Pamiętam jak po meczu z GKS, po którym odchodził, mówił, że może jeszcze kiedyś wróci do Ruchu
nosz kurna chata - zaczynaja od tych, którzy akurat najbardziej szarpali (Djokic) i uratowali ligę (Peskovic).Na pewno nie przedłużymy umów z Michalem Peskoviciem i Żeljko Djokiciem, którym dziękujemy za grę w niebieskich koszulkach - mówi prezes Ruchu Chorzów, Dariusz Smagorowicz
Na pewno nie przedłużymy umów z Michalem Peskoviciem...
Harpo pisze:nosz kurna chata - zaczynaja od tych, którzy akurat najbardziej szarpali (Djokic) i uratowali ligę (Peskovic).Na pewno nie przedłużymy umów z Michalem Peskoviciem i Żeljko Djokiciem, którym dziękujemy za grę w niebieskich koszulkach - mówi prezes Ruchu Chorzów, Dariusz Smagorowicz
Pozbyć się taniego (podobno ?)i dobrego Peskovicia, to tylko w Ruchu!!!![]()
Wypier..ić starych dziadów typu Zieńczuk, zrezygnować z Sadloka, Niedzielana, - gdzie te ruchy kadrowe ?!?!?!
bo to jest b m w - bierny, mierny ale wierny - o kasę nie wołaDynastia_NRŚL pisze:Harpo pisze:nosz kurna chata - zaczynaja od tych, którzy akurat najbardziej szarpali (Djokic) i uratowali ligę (Peskovic).Na pewno nie przedłużymy umów z Michalem Peskoviciem i Żeljko Djokiciem, którym dziękujemy za grę w niebieskich koszulkach - mówi prezes Ruchu Chorzów, Dariusz Smagorowicz
Pozbyć się taniego (podobno ?)i dobrego Peskovicia, to tylko w Ruchu!!!![]()
Wypier..ić starych dziadów typu Zieńczuk, zrezygnować z Sadloka, Niedzielana, - gdzie te ruchy kadrowe ?!?!?!
Bo zarząd naszego ukochanego klubu to takie cwaniaki i robią tak że kto się opie*dalo ten zostajenp. Niedzialan, Stawarski
Bo Michal sie odezwol o kasa... i juz go 'góra' nie widzi w klubie...19gorek20 pisze:A co do kasy
Rok temu dostol podwyzka ale mozna chyba sprobowac porozmawiac o nowym kontrakcie ?
Elmer pisze:Taki Surma by się przydał, chociażby po to żeby pokazać panienkom co oznacza walka od 1 do 90 minuty. Na zmianę z Maliną mogliby grać. Surma to prawie mój rocznik, więc na pewno da jeszcze radę skoro i ja daję
także bym się nie zdziwił jakby mu zaproponowali roczny kontrakttrojmiasto.sport.pl pisze:- Myślę, że po tylu latach wojaży po Polsce i Europie, czas pograć bliżej domu [Surma pochodzi z Krakowa]. Jakieś wstępne przymiarki są, ale póki co jeszcze nie wiem, gdzie będę grał do zakończenia kariery - podkreślił Surma
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, Ejsi87, heli, nołnejm, pko, Pulocini, RoMiko77, WolnyLogin i 58 gości