VLEPKI DO ZAKUPU!!!!
- radzion
- Kontakt:
Łysy:
po cholere piszesz do KK i jeszcze masz pretensje?
ja w 1 poscie napisalem wyraznie kto ma vlepki!
KK tam nie ma,wiec o co cichodzi!
poza tym bylo pisane ze mzoesz tez sie do mnie zglosic!albo do bolka,!widocznie ci sie nie chcialo!ciezko tez bylo napisac chocby normalnie w temacie ze chcesz vlepki,?????????
kurde z niekotrymi to tu sie nie dizie dogadac!
po cholere piszesz do KK i jeszcze masz pretensje?
ja w 1 poscie napisalem wyraznie kto ma vlepki!
KK tam nie ma,wiec o co cichodzi!
poza tym bylo pisane ze mzoesz tez sie do mnie zglosic!albo do bolka,!widocznie ci sie nie chcialo!ciezko tez bylo napisac chocby normalnie w temacie ze chcesz vlepki,?????????
kurde z niekotrymi to tu sie nie dizie dogadac!
-
- Kontakt:
Fakt radzion napisałeś kto ma vlepy i jest tam napisany PePeK a ze mieszka u mnie na osiedlu to napisałem mu kiedy moge wpasc po troche a on kurn anic nie odpisuje.Wiec moze jak ty mieszkach an łagiwnikach to moze Ty mi ich dasz jakies dwa komplety jezeli tak to napisz na gg kiedy mozemy spotkac sie
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE
- radzion
- Kontakt:
spoko jo by ci mogl dac, ino problem w tym ze jo juz za bardzo nie mom vlepek,.tzn mom jeszcze 1000 ale to juz mom zamowione!musza poprostu pojechac do viro dobrac nastepna porcje vlepek, bo te mi sie koncza!
ale jak chcesz to mozesz sie z bolkiem umowic,bolek pewnie ejszcze moa a droga na lagiewniki mosz tako samo!
ale jak chcesz to mozesz sie z bolkiem umowic,bolek pewnie ejszcze moa a droga na lagiewniki mosz tako samo!
-
- Kontakt:
Ztego co mi wiadomto PePek robił format dysku i może dlatego jest go cięszko namierzyćGanol pisze:Fakt radzion napisałeś kto ma vlepy i jest tam napisany PePeK a ze mieszka u mnie na osiedlu to napisałem mu kiedy moge wpasc po troche a on kurn anic nie odpisuje.Wiec moze jak ty mieszkach an łagiwnikach to moze Ty mi ich dasz jakies dwa komplety jezeli tak to napisz na gg kiedy mozemy spotkac sie

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No tak jak juz napisano, ja sie vlepkami nie zajmuje.
Na maila pewnie bym odpowiedzial, ale [email protected] cos szwankuje wiec jak cos to piszcie na [email protected]
Pozdro
Na maila pewnie bym odpowiedzial, ale [email protected] cos szwankuje wiec jak cos to piszcie na [email protected]
Pozdro