[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
No nie wiem jak Surma bydzie grol jak dzis .... jak dla mnie porażka ale wiadomo 3 pkt sie liczomRuRek pisze:Pączek niych szykuje żić na ławnikowanie...
Tys w ogole byl na meczu ? Surma zagrol slabo? Sorry, ale proponuja okulisteDZIES10NA pisze:No nie wiem jak Surma bydzie grol jak dzis .... jak dla mnie porażka ale wiadomo 3 pkt sie liczomRuRek pisze:Pączek niych szykuje żić na ławnikowanie...
Dokładnie mosz recht. Naprowde dobry poziom zareprezentowoł. Oby ino pioł sie w gora to bydymy mieli z niego kupa pozytkukibol-siem-ce pisze:Nojlepszy dziś był wg. mie Lipski.
Łukasz w końcówce dwie głupie straty. Akurat jak Hajto piał, jaki to nie jest bezbłędny w czytaniu gry.19aRtuR20 pisze:Wg mie dziś zdecydowanie nojlepszy Surma, fajnie Urbańczyk, dużo lepi niż tydzień temu. Tak samo wg mie całkiem poprawnie Koj. Wydaje mi sie, że nie do końca zasłużenie zbiero baty. Dużo słabiej Grodzicki.
Słabo boczni obrońcy, ale to pewnie też trocha konsekwencja boków pomocy. Zieniu wiadomo jak gro w obronie, a Gigi to tykajaco bomba... z nim czesto - chyba najczesci wsrod wszystkich na boisku na przestrzeniu półtora roku - sa nieporozumienia. Tu jakies podanie na dobieg, tu za plecy. Wydaje mi sie, że z nim grać na stronie nie jest łatwo.
Cieszą gole napastników... Podgórski na dziś bardzo potrzebny, oby wartko odpolił. Jakby tak jeszcze jakiś jeden transfer to byłoby naprowdy ciekawie...
Ze skrajności w skrajność. Jaka wspaniała. Może tak od - do (czas). Może sie rozkręcają, może nie. Oby to pierwsze. To początek sezonu, kompletnie nic nie wiadomo. Niemniej jednak mam zamiar znowu jak co dwa lata oglądać Ruch w pucharach.19gorek20 pisze:BRAWO
dzisiejsza ambicja i wola walki ( Przede wszystkim w srodku pola ) byla wspaniala.
Nie trzeba mi okulisty ... Oleksy to samo błedy że cud że nom nie wdupili bramy .... Może żeś siedziol na innym sektirze ale od cyjnej to Surma słabo wygladoł .....19JeRRy20 pisze:Tys w ogole byl na meczu ? Surma zagrol slabo? Sorry, ale proponuja okulisteDZIES10NA pisze:No nie wiem jak Surma bydzie grol jak dzis .... jak dla mnie porażka ale wiadomo 3 pkt sie liczomRuRek pisze:Pączek niych szykuje żić na ławnikowanie...
[ Post napisany zaposrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości