Piast-RUCH
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
szukolch teroz na stronie pzpnu regulaminu i zech znoloz takie cos:
art 9 punkt 4 regulaminu dscyplinarnego:
Za powtarzające się przypadki należytego zabezpieczenia porządku lub poważne zakłocenia porządku na stadionie:
a) kara pieniężna do 100.000zł
b) ...
c) WERYFIKACJA ZAWODÓW JAKO WALKOWER (0-3)
DALEJ cos tam stoi ze w przypadku gosci stosuje sie to tak samo!ale obserwator musi napisac o tym w protokole a jak wiemy napisal ze to z winy piasta mecz zostal przerwany!!!
tak wiec raczje napewno dostaneimy walkowera!!!!
mecze moga byc powtarzane tylko w przypadku nie rozegrania zawodow lub ich przerwania z przyczyn niezaleznych od ludzi, tzn pogoda itd
art 9 punkt 4 regulaminu dscyplinarnego:
Za powtarzające się przypadki należytego zabezpieczenia porządku lub poważne zakłocenia porządku na stadionie:
a) kara pieniężna do 100.000zł
b) ...
c) WERYFIKACJA ZAWODÓW JAKO WALKOWER (0-3)
DALEJ cos tam stoi ze w przypadku gosci stosuje sie to tak samo!ale obserwator musi napisac o tym w protokole a jak wiemy napisal ze to z winy piasta mecz zostal przerwany!!!
tak wiec raczje napewno dostaneimy walkowera!!!!
mecze moga byc powtarzane tylko w przypadku nie rozegrania zawodow lub ich przerwania z przyczyn niezaleznych od ludzi, tzn pogoda itd
-
- Kontakt:
Dużo osób pisało,że mecz był słaby, ja się pytam, jaki miał byc przy tym co działo się na trybunach, czy piłkarze mogli tak do konca skoncentrować się na grze, chyba nie.
Miało byc wielkie piłkarskie święto, skończyło się znów demonstracją głupoty, sily i agresji. Nie byłam na meczu dzięki Bogu, ale jeśli to prawda, to dziękuję za 55 min., dziekuje tym, którzy się w to nie włączyli i przeklinam tych którzy to zrobili, nie wiem tylko jak sytuacja wyglądała w pierwszej polowie? Jak tu zabrac na mecz znajomych, jak tu iść na Craxę -strach, bezsilność, wstyd, rozczarowanie, pustka - to teraz czuję, dlaczego na stadionach nie może byc normalnie, dlaczego nie można czuć się bezpiecznie, zabrać rodziny, przyjaciół. Tyle oczekiwań, tyle nadziei i wszystko pryska jak bańka mydlana. Jak wyeliminować chuliganów ze stadionów??? Dzięki Volkowi i Buri, na bieżąco wiedziałam co sie dzieje, byłam daleko od tego wszystkiego, a jednak blisko, rozmawialiśmy z Doboszkiem i Konradem na gg, razem to przeżywaliśmy, dzieliśmy się informacjami, za które bardzo dziękuję, szkoda tylko, że były takie tragiczne.
[b]Pytanie[/b], po zadymach z GKS mecz został powtórzony bez udziału widzów, czy ktoś pamieta, kiedy został przerwany, czy była rozegrana tylko jedna połowa?
Miało byc wielkie piłkarskie święto, skończyło się znów demonstracją głupoty, sily i agresji. Nie byłam na meczu dzięki Bogu, ale jeśli to prawda, to dziękuję za 55 min., dziekuje tym, którzy się w to nie włączyli i przeklinam tych którzy to zrobili, nie wiem tylko jak sytuacja wyglądała w pierwszej polowie? Jak tu zabrac na mecz znajomych, jak tu iść na Craxę -strach, bezsilność, wstyd, rozczarowanie, pustka - to teraz czuję, dlaczego na stadionach nie może byc normalnie, dlaczego nie można czuć się bezpiecznie, zabrać rodziny, przyjaciół. Tyle oczekiwań, tyle nadziei i wszystko pryska jak bańka mydlana. Jak wyeliminować chuliganów ze stadionów??? Dzięki Volkowi i Buri, na bieżąco wiedziałam co sie dzieje, byłam daleko od tego wszystkiego, a jednak blisko, rozmawialiśmy z Doboszkiem i Konradem na gg, razem to przeżywaliśmy, dzieliśmy się informacjami, za które bardzo dziękuję, szkoda tylko, że były takie tragiczne.
[b]Pytanie[/b], po zadymach z GKS mecz został powtórzony bez udziału widzów, czy ktoś pamieta, kiedy został przerwany, czy była rozegrana tylko jedna połowa?
-
- Kontakt:
RUCH - piast
Postawa kibiców niebieskich super. Mecz nie najlepszy. Postawa kibiców piasta bez komentarza bo nie ma co komentować.
Gliwice przepraszają za piasta
Gliwice przepraszają za piasta
-
- Kontakt:
Co do meczu.
Nowak niepewny strasznie.Mosor (jak dla mnie ) slabo (ten kiks :shock: )
Bartos do zmiany po pol godzinie gry.
Dobry mecz Smazynskiego , Cwielonga , Blazejewskiego , walczyl Zajdel i Fornalik ( gral czesto w pomocy)
Z wydarzeniem boza sportowych kilka hasel uslyszanych z boiska
Mosor do Nowak :ZYJ !!!! Zyj w tej bramce!!! :lol:
Srutwa do reportera : Co ku### sensacji szukasz ???!!!
Mario za ta wypowiedz
Ps bo nie podziekowalem wczesniej.Dzieki za transport Zolo !!!
Ps2 .Jesli chodzi o MT to czekam na oficjalny komunikat Pzpn.Jak bedzie walkower to w typerze mecz nie bedzie brany pod uwage.
Nowak niepewny strasznie.Mosor (jak dla mnie ) slabo (ten kiks :shock: )
Bartos do zmiany po pol godzinie gry.
Dobry mecz Smazynskiego , Cwielonga , Blazejewskiego , walczyl Zajdel i Fornalik ( gral czesto w pomocy)
Z wydarzeniem boza sportowych kilka hasel uslyszanych z boiska
Mosor do Nowak :ZYJ !!!! Zyj w tej bramce!!! :lol:
Srutwa do reportera : Co ku### sensacji szukasz ???!!!

Ps bo nie podziekowalem wczesniej.Dzieki za transport Zolo !!!

Ps2 .Jesli chodzi o MT to czekam na oficjalny komunikat Pzpn.Jak bedzie walkower to w typerze mecz nie bedzie brany pod uwage.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Mosor 1 kiks reszta bardzo pewna i bardzo dobrze
Nowak - 0 gry na przedpolu - slabo
Andre jezeli chodzi o Bartosa to chyba ogladalismy innych pilkarzy bo na mnie zrobil duze wrazenie - szybki, dobrze przerywal akcje szybkie wyprowadzanie bala wypadl naprawde dobrze na tle innych
Pepe bedzie z niego duzo pociechy
szkoda ze mecz skonczyl sie tak szybko :lol:
pozdRo
Nowak - 0 gry na przedpolu - slabo
Andre jezeli chodzi o Bartosa to chyba ogladalismy innych pilkarzy bo na mnie zrobil duze wrazenie - szybki, dobrze przerywal akcje szybkie wyprowadzanie bala wypadl naprawde dobrze na tle innych
Pepe bedzie z niego duzo pociechy
szkoda ze mecz skonczyl sie tak szybko :lol:
pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na www.chuligani.prv.pl jest foto z ze szpilu, całkiem obszerne!! Walkower do nos musi być, ale jak nie zobocza to nie uwierza. PZPN zaś wykręci wała jakiego.
Przed meczem tak sie wypowiadali,zapraszali a teraz co??? Żaden pisatol się nie wypowie???? Wstyd dupe ściska co???? Druga liga, wy to się nawet na III nie nadajecie z takim poziomem. zreeszta czego się spodziewać po kibicach klubu z bytomia który praktycznie nie istnieje.
Z forum tych super hooliganów z gliwic
Z forum tych super hooliganów z gliwic
To chyba wystarczy za komentarz.Debile.Piast Polonia Oderka
Hooligani zawsze razem
i przepraszam członków triady za te wyzwiska.
pikniki sa jacy są i tyle.