Poprawilech cie

A takie ładne okolice
Dokładnie tak jest. Polonia chce awansować i jeszcze liczy na nasze potknięcia, a patrząc na terminarz to i my i Ślęża i Polonia nie wygrają wszystkiego do końca rundy - pozostaje pytanie ile kto tych punktów zgubi
Według mnie sam faul nie zasługiwał na czerwona kartkę. Ale nieszczęśliwy efekt tego faulu już tak. Gdyby Biskup został na boisku a jego przeciwnik musiał zejść to nie byłoby to zbyt sprawiedliwe. Inna sprawa ze sędzia był bardzo słaby natomiast już nie ma co do tego wracaćLothar Ślązok pisze: ↑26 kwie 2021, o 00:15W sprawie czerwonej kartki zdania są podzielone, ale sędzia boczny stojący 5m od zdarzenia nawet nie podniósł chorągiewki i nic nie sygnalizował głównemu, który przyleciał z dalszej odległości już z czerwoną kartką
nie przypominej mi tego szpilu.tynbydziedobry pisze: ↑26 kwie 2021, o 16:33https://www.youtube.com/watch?v=HcGcswhv1oE
Mecz x lat temu United - Real i czerwona kartka dla Naniego za podobny faul lecz oczywiście nie w głowę. Często spotyka się tą sytuację gdzie sędzia pokazuje czerwień mimo, że zawodnik nie widział nawet przeciwnika. Tym bardziej sędzia był pewny tej kartki gdyż niemało krwi się pojawiło. Ale to są minusy jego wzrostu, coś co dla niego może być na normalnej wysokości dla reszty niekoniecznie.
kroy pisze: ↑26 kwie 2021, o 15:24Według mnie sam faul nie zasługiwał na czerwona kartkę. Ale nieszczęśliwy efekt tego faulu już tak. Gdyby Biskup został na boisku a jego przeciwnik musiał zejść to nie byłoby to zbyt sprawiedliwe. Inna sprawa ze sędzia był bardzo słaby natomiast już nie ma co do tego wracaćLothar Ślązok pisze: ↑26 kwie 2021, o 00:15W sprawie czerwonej kartki zdania są podzielone, ale sędzia boczny stojący 5m od zdarzenia nawet nie podniósł chorągiewki i nic nie sygnalizował głównemu, który przyleciał z dalszej odległości już z czerwoną kartką![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 69 gości