[10 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 28.09.2013 g.18:00
-
- Kontakt:
Re: [10 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków 28.09.2013 g.1
Kapitalny mecz.Brawo za walkę do końca,trochę szkoda ,że "tylko" remis,ale za Zielińskiego to o takim wyniku i takiej grze mogliśmy tylko pomarzyć.Chyba już widać powoli rękę Kociana.Jest pomysł na akcję ,mało przypadkowych zagrań i przede wszystkim walka,walka i jeszcze raz walka.Szacun dla"Maliny",zmiana pozycji to najlepsze rozwiązanie dla nas i dla niego-PROFESOR!!!
Marek Zieńczuk:
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.
-
- Kontakt:
Nie będę się dużo rozpisywał. Wiadomo, sędzia ch... To ten sam który nas w tamtym sezonie przekręcił w Kielcach dają Koronie karnego z d... Po prostu gość jest za słaby na ekstraklasę.
No i najważniejsze. Dawno nie miałem takiego uczucia, że po meczu Ruchu z utęsknieniem czekam na następny. To się w końcu da oglądać! I na pewno będzie jeszcze lepiej, bo gramy "resztkami" zdrowych
No i najważniejsze. Dawno nie miałem takiego uczucia, że po meczu Ruchu z utęsknieniem czekam na następny. To się w końcu da oglądać! I na pewno będzie jeszcze lepiej, bo gramy "resztkami" zdrowych
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patrząc na gre Ruchu widać że idzie coraz lepiej, teraz przed Nami troche dluzsza przerwa bo mecz dopiero za ponad tydzień bo w poniedziałek. Wiec Kocian ma czas by lepiej przyjrzec sie drużynie, popracować nad Nią i wprowadzić jak powiedział 'niemiecki styl gry'
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
ku***, zawsze z Wisłom momy takie syndziowanie, zawsze...
nawet z Legiom Nom tak zadnie niy syndziujom ino z tymi krakowskimi cwelami...
je*** bogate ku*** z Krakowa.
nawet z Legiom Nom tak zadnie niy syndziujom ino z tymi krakowskimi cwelami...
je*** bogate ku*** z Krakowa.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- SODA
je*** Legię ..tak dla kolegi Biadacz
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
a jak pare miesiecy temu pisałem ze w Kwiatkowskim jest nadzieja i ze na niego stawiac , a nie na ta pi*** Jankesa to mnie tu któryś zj***ł.
No to masz teraz porownanie , jak walczy Kwiatek , a jak ten warszawski pizdeusz.
No to masz teraz porownanie , jak walczy Kwiatek , a jak ten warszawski pizdeusz.
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
o wlasnie takie mom odczucieElmer pisze:Nie będę się dużo rozpisywał. Wiadomo, sędzia ch... To ten sam który nas w tamtym sezonie przekręcił w Kielcach dają Koronie karnego z d... Po prostu gość jest za słaby na ekstraklasę.

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O grze nie ma co dziś pisać. Działacze powinni napisać do Bońka, że Jakubik ma się nie pokazywać na meczach Ruchu, pamiętam, że jakiś klub już coś takiego pisał do PZPN w sprawie innej miernoty z gwizdkiem.
Sędzia ch*j, liniowy też. Tak grający Ruch daje nadzieje na przyszłość.
Sędzia ch*j, liniowy też. Tak grający Ruch daje nadzieje na przyszłość.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
- mpapmp
- Kontakt:
Ruch walczacy! taki Ruch chce ogladac! szkda ze remis, ale nie mozna miec wszystkiego;)

-
- Kontakt:
panie Klimek dziekuja panu za tego trenera . Jak pan jeszcze poradzi z tych Chin sciagnac rownie dobrego sponsora co nom postawi stadion to robiemy panu sciepa na pomnik 

Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
nie ma co przeżywać aż tak że nie wygraliśmy mieliśmy swoje sytuacje ale i swoje sytuacje miała Wisła i to dwie setki Brożka mogło być po 20 minutach 0-2 a finalnie skończyło sie 1-1 i nie jest źle. Bardzo dobry mecz u siebie z piękną oprawą dawno takiego święta w Chorzowie nie było aż się pojedzie z uśmiechem na ustach do Gliwic i nawet jak dostępni będą Zieńczuk czy Jankowski ja nic bym nie zmieniał zresztą nasz trener to ogarnie bo to profesjonalista ale młodzi: Dziwniel, Włodyka, Kwiatek super do tego Figo wraca do formy dobrze to rokuje. Jeszcze chce nawiązać do sytuacji na Widzewie spięcie Malina - Buchalik i takie mniejsze było teraz z Wisłą Dziwniel troche źle się zachował i nie zabrał piłki wiślakowi, co Janoszka musiał ratować faulem i dostał żółtą na co się mocno wkurwił i opierdolił Dziwniela widać że chopcy zaczeli brać te mecze na poważnie bo chyba przy Zielińskim tak nie było konstruktywna krytyka jak to mówi Kocian działa pozdRo
Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Druga połowa przysłoniła chyba niektórym oczy, bo w pierwszej połowie to ja widziałem 11 niebieskich koszulek w pampersach co dwóch podań nie umie wymienić. Wisła była zdecydowanie lepsza, a chwalony Kwiatkowski wyglądał jak pętające się dziecko wśród nóg mężczyzn. Włodyka zamiast podawać wozi się z piłką, Janoszka zamiast przyśpieszyć zwalnia. Nie ma co gdybać o sytuacjach, bo Wisła miała je znacznie lepsze, dzisiaj ani szczęście nie było z nami, a i sędzia to widać po prostu, że nas lubi.
Niektórzy po zwycięstwie nad Legią też opływali w zachwyty i hurra optymizm. Dzisiaj dobrej gry było 45 minut, najwięcej w tym sezonie, druga połowa pozwala mieć jakąś nadzieję na przyszłość...
Niektórzy po zwycięstwie nad Legią też opływali w zachwyty i hurra optymizm. Dzisiaj dobrej gry było 45 minut, najwięcej w tym sezonie, druga połowa pozwala mieć jakąś nadzieję na przyszłość...
historiaruchu.pl
- SODA
wiadomo ..mnie się wydaję że każdy z forumowiczów byłby lepszy
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
grzej pisze:Druga połowa przysłoniła chyba niektórym oczy, bo w pierwszej połowie to ja widziałem 11 niebieskich koszulek w pampersach co dwóch podań nie umie wymienić. Wisła była zdecydowanie lepsza, a chwalony Kwiatkowski wyglądał jak pętające się dziecko wśród nóg mężczyzn. Włodyka zamiast podawać wozi się z piłką, Janoszka zamiast przyśpieszyć zwalnia. Nie ma co gdybać o sytuacjach, bo Wisła miała je znacznie lepsze, dzisiaj ani szczęście nie było z nami, a i sędzia to widać po prostu, że nas lubi.
po tym co prezentowali pilkarze za czasow Jacka trudno nie byc optymista po tym meczu , szczegolnie po 2 polowie . Przeciez widzisz jaki jest sklad - sa pilkarze mlodzi ale nieobliczalni , sa pilkarze ktorzy juz pewnego poziomu nie przeskocza , ogolnie sklad marny ale majac dobrego trenera mozna z tego zrobic cuda. Wydaje mi sie ze wlasnie taki trener do nas przyszedlJan Kocian pisze:Gdybyśmy nie grali tak bojaźliwie w pierwszej połowie, to moglibyśmy zdobyć trzy punkty. Musiałem powiedzieć piłkarzom, żeby się nie bali, że choć grają przeciwko Wiśle, to mogą ją spokojnie pokonać. Trzeba było grać z większą agresją
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Kto za klęskę minionego sezonu nie winił głównie Zielińskiego niech się zajmie kibicowaniem gry w bierki albo czymś podobnym. Na piłce nożnej na pewno się nie zna i niech czasu ma ten sport nie traci. Przecież ci ludzie, którzy grali przeciwko Wiśle nagle sami nie wpadli na pomysł, że można ten sport uprawiać inaczej. Do tego potrzebny był trener a nie ci** grochowa. Co to będzie jak się najlepsi zawodnicy wykurują skoro zmiennicy tak potrafią potentatem zatrząsnąć !!! Za Pana Zielińskiego ta drużyna nigdy tak nie zagrała jak wczoraj. Chociaż udało się wyszarpać tylko remis to ja przed taką grą, zaangażowaniem, myślą taktyczną chylę czoła.