ale jak patrza na te wszystkie "dogrania" Starzynskiego....to mi sie chce plakac

tyle akcji co lon dzisiej zjebol to jo nie wiem jak to tak idzie

A Kuświk ile zj***ł? Takie sytuacje co on miał to powinny być wykorzystane z zamkniętymi oczami przez napastnika. I nie ratuje go nawet ta jedna bramka strzelona. No dobra, trochę ratuje bo jest ten 1 pkt ale Klimek z kolegami i Kocianem powinni gdzieś, nie wiem gdzie [może w Chinach ?Kris KLZ pisze:tyle akcji co lon dzisiej zjebol to jo nie wiem jak to tak idzie
jego czas to sie nigdy nie zaczalKiler1989 pisze:Janoszka dzieki za te wszystkie lata w RUCHU ale twoj czas juz minal!!!!!!!! moze cie zatrudnia w Galerii Katowickiej!!!!
- Konsultowałem tę zmianę z trenerem bramkarzy i razem uznaliśmy, że należy dać szansę Buchalikowi, który lepiej dyryguje zespołem. A ja chcę, aby w tej formacji była organizacja. Stąd też przesunięcie Malinowskiego. Defensywa musi mieć szefa! - argumentował Jan Kocian. Buchalik był również bardzo aktywny na przedpolu. Kilkakrotnie odważnie wyszedł z bramki. Serca kibiców zabiły mocniej, ale każda z tych interwencji była skuteczna.
- Jak widać wykonaliśmy wiele zmian w porównaniu z poprzednim spotkaniem. Buchalik, Malinowski, Helik na prawej stronie. Ważne, że ta współpraca Stawarczyka z Malinowski funkcjonowała. Wychodzę z założenia, że skoro Ruch jest nisko w tabeli, to jego siłą musi być defensywa - dodał słowacki trener.
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, Bing [Bot], Ejsi87, heli, mody Ruch, nołnejm, pko, Pulocini, RoMiko77, WolnyLogin i 57 gości