oberschlesien1920 pisze:Jak myslicie jakim skladem zagramy, bo jak wiadomo z Legia zawsze jest ciezko, a zwlaszcza na ich boisku.
Czy wysilac sie podstawowym skladem z gorolami lub lepiej zachowac sily na najwazniejszy szpil w sezonie czyli Derby Slaska na Cichej?
Male roszady w podstawowym skladzie zrobic i dopuscic swiezej krwi.Zagrac ekonomiczne, a jak wywieziemy minimum 1 pkt., to bedzie wielki sukces.
Jest maly dylemat, bo zabole maja o jeden dzien wiecej odpoczynku przed DS od nas.
Nasza liga jest tak nieregularna, ze wszystko moze sie zdarzyc co pokazal wczorajszy mecz Jaga-Wisla 5-2 i dzisiejszy Zawisza-Piast 6-0.
W dodatku zostala zmieniona formula pod wzgledem ilosci do rozegrania kolejek w tym sezonie i wyniki koncowe w strzelonych bramkach po obu stronach czesciej zblizaja sie do liczb dwucyfrowych.
Nie rozumiem tego myślenia, żeby grać drugim składem, z Legią?

Dla mnie mecz ważny tak samo jak z Górnikiem. To po pierwsze, a po drugie gramy lepiej w okresie maratonu, nie może być tak, że nie jesteśmy w stanie zagrać dwóch dobrych meczów w takim odstępie czasowym. Straszny minimalizm tutaj się objawia, mam nadzieję że piłkarze i trener nie myślą w ten sposób. Mam nadzieję że uda się wywieź 3 pkt z Warszawy jutro, a jeśli będzie porażka to w takim stylu jak z Lechem