Ruch Chorzów - Polonia Bytom | 26.10.2019 | 19:20
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Bytom | 26.10.2019 | 19:20
Czy jest to technicznie możliwe żeby w kozdy markecie w okolicach Chorzowa szło kupić bilet na Ruch? Pytom poważnie
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moim zdaniem tak w niskiej lidze nie obowiązują nas przepisy z ekstraklasy.
-
- Kontakt:
Zostało 43% biletów na sektor 8, 20% na 1b i jakieś 40% na trybunę główną.
Kupiłem bilety godzine temu i jeszcze nie dostałem maila żebym mógł je wydrukować. Tez dłużej czekaliscie ?
Kupiłem bilety godzine temu i jeszcze nie dostałem maila żebym mógł je wydrukować. Tez dłużej czekaliscie ?
Janów grał przed wami, więc kogo nazywacie zdrajcami ??
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wszyscy wlezom!ino jechac!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- _BiADACZ_
- Kontakt:
kożdy potrafi pół dnia spędzić na fejsbukach, mesengjerach, instagramach, a nie poradzi poświęcić 15 min na zakup biletu? no sorry...Ozor pisze: ↑25 paź 2019, o 16:27bo walczymy o każdego człowieka i jak największą frekwencję , na co nam karty w 3 lidze?maciek1973 pisze: ↑25 paź 2019, o 16:22A po co?
Żyjemy w XXI wieku. Kożdy mody mo smartgupola.
Zasada jest prosto: wyrób sie karta kibica ino nie w dniu meczu, ale wcześniej. Potem możesz ładować ze smartgupota abo z kompa.
Chcesz na miejscu?
Przyjedź dzień/dwa wcześniej.
Jak ci sie nie uwijo, to ... łobejszysz drugo połowa!
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja wiem o co chodzi ale powalczmy o tych którzy mają obecnie chwilowy kaprys , nie mają co zrobić z czasem, być może jeszcze ponownie przyjdą i w przyszłości kogoś podobnego przyprowadzą to jest walka o frekwencję i budowanie jej od podstaw.
Maksymalne wyjście do ludzi ,maksymalnie uproszczona procedura i zakup ,osobne wejście dla biletów, a karty niech zostaną ale niech nie będą koniecznością bo nie mamy takiego wymogu obecnie.
Same karty już wielokrotnie mordowały frekwencję mają sens jak jest ich wymóg i atrakcyjne rozgrywki np ekstraklasa ale teraz? teraz trzeba wrócić do korzeni.
Takie przynajmniej moje zdanie.
Dla jasności nie chcę ich zlikwidowania bo są przydatne dla stałych bywalców i ludzi obeznanych z procedurami ale niech to nie będzie punktem wyjścia dla nowicjuszy czy okazyjnych kibiców.
Maksymalne wyjście do ludzi ,maksymalnie uproszczona procedura i zakup ,osobne wejście dla biletów, a karty niech zostaną ale niech nie będą koniecznością bo nie mamy takiego wymogu obecnie.
Same karty już wielokrotnie mordowały frekwencję mają sens jak jest ich wymóg i atrakcyjne rozgrywki np ekstraklasa ale teraz? teraz trzeba wrócić do korzeni.
Takie przynajmniej moje zdanie.
Dla jasności nie chcę ich zlikwidowania bo są przydatne dla stałych bywalców i ludzi obeznanych z procedurami ale niech to nie będzie punktem wyjścia dla nowicjuszy czy okazyjnych kibiców.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na temat kupna biletów juz chyba wszystko zostało w tym temacie powiedziane. Bydzie komplet albo nad komplet
to już jest pewne.
Teraz skupiłbym bym się na przemarszu. Każdy szanujący się kibic powienien jeśli to możliwe(wiem jest sobota niektórzy jeszcze sa w robocie i przyjada na som szpil) pojawić się na rynku przed 17:30 i wspólnie przejść na stadion.Był czas uzasadnionego bojkotu,czas na przemyślenia.Teraz jest nasz czas!Czas by pokazać i udowodnić niektórym niedowiarkom że RUCH NIGDY NIE ZGINIE.Że to nie jakiś pusty frazes.Niech mieszkańcy Chorzowa którzy nie interesują się sportem zobaczą tą Niebieską siłe.Chorzów to RUCH .RUCH to Chorzów.(słowa pana Weli)Zawsze powtarzamy że to my tworzymy tyn klub ,że RUCH to KIBICIE.Pokażmy jutro jak Chorzów żyje meczem.(nie tylko w okół ulicy Cichej 6)
Myślę że dla członków Stowarzyszenia do którego sam należe i nie tylko jest to sprawa obowiązkowa.
-Pokażmy tym samym jak bardzo kłamca KOtala się mylił i żadne przeprosiny mu nie pomogą!
-Potwierdźmy po raz kolejny że nowy stadion należy się nam jak żodnyj innej drużynie!
-Załóżmy nasze barwy!czorne i szare kurtki zostowcie w doma albo poprostu załózcie na nie coś Niebieskiego.
-Wszyscy wspólnie zacznijmy od hymnu.(Nie każdo ekipa mo swój klubowy hymn)
-Głośny doping przez 90 minut!
-Drużna nas potrzebuje! bo to my jesteśmy tą drużyną!
P.S Na piwo przed meczem i zawsze jest czas
RUCH NIGDY NIE ZGINIE!Do jutra. PyRsk!

Teraz skupiłbym bym się na przemarszu. Każdy szanujący się kibic powienien jeśli to możliwe(wiem jest sobota niektórzy jeszcze sa w robocie i przyjada na som szpil) pojawić się na rynku przed 17:30 i wspólnie przejść na stadion.Był czas uzasadnionego bojkotu,czas na przemyślenia.Teraz jest nasz czas!Czas by pokazać i udowodnić niektórym niedowiarkom że RUCH NIGDY NIE ZGINIE.Że to nie jakiś pusty frazes.Niech mieszkańcy Chorzowa którzy nie interesują się sportem zobaczą tą Niebieską siłe.Chorzów to RUCH .RUCH to Chorzów.(słowa pana Weli)Zawsze powtarzamy że to my tworzymy tyn klub ,że RUCH to KIBICIE.Pokażmy jutro jak Chorzów żyje meczem.(nie tylko w okół ulicy Cichej 6)
Myślę że dla członków Stowarzyszenia do którego sam należe i nie tylko jest to sprawa obowiązkowa.
-Pokażmy tym samym jak bardzo kłamca KOtala się mylił i żadne przeprosiny mu nie pomogą!
-Potwierdźmy po raz kolejny że nowy stadion należy się nam jak żodnyj innej drużynie!
-Załóżmy nasze barwy!czorne i szare kurtki zostowcie w doma albo poprostu załózcie na nie coś Niebieskiego.
-Wszyscy wspólnie zacznijmy od hymnu.(Nie każdo ekipa mo swój klubowy hymn)
-Głośny doping przez 90 minut!
-Drużna nas potrzebuje! bo to my jesteśmy tą drużyną!
P.S Na piwo przed meczem i zawsze jest czas

RUCH NIGDY NIE ZGINIE!Do jutra. PyRsk!
29.05.2022 w szatni przed meczem RUCH-MOTOR
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
-
- Kontakt:
panowie jest jedno ale fankluby Ruchu prezydenta Chorzowa nieodwolaja chorzowianie niech pokaza czym dla nich jest Ruch
jup
-
- Kontakt:
Dejcie linka kaj wykupić tyn szpil bo nie byda mógł być 
Ino wartko bo chca zaroz wykupić .

Ino wartko bo chca zaroz wykupić .
sławcio
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panie i Panowie zacna mobilizacja
ino zeby kolowrotki jutro daly rade zeby wszyscy weszli na czas.. dawno takiego meczu nie bylo a jeszcze dluzej tak ambitnej druzyny.. do jutRa !!

-
-
- Kontakt:
Pamiętacie ten mecz? Po dwóch minutach było 2:0.
10 czerwca 2006 r.:
Ruch Chorzów - Polonia Bytom 5:1 (3:1)
1:0 - Zarzycki (s.) 1'
2:0 - Mikulenas 2'
3:0 - Ćwielong 11'
3:1 - Błasiak 43'
4:1 - Śrutwa 75'
5:1 - Mikulenas 83'
Ostatni występ Śrutwy, budowana była drużyna na awans. Ekstraklasa była po roku.
10 czerwca 2006 r.:
Ruch Chorzów - Polonia Bytom 5:1 (3:1)
1:0 - Zarzycki (s.) 1'
2:0 - Mikulenas 2'
3:0 - Ćwielong 11'
3:1 - Błasiak 43'
4:1 - Śrutwa 75'
5:1 - Mikulenas 83'
Ostatni występ Śrutwy, budowana była drużyna na awans. Ekstraklasa była po roku.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Witom wszystkich,trocha mnie na tym forum nie boło,chopcy,niewiem jak do wos,ale do mnie to wielkie wydarzenie,pamiętom szpile z Polonią przed ekstraklasą i przed ekstraklasą,zawsze to boło wielkie wydarzenia i mobilizacja na wszystkich rejonach,najbardziej zapamiętołch szpil przed ekstraklasą co ta haja z policją boła i szpil w sezonie 2009/2010 co nos tam ponad 3 koła jechało,tyz niby boł pakt o nieagresji a psiorze nos razem wypuścili po meczu i były zadymy między naszymi grupkami a z Polonii grupkami,piękne czasy i ta brama Grzybka i mega radość w sektorze. Powiem wom że jutro jest szansa to wszystko powtórzyć (doping,atmosfera,oprawa) o wynik bydzie bardzo ciężko bo Polonia mo na papierze lepszy skład i jest w gazie ale wiadomo derby rządzą się swoimi prawami,także namawiać jeszcze niezdecydowanych chopcy a jak bydzie nadkomplet to i tak bydom otwarte bramy jak w Bytomiu w sezonie 2009/2010 hehe !
-
- Kontakt:
Aż miło się się widzi ta mobilizacja, bardzo dawno czegoś takiego nie było, stare dobre czasy, oby ten szpik ta mobilizacja była wkoncu takim naszym pozytywnym impulsem na lepszy Ruch. Teraz musi już być ino lepiej. 

PyjteR