[28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18:00
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 28.03.2014 18
zeby ku*** bola po tym meczu !!!
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- Lutz
- Kontakt:
TO NIY BYŁ MECZ !!!!!!!!!!!!!Fanatyk z Rudy pisze:zeby ku*** bola po tym meczu !!!
-
Jak tam w koncu te tabelki momy ta ósemka czy nie?
- radzion
- Kontakt:
nie poszolch dzisiej na szpil bo czulch ze nasi kopacze zrobili nos w 2 osttanich meczach za ciuli i dzis to powtorza, i kur... mialem racje, nie trafia dzis do mnie sformulowanie ze jestesmy z druzyna na dobre i na zle, to ma racje bytu tylko wtedy gdy porazka jest po walce a nie ku...l po odpuszczeniu 3 kolejnych spotkan. dla mnie jest to banda bez ambicji, checi ugraNIA czegos wiecej niz 6-8 miejsce w lidze, pieprzeni minimalisci, zero walki pomyslu, dla naszych kopaczy to katastrofa ze jeszcze po sezonie beda musieli zagrac kolejnych 7 meczow
jakby tego bylo malo to jeszcze trafia sie taka ku,rwa jak pskit, ile trzeba wziasc w lape albo jak slepym trzeba byc zeby zagwizdac karnego po metrowym spalonym by za pare chwil odgwizdac spalonego na zawodniku ktory byl 2 metry przed linia ofsajdu
szkoda gadac, dla mnie ten sezon sie skonczyl i moja noga na cichej w tym sezonie nie wstanie, nie bede sie dawal robic za ciula po raz kolejny, bo to samo bylo 2 lata temu i 4, z tymze wtedy mielismy tyle szzczescie ze inni grali pod nas, tyle ode mnie i do zobaczenia w sierpniu
jakby tego bylo malo to jeszcze trafia sie taka ku,rwa jak pskit, ile trzeba wziasc w lape albo jak slepym trzeba byc zeby zagwizdac karnego po metrowym spalonym by za pare chwil odgwizdac spalonego na zawodniku ktory byl 2 metry przed linia ofsajdu
szkoda gadac, dla mnie ten sezon sie skonczyl i moja noga na cichej w tym sezonie nie wstanie, nie bede sie dawal robic za ciula po raz kolejny, bo to samo bylo 2 lata temu i 4, z tymze wtedy mielismy tyle szzczescie ze inni grali pod nas, tyle ode mnie i do zobaczenia w sierpniu
-
- Kontakt:
Sama prawda. Nic dodać nic ująć!Lutz pisze:Wy sie potym dziwicie że ludzie na szpile niy chcom łazić ? Fanatyzm fanatyzmem , ale wydać kasa na to coś co nawet do piłki nożny podobne niy ma to bych sie ku*** som zastanowił.
ch** z tym karnym kerego być niy powinno, ale same som my sobie winne . Parodia ! Czy one sie ku*** same w TV niy widzom co odpierdalajom ? Niy ma im wstyd ? ja pi***ole ...... zawodowcyNiy pisołch o tym przed tym ale te 6 wygranych pod rzond jednym torym to boł zwykły zufal i nic wiyncy ........ dzisiej mieli mi prawdziwqe oblicze Ruchu i polsko parodia piłki nożny.
Jakbyś tak na zachodzie pokozoł komu w tyn szpil to by pedzioł że to grali amatory z 15 ligi
ko***a mać ze tak powiem!
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Figo grol dzis tak jak tyn rzut wolny ..... podania wrzutki masakra ......
Jakos ku*** mnie nie dziwi ze z tymi ciulami my zj***li 1"wygrano tak jak pisolem przed szpilem ... my tzn pilkarze maja to wjebane w gowie ze na nos musza sie druzyny przelamywac !!!! ch** z tym elwrym ale zeby nie umiec wdupic bramy taki lebrom .... ja pi***ole .....
Jedyny plus ze grali my trocha lepi niz z Piastem i Pogonia ale i tak wstyd ... zj***c z ciulami co ich kibicow przyjwzdzo 10 nawet nie wiem wiela ich tam bylo ....
Tak jak pisolem po Piescie ze do nos sezon sie skonczyl utrzymanie jest i ch**.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Jakos ku*** mnie nie dziwi ze z tymi ciulami my zj***li 1"wygrano tak jak pisolem przed szpilem ... my tzn pilkarze maja to wjebane w gowie ze na nos musza sie druzyny przelamywac !!!! ch** z tym elwrym ale zeby nie umiec wdupic bramy taki lebrom .... ja pi***ole .....
Jedyny plus ze grali my trocha lepi niz z Piastem i Pogonia ale i tak wstyd ... zj***c z ciulami co ich kibicow przyjwzdzo 10 nawet nie wiem wiela ich tam bylo ....
Tak jak pisolem po Piescie ze do nos sezon sie skonczyl utrzymanie jest i ch**.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, o 20:05 przez DZIES10NA, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Podobno 12
-
- Kontakt:
Panie, idź Pan w ch**.
Sędzia zawalił ten karny, ale niech oni otwarcie powiedzą, że odpuszczają reszte sezonu bo od Piasta na to się patrzeć nie da.

Sędzia zawalił ten karny, ale niech oni otwarcie powiedzą, że odpuszczają reszte sezonu bo od Piasta na to się patrzeć nie da.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, o 20:05 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Grali my lepiej niz z Piastem???????? Gówno prawda! Po prostu dzisiaj przeciwnik był słabszy!
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
karny po metrowym spalonym .....
i nikt z graczy Ruchu nie protestuje

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Lutz
- Kontakt:
radzion pisze:nie poszolch dzisiej na szpil bo czulch ze nasi kopacze zrobili nos w 2 osttanich meczach za ciuli i dzis to powtorza, i kur... mialem racje, nie trafia dzis do mnie sformulowanie ze jestesmy z druzyna na dobre i na zle, to ma racje bytu tylko wtedy gdy porazka jest po walce a nie ku...l po odpuszczeniu 3 kolejnych spotkan. dla mnie jest to banda bez ambicji, checi ugraNIA czegos wiecej niz 6-8 miejsce w lidze, pieprzeni minimalisci, zero walki pomyslu, dla naszych kopaczy to katastrofa ze jeszcze po sezonie beda musieli zagrac kolejnych 7 meczow

Radzion , to je cały obraz polskiej piłki nożny. Banda paralityków co kroczy od przypadku do przypadku, bez ambicji , umiejętności - przypadkowi ludzie kere przypadkiym wygrali 6 szpili , przypadkiym som na tym miejscu kaj som i przypadkiym pójdom kaj indzi i potym bydom sądzić klub o zaległości ( i niy pisza sam ino o Ruchu). To coch dzisiej widzioł to ........to był skandal a niy piłka nożno. Jo by sie spoloł ze wstydu jakbych swoja robota tak wykonywoł jak te profesjonalisty , ale kaj ....... dyć łone niy , do tegotrzeba mieć honor i ambicja . I co by niy boło niy godom o tym że my przegrali ino o tym jak .
pi***ola ta liga !!!
-
- Kontakt:
+ Faulują Wlodyke tez nikt nie protestuje
-
- Kontakt:
Heh tak jak karny za faul nie wpolu karnym i za to czerwona kartkaAndRe pisze:karny po metrowym spalonym .....
-
- Kontakt:
Ciul a nie tak downo feta na cichej po szpilu z Wisla haha tera mi sie smioc chce ... ku*** pilkarze nos za ciula robia .... z Korona wygromy i na Zawiszy a potym kozdy bydzie godol czymu my nie wygrali z Piastem i t p byli by my na rowni z Legia hehe .....
Niebiescy dzieki nie zaskocztliscie mnie wiedziol ze tsp dzis bydzie miol 1 wygrano na wyjezdzie WSTYD!!!!
Niebiescy dzieki nie zaskocztliscie mnie wiedziol ze tsp dzis bydzie miol 1 wygrano na wyjezdzie WSTYD!!!!

- Lutz
- Kontakt:
Dyć te szmaciorze nawet niy widzieli że je spalony , odjebali 75 min i mieli szychta. Kule bele ty ale wymagosz rzeczy ....... do tego żeby protestować to trzeba mieć ambicja , wola walki , wola pokozanio że sie je lepszym choby ku*** za darmo jak już żech na tyn platz wyloz. W innym klubie , w inny lidze i inne lopacze by tego syndziego zeżarli - a u nos ?AndRe pisze:karny po metrowym spalonym .....