie niema na Cichej to RUCH wygrywo :shock:
moze dla dobra NIEBIESKICH przestana chodzic na szpile :lol:
jestem napRawde szczesliwy i pisze ze lzami w oczach
pozdRo
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

Niebieska
Kontakt:

#67 Post autor: Niebieska » 24 kwie 2004, o 20:21

[b]TO BYŁ MECZ,TO BYŁA PIĘKNA GRA,ONI TAM,A NA DZIESIĄTCE JA[/b]

Jeszcze jestem pod wrażeniem, to był mecz z tych których nigdy się nie zapomina. Tak jak ktoś już to powiedział, dziś wychodziło wszystko.

[b]Piłkarze[/b] - za***iście, kombinacyjna gra, szybka, z polotem, a przede wszystkim widać było pewność od początku do końca, może z wyjątkiem bramkarza Franke - co ten chłopak musiał czuć, nic dziwnego, że grał trochę niepewnie, trzymałam za niego kciuki cały mecz, pierwsze koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej, najważniejsze, ze debiut zliczył w zwycięskim meczu i na dodatek z czystym kontem. Brawa!!!

[b]Kibice[/b] - młyn, 10, trybuna dla wszystkich wielkie brawa, faktycznie dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wszyscy byli razem. Nawet ja trochę pokrzyczałam :) Niebiescy, Niebiescy!!! Szydercy nie mieli szans sie przebić, albo zostali w domach. I nareszcie nie było pielgrzymek przed końcem meczu, wszyscy byli do końca i tak powinno być zawsze, nie tylko wtedy jak piłkarze grają mecz życia. Podziękowania na stojąco dla zawodników, 100 lat dla Pepe, brak mi słów, żeby wyrazić co dziś czułam.

[b]Piłkarze+Kibice[/b] - Nareszcie to na co czekałam, jedność, nie ma już [b]Ruch to My a nie WY[/b], jest tylko [b]MY[/b], wspólna radość kibiców i piłkarzy po meczu, wzajemne podziękowania, no i te szczupaki. Jak ja to kocham.

[b]Trener[/b] - ostatnio sporo było krytyki pod adresem trenera, a ściślej mówiąc dokonanych przez niego zmian, dziś moim zdaniem zmiany były dobre, trener dobrze ustawił zespół i przede wszystkim dobrze go zmotywował przed tym meczem. Brawa dla Jurka.

[b]Sędzia[/b] - nie warto o nim mówić, bardzo starał się spieprzyć to widowisko, ale mu nie wyszło.

Jeszcze raz wielkie brawa, po prostu było [b]pięknie, bajecznie, za***iście[/b] :!: teraz trzeba się cieszyć i świętować, następna okazja już niedługo - 3 maja, jestem przekonana, że w Koninie też będą 3 punkty, a na następnym meczu na Cichej będzie Nas już dużo więcej.

[size=9]PS. Jeszcze trochę złośliwości z mojej strony, (przepraszam, ale nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności), panowie, którzy tydzień temu na czacie, w czasie meczu z Bełchatowem, wieszliście na wszystkich psy i obstawialiście ile Ruch dostanie z Pogonią (0-3 - prawda?), co teraz macie do powiedzenia. Chyba nic, tak sądzę, ja też wstydziłabym się odezwać :oops: [/size]

Gość

#68 Post autor: Gość » 24 kwie 2004, o 20:33

ALE JESTEM SZCZESLIWY!!!!!!!!!!!!!!
TAKIEGO RUCHU TO JA DAWNO NIE WIDZIALEM!!!!!!!
A TEN DOPING TO DLA MNIE WIELKIE PRZEZYCIE!!!!!!!
BYLO za***iscie!!!!!
BRAWA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!
ASH MI SIE CHCE :cry: ZE SZCZESCIA :D :D :D

RUCH RUCH HKS!!! :wink:

Harpo

#69 Post autor: Harpo » 24 kwie 2004, o 20:34

NIE-SA-MO-WI-TE!!!!!!! Po cichu liczyłem na 1 pk, a tu taka NIESPODZIANKA! Dla mnie bomba :D

A swoją drogą, tak właśnie przeczuwałem, że ambicja młodzieży może dużo znaczyć w dzisiejszym meczu 8) Tylko tak dalej.

A "WIELCY NIEOBECNI" ? Cóż...mam swoje zdanie, ale nie chcę się narażać :wink:

Marek Nowak
Kontakt:

#70 Post autor: Marek Nowak » 24 kwie 2004, o 20:38

No nareszcie zwyciestwo ! Jaka ulga i radosc :lol: Brawo niebiescy - tak trzymac rowniez w nastepnych meczach ( w Koninie mam nadzieje zobaczyc kolejna wygrana ). Gratulacje dla solenizanta - 100 lat i obys stapal po ziemi i zadna sodowa ci nie odbila .

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#71 Post autor: cisiu » 24 kwie 2004, o 20:49

:D No nic ino klaskać!!!!!Abo skokać z radości!!!!
Gra pjynko!!!!Doping...ino 2 tauzeny ludzi a doping
choby było z 4 razy wjyncy od poczontku do końca!!!!!!!!!
Tak czimać Niebiescy...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

damank
Kontakt:

#72 Post autor: damank » 24 kwie 2004, o 20:55

Długo czekałem na taki RUCH, ale sie doczekałem :D :D
Dawno już nikt tak nie walczył... i z takimi efektami. Dzis RUCH był drużyną, drożyną na która chce sie patrzec , przychodzic...
BRAWO... !!! :flaga: :flaga:

stan01
Kontakt:

#73 Post autor: stan01 » 24 kwie 2004, o 21:04

ab pisze:To był RUCH z dawnych lat: nieustępliwy i waleczny. Dzisiej Gucio by się ich nie powstydził. Tak trzymać i za rok pierwsza liga w Chorzowie! :D :D :D
Calkowicie zgadzam sie z Twoja opinia, rzeczywiscie Niebiescy zagrali wg mnie jak za dawnych dobrych czasow .
PS . Szacunek dla "gerhata" i Jego opinii przed meczem z Pogonia.
Wg mnie Trafil w dyche.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: wojt » 24 kwie 2004, o 21:15

Co tu dużo mówić wszystko napisane, mialem zapalenie oskrzeli ale po tym meczu będę chyba miał zapalenie płuc, głos mam jak żul ale jeszcze tylko nastawie video na 22.00(powtórki na trójce) i idę pić za taką grę i solenizanta obowiązkowo trzeba, a jutro.. chyba do szpitala :)

sadist

#75 Post autor: sadist » 24 kwie 2004, o 21:22

No i bardzo elegancko! Gratulacje!

Teraz przed Wami dwa wazne mecze, które musicie popchnąć do przodu - Konin i ŁKS u siebie. Powodzenia!

ODPOWIEDZ