Musimy szukac 2 Arka P. w ataku, ale czy znajdziemy?Mam nadzieje, ze Kwiatek wyrobi sie i popracuje nad rzezba miesni!Oberschlesien pisze:ku*** stracone dwa pkt ale my nie momy kim grac z przodku nie ma człowieka co by szukol pozycji lotol .....
[13 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 24.10.2013; 16:00
- oberschlesien1920
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 24.10.2013; 16
Hej Ruchu nasz, kochany nasz,
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
gerhat pisze:Dobra robota Elmer![]()
Rok temu Kopel i jego giermkowie mówili nowy stadion na Cichej zdecydowanie TAK, teraz mówią zdecydowanie NIE.
Oto obraz politycznej hipokryzji, ściemy i gierek tych ludzi bez zasad.
-
- Kontakt:
zas zech je wnerwiony, ale czego wymagac, jak momy na skrzydlach ino jednego pilkarza, którego gra jako tako wyglado... to Dziwniel, bo ani Ecik, ani calo prawo strona po prostu nie gro...
kolejny ros Konczkowski na ławie, a Helik na boku obrony - dobrze wiedzac, ze na lewej pomocy Podbeskidzia zagro ftos szybki (bo oni ino takich maja - czy to Malinowski czy Jagiełło etc.)
pomysł z Kwiatkowskim na skrzydle na pewno lepszy niz na szpicy, dlatego nie rozumia czymu zszedł Jankowski (ktory byl aby zagrozeniem przy główkach)...
byla przerwa na reprezentacja i przestalo zric... jedyne plusy (trocha na siła patrząc na przeciwnika) to zero z zadku i kolejny mecz bez porażki... ino remisy nos za fes nie urzadzaja...
kolejny ros Konczkowski na ławie, a Helik na boku obrony - dobrze wiedzac, ze na lewej pomocy Podbeskidzia zagro ftos szybki (bo oni ino takich maja - czy to Malinowski czy Jagiełło etc.)
pomysł z Kwiatkowskim na skrzydle na pewno lepszy niz na szpicy, dlatego nie rozumia czymu zszedł Jankowski (ktory byl aby zagrozeniem przy główkach)...
byla przerwa na reprezentacja i przestalo zric... jedyne plusy (trocha na siła patrząc na przeciwnika) to zero z zadku i kolejny mecz bez porażki... ino remisy nos za fes nie urzadzaja...
-
- Kontakt:
Dzisiej spotkały sie ze sobą godni siebie przeciwnicy. Ale tak liga jest słabo.
-
Nie mam do Ciebie żadnych pretensji, sam napisałem po meczu z Piastem , ze gramy w dalszym ciągu słabo , ale wygraliśmy. Zostałem okrzyknięty malkontentem. Przestało nam żreć ewidentnie, gra dość słaba określam też mianem "kondycyjną", widocznie 3 dni to za mało na regeneracje sił. Co by się stało, jakbyśmy trafili nie na Podbeskidzie, a na inny ciut lepszy klub, porażka pewna. Na Koronie, to dopiero będzie mega ciężko.Ozor pisze:Piszę co widziałem i widzę to że jest lepiej przynajmniej do tej pory jak za Jacusia buduje moją wiarę że się utrzymiemy bo za tego pana byłem pewien spadku.Przez chwilę miałem nawet nadzieje ze łapniemy sie do grupy mistrzowskiej teraz optymizm stopniał do zera
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- monisia2812
- Kontakt:
Na Koronie Adamie będą 3 pkt. Korona jest trudniejszym przeciwnikiem ,a jak zauważyłeś lepiej z takimi zespołami gramy;).Jeszcze szczewa ogramy i będzie git;)adamo_R pisze:Nie mam do Ciebie żadnych pretensji, sam napisałem po meczu z Piastem , ze gramy w dalszym ciągu słabo , ale wygraliśmy. Zostałem okrzyknięty malkontentem. Przestało nam żreć ewidentnie, gra dość słaba określam też mianem "kondycyjną", widocznie 3 dni to za mało na regeneracje sił. Co by się stało, jakbyśmy trafili nie na Podbeskidzie, a na inny ciut lepszy klub, porażka pewna. Na Koronie, to dopiero będzie mega ciężko.Ozor pisze:Piszę co widziałem i widzę to że jest lepiej przynajmniej do tej pory jak za Jacusia buduje moją wiarę że się utrzymiemy bo za tego pana byłem pewien spadku.Przez chwilę miałem nawet nadzieje ze łapniemy sie do grupy mistrzowskiej teraz optymizm stopniał do zera
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
I tego sie trzymajmymonisia2812 pisze:
Na Koronie Adamie będą 3 pkt. Korona jest trudniejszym przeciwnikiem ,a jak zauważyłeś lepiej z takimi zespołami gramy;).Jeszcze szczewa ogramy i będzie git;)

- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jestem niepocieszony, nawet pogody nie trafiłem :-(
w sumie sprawiedliwy remis, TSP najsłabszy mecz jaki widziałem w tym sezonie, efekt nowej miotły zadziałał na naszą korzyść, niby byliśmy lepsi ale co z tego jak nic nie wpadło, a 2 razy gdyby nie Buchalik...
punkt trzeba uszanować, ewidentnie brakuje napastnika z jajami, momentami Jankes miał przebłyski, ale to ciągle nie to
w sumie sprawiedliwy remis, TSP najsłabszy mecz jaki widziałem w tym sezonie, efekt nowej miotły zadziałał na naszą korzyść, niby byliśmy lepsi ale co z tego jak nic nie wpadło, a 2 razy gdyby nie Buchalik...
punkt trzeba uszanować, ewidentnie brakuje napastnika z jajami, momentami Jankes miał przebłyski, ale to ciągle nie to
-
- Kontakt:
Jankes ładnie zagrajmy wkońcu na 2 napastników Kuswik Jankes na skrzydła Kwiatek babiarz do środka Starzyński Surma
- SODA
dla mnie remis na podbeskidziu to porażka
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zła decyzja to ścierpnięcie Jankesa i widać po nim było że jest niezadowolony. W 2 połowie widać było zmęczenie, jak gra się raz na miesiąc co 3 dni to takie są efekty.
-
- Kontakt:
niy wiym co chcecie,som my przeca w grupie mistrzowskiej póki co
Widziołch ino drugo połowa i fakt, że fest słabo to wyglądało, ale tak jak tu niyktórzy zauważyli to tyż kwestia przygotowania fizycznego. Dziś strasznie ciyńko zagroł środek, a biorąc pod uwaga, że skrzydeł ni momy od downa, to ciyżko, żeby coś wpadło. Cza uszanować tyn punkt i jadymy dali. Pamiyntejcie, że się na razie nawet jedna runda niy skończyła, więc jeszcze kupa szpili przed nami.

-
- Kontakt:
Najsłabszy mecz Kociana - baaardzo słabo, z bardzo słabym przeciwnikiem...
Wydawało mi się, że brakowało głównie chęci zwycięstwa. Zero szybkości, wiem że PDB grało defensywną piłkę i ciężko się gra w ataku pozycyjnym , ale jak widzę 10 min. do końca i truchtajacego po piłkę Starzyńskiego czy Surmę - to mam dziwne myśli...
Wydawało mi się, że brakowało głównie chęci zwycięstwa. Zero szybkości, wiem że PDB grało defensywną piłkę i ciężko się gra w ataku pozycyjnym , ale jak widzę 10 min. do końca i truchtajacego po piłkę Starzyńskiego czy Surmę - to mam dziwne myśli...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zabrakło po prostu pary. Mecz w poniedziałek, teraz w czwartek...Za krótko jak na nasze standardy
Przez pierwsze ok 30 minut graliśmy nawet fajną piłkę, szkoda, że wtedy nic nie udało się strzelić. Parę przemyślanych akcji, Dziwniel który się super podłączał do ofensywy...I nagle dup, ktoś wyłączył prąd i wyglądało to jak wyglądało. Zmiany też dupy nie urwały
Nie można być z tego punktu zadowolonym, ale zawsze to lepsze niż 0

Przez pierwsze ok 30 minut graliśmy nawet fajną piłkę, szkoda, że wtedy nic nie udało się strzelić. Parę przemyślanych akcji, Dziwniel który się super podłączał do ofensywy...I nagle dup, ktoś wyłączył prąd i wyglądało to jak wyglądało. Zmiany też dupy nie urwały

Nie można być z tego punktu zadowolonym, ale zawsze to lepsze niż 0

-
- Kontakt:
toś dowalił z tym babiarzem buhahaha ten synek nie jest na ekstraklasa już roz fajnie z amicą rozegroł rzut wolny w 90minucie!Zieńczuk dopiero wszedł w 80minucie reszta to moze wykonywać ale rzuty z ausu!Jedyne co to Starzyński mógł oddac ten wolny przed polem karnym Malinie ten bym ciulnął po rykoszecie by wleciała albo w samo oknostaRvin pisze:Starzynski caly szpil nie umiol dobrze wciepnac roz bali to mogl sie juz odpuscic i dac Babiarzowi.Radvan138 pisze:a kto mo je bic? zienczuk wlozl w 80minucie, wczesniej nie ma kogo.staRvin pisze:Na drugo polowa nie szlo patrzec. Surma co podanie to strata i dziwia sie ze jak Starzynskiemu stale fragmenty nie wylaza to czemu ktos innych ich nie bije.

-
- Kontakt:
Po meczu musiałem wypić RedBulla*, bo tak mi się spać chciało, że aż szkoda pisać. Ciężki mecz, ciężki do oglądania, strasznie ciężko dzisiaj to wyglądało.. Myślałem, że jeśli z "mocniejszymi" to wyglądało w miarę fajnie, to z Podbeskidziem tym bardziej wygramy, no cóż. Stracone 2 punkty. Oby ich kiedyś nie brakło i do roboty w kolejnych meczach.
Nie będe tutaj nikogo oceniał, bo po takim meczu nawet mi się nie chce..
Na "+" to, że nie straciliśmy bramki.
*wpis zawiera lokowanie produktu.
Nie będe tutaj nikogo oceniał, bo po takim meczu nawet mi się nie chce..
Na "+" to, że nie straciliśmy bramki.
*wpis zawiera lokowanie produktu.