[6 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 30.08.13; 18:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [6 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 30.08.13; 18:0
z mojej perspektywy jak Babiarz zagrał źle ze szczewami to Konczkowski dziś zagroł chyba tak, że gorzej ciężko.
Zagłębie trzy strzały w światło dwie bramki, pierwszo bramka dla mnie szereg błędów kolejnych graczy, zakończony moim zdaniem błędem Kamińskiego bo strzał z 11 metrów głową wcale nie mega silny przy odpowiedniej reakcji do chycenia był.
Drugi gol to sory, ale Konczkowski zrobił jakiś przelot nie wiem nawet co on chcioł zrobić chyba przestraszyć
Początek niby akcje, ale kuźwa nic im w tym przodzie nie wchodziło potem standard 0-1 i się praktycznie posypało przez pierwsze 25 minut mieli dwa razy więcej sytuacji niż potem przez 65, jo już nawet nie chca pisać kto do zmiany, bo nie wiem czy tyla chopów jest na ławce i czy oni beda lepsi, ale osobiście dla mnie Babiarz czy Smektała powinni grać oboje może i sa drewniani, ale przynajmniej lotają, czego o tych nie których wirtuozach techniki i mistrzów treningu powiedzieć nie idzie;
Natomaist to też pokazuje jak ważne jest wykorzystywanie sytuacji i bo z Legią grali nie lepiej niż dziś (nie bardzo mnie jakoś, że się spieli, a dziś nie tam po tym okresie było 2-0 tu spokojnie też mogło być), ale dwa tory ustawiły mecz i się udało, tu sytuacje mieli lepsze niż z Legią nie weszło i się zrobiło 0-1 i wtedy koniec gry naszych. A poziom był taki sam wtedy i dziś.
Zagłębie trzy strzały w światło dwie bramki, pierwszo bramka dla mnie szereg błędów kolejnych graczy, zakończony moim zdaniem błędem Kamińskiego bo strzał z 11 metrów głową wcale nie mega silny przy odpowiedniej reakcji do chycenia był.
Drugi gol to sory, ale Konczkowski zrobił jakiś przelot nie wiem nawet co on chcioł zrobić chyba przestraszyć
Początek niby akcje, ale kuźwa nic im w tym przodzie nie wchodziło potem standard 0-1 i się praktycznie posypało przez pierwsze 25 minut mieli dwa razy więcej sytuacji niż potem przez 65, jo już nawet nie chca pisać kto do zmiany, bo nie wiem czy tyla chopów jest na ławce i czy oni beda lepsi, ale osobiście dla mnie Babiarz czy Smektała powinni grać oboje może i sa drewniani, ale przynajmniej lotają, czego o tych nie których wirtuozach techniki i mistrzów treningu powiedzieć nie idzie;
Natomaist to też pokazuje jak ważne jest wykorzystywanie sytuacji i bo z Legią grali nie lepiej niż dziś (nie bardzo mnie jakoś, że się spieli, a dziś nie tam po tym okresie było 2-0 tu spokojnie też mogło być), ale dwa tory ustawiły mecz i się udało, tu sytuacje mieli lepsze niż z Legią nie weszło i się zrobiło 0-1 i wtedy koniec gry naszych. A poziom był taki sam wtedy i dziś.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, o 20:31 przez heli, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Eghmm... może zabrzmi to dziwnie, ale graliśmy lepiej niz z Legią.
Problemem i to OLBRZYMIM są dośrodkowania.
30 (TRZYDZIEŚCI) dośrodkowań i nic nie wpadło to koszmar.
Jankowski musi mieć kogoś pokroju Piecha (to sienazywa powrót!), Malinowski dno, Surma zero, Janoszka zmęczony.
Niestety, jak już wydawało się że strzelimy - dup. bramka dla Lubina. Tak było dwukrotnie. Kamiński bez szans, moze przy pierwszej bramce mógł sie lepiej ustawić..?
Acha jeszce jedno: przynajmniej połowa podać powinna być DOŁEM! Górne piłki czy z kozła zawsze nasi chytaja na dwa razy, co przy szybszym ataku jest normalną stratą czasu. Osobiście jednak nie załamuję rąk.
PS. mówiłem że Lubin to cieżki rywal, ponadto na Ruchu ZAWSZE do cholery ktoś się przełamuje
PS2 Babiarz. Ten chop więcej by zrobił niż Surma, Malina i Janoszka razem wzięci.
Problemem i to OLBRZYMIM są dośrodkowania.
30 (TRZYDZIEŚCI) dośrodkowań i nic nie wpadło to koszmar.

Jankowski musi mieć kogoś pokroju Piecha (to sienazywa powrót!), Malinowski dno, Surma zero, Janoszka zmęczony.
Niestety, jak już wydawało się że strzelimy - dup. bramka dla Lubina. Tak było dwukrotnie. Kamiński bez szans, moze przy pierwszej bramce mógł sie lepiej ustawić..?
Acha jeszce jedno: przynajmniej połowa podać powinna być DOŁEM! Górne piłki czy z kozła zawsze nasi chytaja na dwa razy, co przy szybszym ataku jest normalną stratą czasu. Osobiście jednak nie załamuję rąk.
PS. mówiłem że Lubin to cieżki rywal, ponadto na Ruchu ZAWSZE do cholery ktoś się przełamuje

PS2 Babiarz. Ten chop więcej by zrobił niż Surma, Malina i Janoszka razem wzięci.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, o 20:33 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
tam kaj prowadzi nos nasz 'straznik' z bandom niyudacznikow, kierych zatrudnio.Lutz pisze:Ozor a z kogo tam co kiedy bydzie ? Dyć to wszysko to je szrot !Ozor pisze:Powrót stylu FRAJERA ile jeszcze szans trzeba aby trener i zarząd doszedł do wniosku że z Janoszki i Kuswilka nic nie będzie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Szkoda nerwów, jak nos uratuje cud ( w co osobiście niy wierza bo kery manschaft gro wiynkszy pioch jak my ) to do***ie nos na drugi sezon PZPN i wylondujymy tam kaj je obecnie nasz platz.
W ogole tak w przekroju calego stazu Zielinskiego w Ruchu, wiela bylo takich szpili co my wygrali w dobrym stylu, przewazajonc w defensywie jak i w ofensywie?
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, o 20:36 przez pedro-sbl, łącznie zmieniany 1 raz.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Janoszka zmęczony ha ha ha ale po czym :-)
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Arek Piech i tyle w temacie, TO jest wlasnie napastnik 1 sytuacja i bramka. U nas Sultes zas taka seta niewykorzystana w 1 polowie, z Lechia to samo. Nie da rady utrzymac ligi bez skutecznosci, a tej nam brakuje. W 1 polowie bylismy zdecydowanie lepsi od Lubina a mimo to 0:1 w plecy, w drugiej juz to siadlo wszystko.
-
- Kontakt:
...po treningach? Nie wiem, tak wygląda.
Niebieskie serce od 1988 R.
- Duszello
- Kontakt:
czorno to widza jak tak bydymy szpilać.............tragedijo..........Zielinski Rausssssssssssssssssssssss chopie my cie juz nie chcymy.....
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
On od 3 lat tak wygląda dlatego trudno mi uwierzyc że w kolejnym będzie lepiejHarpo pisze:...po treningach? Nie wiem, tak wygląda.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bo to je scenariusz na drugo Polonia Bytom. Wiadome bylo, ze jak zatrudnili Fornalaka, ze to bydzie piyrwszo opcja jak Zielinskiemu niy wyjdzie. Fornalak nos odmieniLutz pisze:hahahahaha Fornalak hahahahahaha . jak magistry majom przed nazwiskiem mgr. to Fornalak mo omc ( o mało co - trener'PYJTER' pisze:Gadałem z jednym z zawodników czują się źle kondycyjnie , Zieliński mo iść out tera w przerwie na repra i zastąpić go mo II trener Fornalak. Co do meczu brak słów ...)

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy pozostaje nic innego jak czekac az ryzy wyciepnie Waldka albo powoli godzic sie z faktem ze z tej mąki to już chleba niy bydzie a przed nami kierunek Poloni Bytom albo Odry wodzislaw bo na come back w stylu Poloni Wa-wa bych niy liczyl
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W ten ch***wy wieczór, jeden powód, żeby się uśmiechnąć. Jest i wyciąganie wniosków!!Zieliński pisze:Mamy dwa tygodnie by podleczyć urazy, popracować, wyciągnąć z tego wszystkiego wnioski i później odrobić stracone dzisiaj punkty.
-
- Kontakt:
Jeronie, pryzdupiliscie do sultesa! Tzn karlus poradyi grac, dociepnac bal, ale to niy jest gosc do strzelania goli ten pajac zielinski musi sie zdac z tego sprawa albo bydzie cieyko, Janoszka jo juz sto razy godol, jest niebieski ale niech sie odpocznie albo zacznie grac z zaangazowaniem! Kamyk ok niy bez winy ale co on mo zrobic!!!! Co mom pedziec 100% zgodz z Luztem tak gro spadkowicz!!!!
Ruch Ruch HKS!
- Lutz
- Kontakt:
Stadionu niet, kibiców niet, trenera niet , piyniyndzy niet, bramkarza niet, pomocy niet, ataku niet, obrony niet, długu w ciul perspektyw ( na lepsze jutro) niet.
Takiego dziadostwa niy ma chyba nawet w piyrszy lidze, a w ty śmiyszny e-klasie już napewno.
Z kim chcesz tyn jedyn punkt ugrać ? Z Jagielloniom na wyjeździe czy z Breslau u sia ? Niy być śmiyszny, taki szpil i zufal jak z Legiom niy zdażo sie dwa razy. Tyś widzioł co łone dzisiej odpierdalali ? To nawet do piłki nożny podobne niy było.
Kto mo ich zmotywować ? Fornalak o mało co trener ? Czy perpektywa że na koniec miesionca zaś niy bydzie wypłaty ?
Zaglondej lepi fto tam gro w tych niższych ligach Wyzwolenie Chorzów , Lot Konopiska , Pilica Koniecpol ? Kibiciowsko za***iście , co tydziyń derby
Takiego dziadostwa niy ma chyba nawet w piyrszy lidze, a w ty śmiyszny e-klasie już napewno.
Kolejne dwa Jaga, Breslau, max 1 punkt

Kto mo ich zmotywować ? Fornalak o mało co trener ? Czy perpektywa że na koniec miesionca zaś niy bydzie wypłaty ?
Zaglondej lepi fto tam gro w tych niższych ligach Wyzwolenie Chorzów , Lot Konopiska , Pilica Koniecpol ? Kibiciowsko za***iście , co tydziyń derby

-
- Kontakt:
"ieszę się, że po raz kolejny moi zawodnicy idą do przodu i zaczynają coraz bardziej decydować o grze tej drużyny Kamil Włodyka i Martin Konczkowski. Jak przeczytołek wypowiedź Zielińskiego to o mało mie nie przewróciło...
Albo jo jest j**, albo tyn chop
Albo jo jest j**, albo tyn chop