[2 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 26.07.13 godz.18:00
-
- Kontakt:
Re: [2 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 26.07.13 godz.1
stary Malina musi nom punkty robic,zenada
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Sultes
Janoszka
Starzyński
zastanówcie się po co wychodzicie na boisko. Reszta ok.
A na Sracovi wygramy![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Janoszka
Starzyński
zastanówcie się po co wychodzicie na boisko. Reszta ok.
A na Sracovi wygramy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
ci obywatele nie mają mojego zaufania:
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
Marek Kopel, Joachim Otte, Ryszard Sadlon, Tomasz Krawczyk, Tomasz Piecuch, Henryk Wieczorek, Marian Salwiczek, Adam Trzebinczyk, Romuald Fojcik, Marek Dudek, Mariola Roleder, Halina Hiltawska, Bozena Pietrzyk.Dariusz Smagorowicz,Andrzej Kotala
-
Jedno jest pewne. Obrona jest lepsza niż sezon temu.
-
- Kontakt:
jedno jest pewne ,obrona to nasza najlepsza formacjaMateroni15 pisze:Jedno jest pewne. Obrona jest lepsza niż sezon temu.

-
- Kontakt:
Jasne, ale nadal szału nie ma. Musimy pewniej wychodzić do ataku na 15-20 metrach, bo kolejny mecz i kolejna bramka sprzed pola karnego.Materoni15 pisze:Jedno jest pewne. Obrona jest lepsza niż sezon temu.
Nie mamy napastnika a bynajmniej brakuje nam jeszcze jednego, bo Sultes na szpicy niczego ciekawego nie pokazal poki co.
Janoszka dzisiaj słabo, ale od meczu z Craxa zapewne zagra Surma od 1 minuty.

-
- Kontakt:
Dopóki nie przyjdzie napastnik z prawdziwego zdarzenia to nie ma co marzyć o 8 .. Bo na dzień dzisiejszy do wymiany skrzydła(ale tam mamy wybór) i napastnik którego nie ma. Chyba że na Cracovii sprawdzić Kwiatkowskiego . 

- mateusz1920
- Kontakt:
Sultes za ta nie wykorzystano bal wyłożona jak na talerz.... bez komentarza, Szyndrowski
Plus dla Maliny za wyrównanie, i Kamiński. Puścił brama ale był bez szans jak i Bąk przy wyrównaniu do 53min podobała mi się gra później już chyba się darowali..

Plus dla Maliny za wyrównanie, i Kamiński. Puścił brama ale był bez szans jak i Bąk przy wyrównaniu do 53min podobała mi się gra później już chyba się darowali..
NIEBIESKIE 1000-LECIE
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
8? "Ósemce" słownie ?
Nie no zejdźmy na ziemię. Wiem że fajnie że chłopaki walczą, ale trochę obiektywizmu.

Nie no zejdźmy na ziemię. Wiem że fajnie że chłopaki walczą, ale trochę obiektywizmu.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- mpapmp
- Kontakt:
Szkoda zbrakło walki. Trocha tłumaczy ich chica. Gdyby strzelili coś na początku drugiej były by 3 pkt. A tak ino 2 po 2ch meczach. Dwa pkt stracone. Trzeba walczyć dalej. Malina kozak. Surma bez formy,

-
- Kontakt:
To' ze "stary" mi nie przeszkadza (moj rocznik), bardziej mi nie lezy, ze nie jest napastnikiem.chorzowski_rsl pisze:stary Malina musi nom punkty robic,zenada
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Nie no panowie, dzisej to niy wiem skad ten optymizm. Poczatek jeszcze jako tako, ale potyn to juz dramat, calo drugo polowa na stojaka... MAlina gol i plus dla niego ale poytn juz nie bylo gry odm 60 min brak celnych podan i oddowanie za darmo bali rywalowi... doping mlyn super my na 10 słabi tym razem ale eStadio zas pelne wiec jest dobrze, jak tak zagrajom jak dzis legiom to juz nastympny mecz nie bydzie pelno. Po Lechu optymizm po Lechi... slabo drugo polowa to tado padaka jak poprzedni sezon ino ze Lechia slabo. Obrona nasza najlepszow formacja? Stawar mnie bardzo pozytywnie zaskakuje ale pora takich kiksow jak Skuter dzis zagrol i te boki Dziwniel po razy pokazal co poradzi ale pora kiksow tez zaliczyl. Srodek slaboooooo, niy wiem co mom pedziec... dramat!!
Ruch Ruch HKS!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Obiektywnie to remis ok szukać napastnika a jak nie to tego Kwiotka bo Kuswik to je porażka .... Zastanawio mnie czymu Starzyński tak słabo pogrywo hmm......

-
- Kontakt:
Spróbujmy ecika na szpicy sultesa na bok zien lawa młody wlodyka od początku na srakowi może być ciekawie
-
- Kontakt:
Drugi mecz i bliźniaczo podobny do tego z Lechem ... system 4-6-0... Jak my chcemy strzelać bramki jak napastnik (ale tylko na papierze!) wchodzi dzisiaj dopiero w 60 minucie a tydzień temu w 85 minucie meczu
Ja się pytam: Jak?!
Malinowski wiecznie strzelać nie będzie.
Do tego znowu te zmiany. Dwóch na chwilę obecną jedynych kreatywnych ofensywnych zawodników zdejmuje Zieliński z boiska odpowiednio w 60 i 80 minucie... 2 mecz sezonu a oni już sił nie mają czy co?
Taktyka i myśl szkoleniowa Zielińskiego w ogóle do mnie nie przemawia...
O ile ambicji im odmówić nie można to na boisku wygląda to tak jakby się pierwszy raz na oczy widzieli - bez żadnego pomysłu i bez napastnika (chociaż jednego, dwóch już nie wymagam...).
Nie wiedziałem że to powiem kiedykolwiek ale po kilku interwencjach Stawarczyka ręce same składały się do oklasków! Tak trzymać
I na koniec pytanie. Niech ktoś mi powie: tak na prosty chłopski rozum: co do ciężkiej ku*** nędzy robi na murawie ta pi***olona święta krowa z "5" na plecach? Bo ja nie ogarniam
W ch*** ciął tamten sezon cały, teraz dokładnie to samo....
Zapowiada sie kolejny sezon: jakoś to będzie a my przynajmniej na brak emocji nie będziemy narzekać (walka w grupie mistrzowskiej o meistra*/ walka o utrzymanie do końca*)
* - niepotrzebne skreślić

Malinowski wiecznie strzelać nie będzie.
Do tego znowu te zmiany. Dwóch na chwilę obecną jedynych kreatywnych ofensywnych zawodników zdejmuje Zieliński z boiska odpowiednio w 60 i 80 minucie... 2 mecz sezonu a oni już sił nie mają czy co?

Taktyka i myśl szkoleniowa Zielińskiego w ogóle do mnie nie przemawia...

O ile ambicji im odmówić nie można to na boisku wygląda to tak jakby się pierwszy raz na oczy widzieli - bez żadnego pomysłu i bez napastnika (chociaż jednego, dwóch już nie wymagam...).
Nie wiedziałem że to powiem kiedykolwiek ale po kilku interwencjach Stawarczyka ręce same składały się do oklasków! Tak trzymać

I na koniec pytanie. Niech ktoś mi powie: tak na prosty chłopski rozum: co do ciężkiej ku*** nędzy robi na murawie ta pi***olona święta krowa z "5" na plecach? Bo ja nie ogarniam

Zapowiada sie kolejny sezon: jakoś to będzie a my przynajmniej na brak emocji nie będziemy narzekać (walka w grupie mistrzowskiej o meistra*/ walka o utrzymanie do końca*)
* - niepotrzebne skreślić
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Nie nadążam za tobąHBSiwy pisze:Syf taki sam jak w zeszlym sezonie.
Nie ma srodka, skrzydel i ataku.Zero pomyslu na rozegranie pilki.Bramkarz albo ktos inny wybija i tam
gdzie pilka spadnie tam sie cos dzieje albo i nie.
To jest ku.... ekstraklasa? Ci pilkarze nie sa warci tych pieniedzy ktorych "dostaja".
Jedynymi pozytywami na boisku byli Malina i Babiarz.Nawet Stawarczyk OK.
Reszta naszych jak i tych z nad morza ZERO.
Okolo 30 lat ogladam mecze Ruchu ale od jakiegos roku jest to pieronem meczace

Zielinski robi krzywdę Sultesowi z grą na szpicy dawno takiego piłkarza dobrego technicznie nie było, ale ku*** nie w ataku go stawiać zlitujcie się on większość meczu biega w pomocy a patrząc na naszą pomoc to już w ogóle, kto ma tam wychodzić do przodu Zieńczuk? Janoszka ? Czy może Starzyński? Już chyba wole tego Kuświka przynajmniej wiem że niczego się po nim nie można spodziewać.
I ja z uporem maniaka powtarzam że powinni się przeprosić z Niedzielanem... Brakowało mi kogoś takiego w tym meczu, szkoda tych 2 pkt.
Zawodnik meczu Malina i troszkę za nim Stawarczyk

P.S Starzyński na ławę niech się ogarnie bo dziś patrzeć na niego nie mogłem, rozumiem młody popełnia błędy ale dziś cały jego mecz to był WIELbłąd!!!!!!