wy***ać ci w kłypiotrhalak pisze: ↑7 lis 2024, o 22:12Słaby mecz, mam nadzieję, że trener wyciagnie konsekwencję z postawy grajków w tych zawodach. Duże rozczarowanie jak chodzi o tormana, bardzo niepewny, a te piąstkowanie to kryminał. Obrona słabo i chaotycznie. Najwięcej zastrzeżeń mam do pomocy - jako tako Kozak, ale reszta widać, że przeszła obok meczu. Napastnicy poprawnie, aczkolwiek Szczepan bardzo samolubny. Ostatnie 15 minut pierwszej połowy to wyraźne opadnięcie z sił, mam nadzięję, że sztab szkoleniowy znajdzie przyczynę takiego stanu rzeczy. Pod koniec spotkania część ludzi opuszczała trybuny nieco znużona grą. Wymagajmy. Jesteśmy Ruch. Liczę na lepszą gre w następnych spotkaniach.
No to pomyliłem się o 8. Fajny mecz. Miło tak stoć sobie i trzymac kciuki zeby bal doszoł do Szczepka i wbiył 6-to buda, a nie rzykac zeby my utrzymali 1 tor przewagi. Szloby przywyknac. Brawo druzyna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], sivy35, uszy i 51 gości