RUCH - Pogon
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Droga do domu byla dluga ale bylo co swietowac,wielki mecz w wykonaniu naszych zawodników ostatni taki oglądalem za Loręsa z Polonią wielkie brawa za ambicję i walkę na maxa.Brawo panowie,pokazaliscie na co was stac.Przy innej organizacji klubu problemu z awansem raczej by nie bylo.
10 Spisala się dzisiaj chyba ok? to pytanie dla tych co mieli watpliwosci.
Brawa za flagę o prezesie wielu na to czekało.
10 Spisala się dzisiaj chyba ok? to pytanie dla tych co mieli watpliwosci.
Brawa za flagę o prezesie wielu na to czekało.
- radzion
- Kontakt:
jo ino powiemtyla:
kurde jest za***iscie:
wiecej jutro jak wytrzezwieja:D
nie no tak na pwoaznie to super szpil hcopcow, nie dosc ze walczyli to jeszcze elegancko zagrali!godolch z chopcami , naprowdy chcieli bardzo podziekowac za doping dzisiej i za wsparcie!!!
nie no, narazie nic nie pisza, ida dalij soie bawoic!!!!mzoe jutro cos wiecej napsiza
OTO JEST DZIE OTO JEST DZIEN KTORY DAL NAMPAN, KTORY DAL NAM PAN!!!!!!!!!
JAZDA!!!!NIEBIESCY!!!!!!!!!!!!!1
kurde jest za***iscie:
wiecej jutro jak wytrzezwieja:D
nie no tak na pwoaznie to super szpil hcopcow, nie dosc ze walczyli to jeszcze elegancko zagrali!godolch z chopcami , naprowdy chcieli bardzo podziekowac za doping dzisiej i za wsparcie!!!
nie no, narazie nic nie pisza, ida dalij soie bawoic!!!!mzoe jutro cos wiecej napsiza
OTO JEST DZIE OTO JEST DZIEN KTORY DAL NAMPAN, KTORY DAL NAM PAN!!!!!!!!!
JAZDA!!!!NIEBIESCY!!!!!!!!!!!!!1
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie moglem dzis byc na szpilu
(MUSIALEM isc do roboty
) a ostatnio nie bylem jak grali z kszo na to wychodzi ze jak mnie niema na Cichej to RUCH wygrywo :shock:
moze dla dobra NIEBIESKICH przestana chodzic na szpile :lol:
jestem napRawde szczesliwy i pisze ze lzami w oczach
pozdRo

moze dla dobra NIEBIESKICH przestana chodzic na szpile :lol:
jestem napRawde szczesliwy i pisze ze lzami w oczach
pozdRo
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY
NIEBIESCY
-
- Kontakt:
[b]TO BYŁ MECZ,TO BYŁA PIĘKNA GRA,ONI TAM,A NA DZIESIĄTCE JA[/b]
Jeszcze jestem pod wrażeniem, to był mecz z tych których nigdy się nie zapomina. Tak jak ktoś już to powiedział, dziś wychodziło wszystko.
[b]Piłkarze[/b] - za***iście, kombinacyjna gra, szybka, z polotem, a przede wszystkim widać było pewność od początku do końca, może z wyjątkiem bramkarza Franke - co ten chłopak musiał czuć, nic dziwnego, że grał trochę niepewnie, trzymałam za niego kciuki cały mecz, pierwsze koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej, najważniejsze, ze debiut zliczył w zwycięskim meczu i na dodatek z czystym kontem. Brawa!!!
[b]Kibice[/b] - młyn, 10, trybuna dla wszystkich wielkie brawa, faktycznie dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wszyscy byli razem. Nawet ja trochę pokrzyczałam
Niebiescy, Niebiescy!!! Szydercy nie mieli szans sie przebić, albo zostali w domach. I nareszcie nie było pielgrzymek przed końcem meczu, wszyscy byli do końca i tak powinno być zawsze, nie tylko wtedy jak piłkarze grają mecz życia. Podziękowania na stojąco dla zawodników, 100 lat dla Pepe, brak mi słów, żeby wyrazić co dziś czułam.
[b]Piłkarze+Kibice[/b] - Nareszcie to na co czekałam, jedność, nie ma już [b]Ruch to My a nie WY[/b], jest tylko [b]MY[/b], wspólna radość kibiców i piłkarzy po meczu, wzajemne podziękowania, no i te szczupaki. Jak ja to kocham.
[b]Trener[/b] - ostatnio sporo było krytyki pod adresem trenera, a ściślej mówiąc dokonanych przez niego zmian, dziś moim zdaniem zmiany były dobre, trener dobrze ustawił zespół i przede wszystkim dobrze go zmotywował przed tym meczem. Brawa dla Jurka.
[b]Sędzia[/b] - nie warto o nim mówić, bardzo starał się spieprzyć to widowisko, ale mu nie wyszło.
Jeszcze raz wielkie brawa, po prostu było [b]pięknie, bajecznie, za***iście[/b]
teraz trzeba się cieszyć i świętować, następna okazja już niedługo - 3 maja, jestem przekonana, że w Koninie też będą 3 punkty, a na następnym meczu na Cichej będzie Nas już dużo więcej.
[size=9]PS. Jeszcze trochę złośliwości z mojej strony, (przepraszam, ale nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności), panowie, którzy tydzień temu na czacie, w czasie meczu z Bełchatowem, wieszliście na wszystkich psy i obstawialiście ile Ruch dostanie z Pogonią (0-3 - prawda?), co teraz macie do powiedzenia. Chyba nic, tak sądzę, ja też wstydziłabym się odezwać :oops: [/size]
Jeszcze jestem pod wrażeniem, to był mecz z tych których nigdy się nie zapomina. Tak jak ktoś już to powiedział, dziś wychodziło wszystko.
[b]Piłkarze[/b] - za***iście, kombinacyjna gra, szybka, z polotem, a przede wszystkim widać było pewność od początku do końca, może z wyjątkiem bramkarza Franke - co ten chłopak musiał czuć, nic dziwnego, że grał trochę niepewnie, trzymałam za niego kciuki cały mecz, pierwsze koty za płoty, teraz może być już tylko lepiej, najważniejsze, ze debiut zliczył w zwycięskim meczu i na dodatek z czystym kontem. Brawa!!!
[b]Kibice[/b] - młyn, 10, trybuna dla wszystkich wielkie brawa, faktycznie dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wszyscy byli razem. Nawet ja trochę pokrzyczałam

[b]Piłkarze+Kibice[/b] - Nareszcie to na co czekałam, jedność, nie ma już [b]Ruch to My a nie WY[/b], jest tylko [b]MY[/b], wspólna radość kibiców i piłkarzy po meczu, wzajemne podziękowania, no i te szczupaki. Jak ja to kocham.
[b]Trener[/b] - ostatnio sporo było krytyki pod adresem trenera, a ściślej mówiąc dokonanych przez niego zmian, dziś moim zdaniem zmiany były dobre, trener dobrze ustawił zespół i przede wszystkim dobrze go zmotywował przed tym meczem. Brawa dla Jurka.
[b]Sędzia[/b] - nie warto o nim mówić, bardzo starał się spieprzyć to widowisko, ale mu nie wyszło.
Jeszcze raz wielkie brawa, po prostu było [b]pięknie, bajecznie, za***iście[/b]

[size=9]PS. Jeszcze trochę złośliwości z mojej strony, (przepraszam, ale nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności), panowie, którzy tydzień temu na czacie, w czasie meczu z Bełchatowem, wieszliście na wszystkich psy i obstawialiście ile Ruch dostanie z Pogonią (0-3 - prawda?), co teraz macie do powiedzenia. Chyba nic, tak sądzę, ja też wstydziłabym się odezwać :oops: [/size]
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:

Gra pjynko!!!!Doping...ino 2 tauzeny ludzi a doping
choby było z 4 razy wjyncy od poczontku do końca!!!!!!!!!
Tak czimać Niebiescy...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Calkowicie zgadzam sie z Twoja opinia, rzeczywiscie Niebiescy zagrali wg mnie jak za dawnych dobrych czasow .ab pisze:To był RUCH z dawnych lat: nieustępliwy i waleczny. Dzisiej Gucio by się ich nie powstydził. Tak trzymać i za rok pierwsza liga w Chorzowie!![]()
![]()
PS . Szacunek dla "gerhata" i Jego opinii przed meczem z Pogonia.
Wg mnie Trafil w dyche.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: