Miedzy innymi dlatego, że Park Śląski remontuje al. Karolinki, drogę dojazdową do sektora gości.
Ruch Chorzów - Arka Gdynia / 08.03.2025 Godz 19:30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Arka Gdynia / 08.03.2025 Godz 19:30
Ferens na X:
-
- Kontakt:
Popieram ale gość co pisze ,podejdź pod gniazdo to nie wiem czy to dobre... Je...c arke obciagarke...piszmy o szpilu jo licza na 3pkt... Turk konczi karas cezary cezary(szymon szymanski) pepicek srodek Figo Szwoch baranski skrzydla Myszor kozak(obrazalski niech pokaże) szpica Tsykalo ....licze na 5:0
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co oni w tym gnieździe to jakaś wyrocznia żeby mi tłumaczyć co moga myśleć i mówić ? Nie moge mieć dwojego zdania ? Doskonale wiem po co to wszystko i z jakiego powodu. Rozumiem dlaczego. Nie musi mi nikt niczego pod gniazdem wyjaśniać. Piłka nożna dla kibiców.damianx123 pisze: ↑6 mar 2025, o 19:48Ci co tutaj płaczą ze arki nie wpuszczamy to niech za***ia baranka w ścianę a jak nie zrozumieją to niech podejdą pod gniazdo to z chęcią chlopaki wytłumaczą dlaczego jest tak a nie inaczej.
- tylkoja
- Kontakt:
Ci co tu płaczą nad losami świni z Gdyni niech pomyślą o chopcach co tydzień temu jechali przez cało Polska żeby postać chwila pod stadionem i nazot wracać wtedy się arka śmiała teraz karma wróciła
-
- Kontakt:
WielkiRuch rządzony "gniazdem"??
Może wyjściową jedenastke też bedziecie układać?
Daleko tak nie zajdziemy niestety...
Odechcialo mi się iść w sobota na szpil. Tyle powiem.
Do boju Niebiescy, tylko 3 pkt!
PS.
A moze i na SŚ? Co to w ogole ten "wyjazd"??
PS.
Z pewnością. Nawet ma Cichej nie byli.19Wariat20 pisze: ↑6 mar 2025, o 19:56Te co sie najbardzij ciepiom o arka to w życiu na wyjeździe niy byli![]()
A moze i na SŚ? Co to w ogole ten "wyjazd"??

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- julko20
- Kontakt:
Dokładnie, Wisła jeździ wszędzie

Uważajcie na "legalnego" bukmachera LvBet -> to scam ! Oszukują na kasę ! #LvBet_Oszuści
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
https://forum.bukmacherskie.com/threads/lvbet-oszu%C5%9Bci-manipluacja-wygranymi-zdarzeniami.173753/
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Ja, mosz recht. Nie przyłaź. Jedź na Arka.Harpo pisze: ↑6 mar 2025, o 21:52WielkiRuch rządzony "gniazdem"??
PS.Z pewnością. Nawet ma Cichej nie byli.19Wariat20 pisze: ↑6 mar 2025, o 19:56Te co sie najbardzij ciepiom o arka to w życiu na wyjeździe niy byli![]()
A moze i na SŚ? Co to w ogole ten "wyjazd"??![]()
Co trzeba mieć za trociny w głowie, żeby coś takiego pomyśleć, a co dopiero napisać na publicznym forum.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- damianx123
- Kontakt:
Ja bym na twoim miejscu nie przychodził już w ogóle do końca sezonu,damy radę bez Ciebie_BiADACZ_ pisze: ↑7 mar 2025, o 07:54Ja, mosz recht. Nie przyłaź. Jedź na Arka.Harpo pisze: ↑6 mar 2025, o 21:52WielkiRuch rządzony "gniazdem"??
PS.Z pewnością. Nawet ma Cichej nie byli.19Wariat20 pisze: ↑6 mar 2025, o 19:56Te co sie najbardzij ciepiom o arka to w życiu na wyjeździe niy byli![]()
Co trzeba mieć za trociny w głowie, żeby coś takiego pomyśleć, a co dopiero napisać na publicznym forum.

- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Harpo pisze: ↑6 mar 2025, o 21:52WielkiRuch rządzony "gniazdem"??

Focha je***ł... nie strzimia

Co do szpilu szwoch od początku i bielu do tora tak to widza
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- Rickenn10
- Kontakt:
Ja rozumiem że zdania mogą być podzielone i każdy sobie myśli i ma swoje przekonania co do tej sytuacji.
Ale niektórzy tutaj to serio potrzebują pomocy specjalisty.
ku*** dorośli ludzie
Ale niektórzy tutaj to serio potrzebują pomocy specjalisty.
ku*** dorośli ludzie

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zdania moga byc podzielone, ale pewne rzeczy trzeba oddzielic.
Nie znam ani oficjalnych, ale nieoficjalnych powodow dlaczego kibice z Gdynii nie wejda, ale jezeli wplyw na decyzje klubu mieli kibice to troche niepowaznie swiadczy o naszym klubie. Wiem, ze inne kluby robia to samo ale mielismy okazje pokazac, ze jestesmy ponad tym. No coz.
Nie znam ani oficjalnych, ale nieoficjalnych powodow dlaczego kibice z Gdynii nie wejda, ale jezeli wplyw na decyzje klubu mieli kibice to troche niepowaznie swiadczy o naszym klubie. Wiem, ze inne kluby robia to samo ale mielismy okazje pokazac, ze jestesmy ponad tym. No coz.
-
- Kontakt:
Pomijam chwilowo kwestię słuszności decyzji w sprawie Arki, ale Ty sam siebie stawiasz poza klubem. Kibice są częścią klubu pod każdym względem. Nie tylko pod względem emocjonalnym, ale tak samo kibice współfinansują klub, tak samo współdecydują i tak samo są za niego ODPOWIEDZIALNI - każdy oczywiście we właściwych proporcjach. To nie oznacza, że mamy się przekrzykiwać i cokolwiek na kimkolwiek wymuszać. Kibice trzymają ten klub przy życiu, poprzez Stowarzyszenie, różne działania i codzienną postawę. Ostatecznie Prezesem Klubu jest osoba ciesząca się zaufaniem kibiców i to ta osoba widzi wszystkie pionki na szachownicy i podejmuje ostateczne decyzje, ale każdy ma prawo powiedzieć co uważa.HullCityFC pisze: ↑7 mar 2025, o 10:48jezeli wplyw na decyzje klubu mieli kibice to troche niepowaznie swiadczy o naszym klubie. Wiem, ze inne kluby robia to samo ale mielismy okazje pokazac, ze jestesmy ponad tym. No coz.
Mam centralnie gdzieś, czy wg kogoś wpływ kibiców wygląda poważnie czy nie, szczególnie jeśli są to osoby z poza naszej społeczności i niczego do naszego klubu nie wnoszą.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ogolnie moim zdaniem od wojenek kibicowskich trzymalbym sie z daleka na miejscu zarzadu.
Zaboli oczywiscie nie wpuszczalbym ze wzgledu na ryzyko potencjalnych zniszczen.
Kazdy ma inny oglad tej sytuacji.
Zaboli oczywiscie nie wpuszczalbym ze wzgledu na ryzyko potencjalnych zniszczen.
Kazdy ma inny oglad tej sytuacji.
Ostatnio zmieniony 7 mar 2025, o 12:36 przez HullCityFC, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
to popuść, niezdrowo tak trzymać

I proponuję jednak trochę dystansu.
----------------------------------------------------------------
Poszło w świat, kibicowska Polska ma już bekę. Akcja na plus

Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Serio rusza cie taki artykuł?? Te czyste paznokcie to w ogole kpina z ludzi cięzko pracujacych..
Oni to maja takie czyste paznokcie ze moga piłke ręka do bramki wbijać -
Je*** SWINIE z Gdyni
Oni to maja takie czyste paznokcie ze moga piłke ręka do bramki wbijać -
Je*** SWINIE z Gdyni