![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
[20 kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 1.04.2013; 13:30
- m-p
- Kontakt:
Re: [20 kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 1.04.2013; 1
To jak , zwalniamy Zielińskiego czy dajemy mu jeszcze trochę czasu ? ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- SODA
może lepiej wlac zimne kubły wody na niektóre komentarze tego forum ...wojt pozdro 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Konczkowski zagrol dzis slaby szpil, ale to lon przerwol akcja Zaglebia i wyprowadzil bala do przodu, a za pora sekund cieszyli my sie z 3 tora do Ruchu. Wiec niech synek spokojnie gro i nabiyro doswiadczenia. Psy powinni my wieszac na doswiadczonych zawodnikach kere czasem zachowujom sie jak niyokrzesane trampkrze.
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja już sam nie wiem jak ocenić nasza grę. Jak zaczynał się mecz Lechia Wisła Kazek Węgrzyn powiedział że oglądał mecz i Ruch zasłużenie wygrał i bardzo dobrze grali. Najważniejsze 3 pkt. wczoraj po meczu w Bełchatowie Madej powiedział patrzymy się na Ruch po tej kolejce dogoniliśmy Pogoń i w zasięgu mamy parę innych drużyn kocioł jest i tak chyba będzie do końca sezonu.
-
- Kontakt:
nad Martinem bym sie nie znecal, to jest prawy obronca... gra na lewej z przymusu.
Obrona bedzie grac lepiej jak nie bedzie w niej... Stawara... czyli moze na jesien.
skrzydla+defensywni pomocnicy - to jest najwieksza bolaczka Ruchu (nie wiem co sie dzieje z Sultesem, bo synek papiery na gre ma, moze cos z prycha...)
moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.
Niech FIGO pogra jeszcze tak do konca rundy, a moze dostanie pierwsze powolanie
na takie pilkarza czekalismy latami
reasumujac, utrzymac sie utrzymamy ale ja licze na "niespodzianke" w PP
Obrona bedzie grac lepiej jak nie bedzie w niej... Stawara... czyli moze na jesien.
skrzydla+defensywni pomocnicy - to jest najwieksza bolaczka Ruchu (nie wiem co sie dzieje z Sultesem, bo synek papiery na gre ma, moze cos z prycha...)
moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.

nrsl
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
shogi222 pisze:nad Martinem bym sie nie znecal, to jest prawy obronca... gra na lewej z przymusu.
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=12555
-
- Kontakt:
Zieliński zdecydownie mo nosa do robiynia zmian. Wcześnij Panka,tera Smektała brawo!!!
Moje osobiste gratulacje dla Maćka Jankowskiego,stary zrobić dziurka z dziurce,to niy byle robota,gratulacje!!!
Moje osobiste gratulacje dla Maćka Jankowskiego,stary zrobić dziurka z dziurce,to niy byle robota,gratulacje!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Nad srodkiem pola nie ma co plakac poniewaz od 4 meczy potrafimy go zdominowac
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najważniejsze 3 punkty i gdybych był łaskawy to pewnie bych na tym skończył.
Ale ten mecz to sporo paradoksów
W pierwszej połowie gramy lepiej i przegrywamy ją 0-1, w drugiej gramy dużo gorzej, a wygrywamy ją aż 3-1.
Trafiliśmy na drużynę równie słabą w defensywie z podobnymi błędami jak my.
Stawarczyk naprawdę myślałem, że to Prima Aprillis, zaś nie pewność, a wczorej do niego dostosował się Baszczyński, jak w naszych najgorszych koszmarach, na szczęście w ofensywie byliśmy skuteczniejsi. Słabo wczorej Martin. Więc kupa błędów jednak było, ale jednak 3 punkty
Starzyński super asysta, a właściwie dwie, ale też wiela razy te chłop wyłaził wczorej z kontrą/akcją i do samego końca cisł się spóźniając się z decyzją i wpadając wręcz w obrońców.
Ten mecz był dziwny, strasznie nie równy, kożdy właściwie przeplatoł bardzo dobre zagrania bardzo słabymi.
Ale są 3 punkty wywalczone i od tego czego zacząłem na tym skończa bo reszta to akurat w obecnej naszej pozycji margines.
PS. tu żech przejrzoł to co nie którzy pisali w czasie meczu i pisanie, że my niby obok Lechii gramy najgorzej w lidze to jest jakoś niedorzeczność, wystarczy popatrzeć choćby na tabela, ale nawet na nasza gra my gramy o wiele lepiej w piłkę niż wiele drużyn, które są przed nami, tylko, żeby nam się jeszcze nie zdarzały takie błędy indywidualne to byśmy o 3 znów walczyli, ale nawet z tymi błędami i tak gramy lepiej od wielu drużyn co są przed nami. Każdy zachwyca się Bielskiem czy Bełchatowem, ale to jest inny punkt od niesienia, bo teraz mają w 5 meczach praktycznie tyle co wtedy w 15, ale my mamy tyle samo punktów zdobytych co oni, a i tak wszyscy plasujemy się co najwyżej w środku inny punkt odniesienia po prostu.
Ale ten mecz to sporo paradoksów
W pierwszej połowie gramy lepiej i przegrywamy ją 0-1, w drugiej gramy dużo gorzej, a wygrywamy ją aż 3-1.
Trafiliśmy na drużynę równie słabą w defensywie z podobnymi błędami jak my.
Stawarczyk naprawdę myślałem, że to Prima Aprillis, zaś nie pewność, a wczorej do niego dostosował się Baszczyński, jak w naszych najgorszych koszmarach, na szczęście w ofensywie byliśmy skuteczniejsi. Słabo wczorej Martin. Więc kupa błędów jednak było, ale jednak 3 punkty
Starzyński super asysta, a właściwie dwie, ale też wiela razy te chłop wyłaził wczorej z kontrą/akcją i do samego końca cisł się spóźniając się z decyzją i wpadając wręcz w obrońców.
Ten mecz był dziwny, strasznie nie równy, kożdy właściwie przeplatoł bardzo dobre zagrania bardzo słabymi.
Ale są 3 punkty wywalczone i od tego czego zacząłem na tym skończa bo reszta to akurat w obecnej naszej pozycji margines.
PS. tu żech przejrzoł to co nie którzy pisali w czasie meczu i pisanie, że my niby obok Lechii gramy najgorzej w lidze to jest jakoś niedorzeczność, wystarczy popatrzeć choćby na tabela, ale nawet na nasza gra my gramy o wiele lepiej w piłkę niż wiele drużyn, które są przed nami, tylko, żeby nam się jeszcze nie zdarzały takie błędy indywidualne to byśmy o 3 znów walczyli, ale nawet z tymi błędami i tak gramy lepiej od wielu drużyn co są przed nami. Każdy zachwyca się Bielskiem czy Bełchatowem, ale to jest inny punkt od niesienia, bo teraz mają w 5 meczach praktycznie tyle co wtedy w 15, ale my mamy tyle samo punktów zdobytych co oni, a i tak wszyscy plasujemy się co najwyżej w środku inny punkt odniesienia po prostu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Musialby grac w Legii albo w Górniku.shogi222 pisze: moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.
na takie pilkarza czekalismy latami![]()
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem ciekaw co na to fani Pietrzaka, niespełnieni tatusiowie oraz malkontenci zaciągu szczecińskiego.shogi222 pisze: moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
a jaki jest bilans tego zaciągu szczecińskiego ?gerhat pisze:Jestem ciekaw co na to fani Pietrzaka, niespełnieni tatusiowie oraz malkontenci zaciągu szczecińskiego.shogi222 pisze: moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.

-
a jaki jest bilans szkółki Barcelony? 1 na 40 gra w jej składzie?pbb pisze:a jaki jest bilans tego zaciągu szczecińskiego ?gerhat pisze:Jestem ciekaw co na to fani Pietrzaka, niespełnieni tatusiowie oraz malkontenci zaciągu szczecińskiego.shogi222 pisze: moim najwazniejszym sukcesem tej rundy jest to, ze mamy NARESZCIE mamy ROZGRYWAJACEGO na odpowiednim poziomie.
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale w Barcelonie wyszukują piłkarzy światowej klasy, a my potrzebujemy chłopaków z charakterem, a tacy na pewno są bliżej
-
- Kontakt:
Figo jest dla nas bezczenny tak samo jak Jankes, ale z całym szacunkiem do Figo, może to jeszcze jego młodzieńcza fantazja, ale irytujące jest to że z teoretycznie dobrej pozycji do oddania strzału Figo na siłe próbuje jeszcze tą pozycje sobie polepszyć albo szuka podania do Jankesa zamiast strzelać,takich z sytuacji z Zagłebiem bylo chyba ze 2-3 i to w momencie kiedy można było wyjść na prowadzenie.Nie mniej jednak ostatnia asysta do Smektały palce lizać..