jak najbardziej cieszą punkty
zapatrzenie w Arka zaciemniało ci obraz Jankesa? on zawsze był fajnym grajkiem i to między innymi dzięki temu że takim fajnym grajkiem był i jest Arek zawdzięczać powinien swoja pozycję gdy był jeszcze w Ruchu. mam nadzieję że ci wszyscy którzy po nim jechali od "legii" maja teraz żadnie w ryju.ordynat pisze:Jankowski to naprawdę fajny zawodnik
scouser pisze:zapatrzenie w Arka zaciemniało ci obraz Jankesa? on zawsze był fajnym grajkiem i to między innymi dzięki temu że takim fajnym grajkiem był i jest Arek zawdzięczać powinien swoja pozycję gdy był jeszcze w Ruchu. mam nadzieję że ci wszyscy którzy po nim jechali od "legii" maja teraz żadnie w ryju.ordynat pisze:Jankowski to naprawdę fajny zawodnik
do czerwca 2014bluemario pisze:Kikutowi to będzie trzeba zamontować GPS facet gubi się na boisku
Mam pytanie kiedy kończy mu się kontrakt?
Brawo dla Maliny dobry mecz w jego wykonaniu
To to to to!!!!_BiADACZ_ pisze:Jankes jest fest dobry i teroz to potwierdzo, ale niektórzy go ino widzom jako jebanego gorola warszawskiego z Legii.
No, nie do końca.... po prostu Ci wszyscy obrońcy ślonskości nie mają co powiedzieć więc siedzą cicho. Gdyby to było koło 1 listopada to bym powiedział że są na grobach bliskich w okolicach Kielc....a tak...seba1920 pisze:Nagle wszycy zaczynają kochać Jankesa.A jeszcze niedawno je..li Go ile się dało.Legia,cóż to jego klub ,tak jak nasz Ruch!
Dajcie już spokój Kikutowi - gra słabo ale coś tam gra - na chwilę obecną nie ma lepszych. Mam tez wrażenie, że jak by Kikut nie grał to i tak by się znaleźli tacy co by go skrytykowali , ze słabo wyglądał w meczu..._pnwk_ pisze:Kikut
,Stawarczyk...moze jo na innym szpilu był,ale wg mie czyścił doś dobrze,[/b]
Toś mnie pocieszył19aRtuR20 pisze:do czerwca 2014bluemario pisze:Kikutowi to będzie trzeba zamontować GPS facet gubi się na boisku
Mam pytanie kiedy kończy mu się kontrakt?
Brawo dla Maliny dobry mecz w jego wykonaniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], HullCityFC, kroy, wujotek i 40 gości