[7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012
-
- Kontakt:
Re: [7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012
akcję bramkową zainicjował "Iniesta" Lisowski który zrobił czarną robote czysto odebrał piłkę na środku boiska..Piech i Jankes zrobili to co do nich należy..
swoją drogą..jeszcze mają focha w stosunku do 10? ...tylko tak dalej "Piękni kawalerowie"..
swoją drogą..jeszcze mają focha w stosunku do 10? ...tylko tak dalej "Piękni kawalerowie"..
- monisia2812
- Kontakt:
Chyba nie do końca masz rację... może pojadą na jakiś szpil obejrzeć stadion i na tym koniec.blueRay pisze:Obawiam sie ze z frekwencja bedzie coraz gorzej, i ze wiele piknikow zacznie jezdzic na mecze do zabrza na ich nowy stadion,a u nos zostanie ino wierne 2 tys fanatykow.simonsays pisze:Oczywiscie na meczu bylem. Pochwale sie, ze nigdy nie obstawiam meczow u buka, ale zrobilem wyjatek. Oplacalo sie...
Mecz zenujaco slaby. Polska liga to dno i trzeba to powiedziec otwarcie. Z prawdziwej profesjonalnej gry bylo moze 18 minut. Reszta to zenujace straty Straki (on sie powinien nazywac Strata), krzywe kopniecia przy wybijaniu (Starzynski), Po prawej stronie nie zostalo nam prawie nic, bo Grzybka w formie ciezko jest zastapic. Ale Kituk mimo to podal niezle zewnetrzna strona lewej!!! stopy i padla bramka. Dobra zmiana Jankowskiego, ktory jednak nie ustrzegl sie strat.
Na dzisiaj wyglada to statystycznie niezle, bo wygralismy 3 mecze z rzedu. Ostatni jak dostajemy becki z topowymi druzynami a wygrywamy ze sredniakami to konczymy wysoko, wiec moze i ta bezbarwna gra nam da podium?
Dziwne, ze pilkarze nie podchodza dziekowac kibicom, ale w sumie dla 2500 kibicow kto by podchodzil?
Natychmiastowo potrzebujemy stadionu, bo sie nam skonczy liga w Chorzowie.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
ch*** grają bo mają takie umiejetnosci ale jest ambicja i walka, która wystarcza na tą słabą ligę za to dzięki trenerowi i Piechowi...potrzeba wzmocnień no chyba, że Sadlok i jeszcze kilku sie odrodzi. Niektórzy już wyższego poziomu raczej nie pokażą tj Zieńczuk, Peskovic, Kikut, Malinowski, Straka, Szyndrowski...
za Tobą pójde w ogień, wode..
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
a dziwisz sie? co mieli podejsc do tego slonecznikowego mcdonalda w ktory zaminila sie 10? Ploteczki, smiechy i ziarno to cel z 80% bywalcow dziesiony ostatnimi czasy. Tego sektora do ktorego sie odwolujemy juz nie ma.viperR pisze:akcję bramkową zainicjował "Iniesta" Lisowski który zrobił czarną robote czysto odebrał piłkę na środku boiska..Piech i Jankes zrobili to co do nich należy..
-
nic dodać nic ująćScypion pisze:a dziwisz sie? co mieli podejsc do tego slonecznikowego mcdonalda w ktory zaminila sie 10? Ploteczki, smiechy i ziarno to cel z 80% bywalcow dziesiony ostatnimi czasy. Tego sektora do ktorego sie odwolujemy juz nie ma.viperR pisze:akcję bramkową zainicjował "Iniesta" Lisowski który zrobił czarną robote czysto odebrał piłkę na środku boiska..Piech i Jankes zrobili to co do nich należy..
- stRoszek
10 już nie ma. I taka jest prawda.Po kilku latach nieobecności na Cichej jestem w szoku.Ten klub niknie w oczach. 2,5 tys. na Ekstraklasie? A co do obejrzenia stadionu szew? Chyba tylko jakiś rzeczywiście ciul pojedzie tam zobaczyć ten stadion.Ja im życzę żeby im się to zawaliło w cholerę. Jakieś trzęsienie ziemi albo szkody górnicze. Ten klub dla mnie np to ścierwo i jeden wielki syf.
Wracając do meczu to nie podobał mi się i oczom nie wierzyłem ,że myśmy to wygrali. Ze Śląskiem szcześcia zabrakło. Teraz nam szczęście sprzyjało. Kolejny mecz Malinowskiego jako statysty i nieudolnego piłkarza. Mam nadzieję że odejdzie. Dwa pozytywy.Piech jak zwykle i Peskovic.
A ludzi ,którzy pojadą na nowy stadion górnika przeprosić i nie wpuszczać na Cichą.(wykraść dane z systemu żaboli
) Przyjdą jeszcze pod bramę ,Kopa w dupę i won do Zabrza. Tam będą mieli przyjemnośc kibicować klubowi ze Związku Radzieckiego.
Wracając do meczu to nie podobał mi się i oczom nie wierzyłem ,że myśmy to wygrali. Ze Śląskiem szcześcia zabrakło. Teraz nam szczęście sprzyjało. Kolejny mecz Malinowskiego jako statysty i nieudolnego piłkarza. Mam nadzieję że odejdzie. Dwa pozytywy.Piech jak zwykle i Peskovic.
A ludzi ,którzy pojadą na nowy stadion górnika przeprosić i nie wpuszczać na Cichą.(wykraść dane z systemu żaboli

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Ino gdyby nie ta DZIES10NA to tyn doping by byl na poziomie belchatowa wczorej ..... chodz nie godom tyz ze doping jest jaki super wczorej alle unos na c6 jaki rywal taki doping i mlyn i 10, DZIES10NA to nie młyn wiec nie wiem co tak sapiecie
.... z Korona w P.P to byl mlyn ale wczorej ... nie wiem po ch... wpisy o sektorze 10 i dopigu itd skoro mlyn jest jeden , chyba ze sie myla .
Doping wczorej byl taki jak gra naszych kopaczy

Doping wczorej byl taki jak gra naszych kopaczy
Ostatnio zmieniony 6 paź 2012, o 10:14 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Sapia o to, ze obecnie słoniol i radosne gaworzenie to jest podstawa bytnosci kibica na 10. Zreszta nie ino tam. Zero dopingu. Zero zaangazowania. Sa przypadki, ze w ogole na szpil nie patrza ino klachaja. Kolo mnie stol typulo kery durch plecami do boiska bo musiol obserwowac czy jego anegdotki wywieraja odpowiedni efekt na przyjaciolach. Inny z ironia patrzy na ludzi chcacych dopingowac. No powiedz, ze nie widzisz tej patologii albo na 10 patrzysz z perspektywy realizatora obrazu w C+. To co sie dzieje dzisioj na Ruchu to najgłebszy kryzys ilościowy i jakościowy jaki pamiętom, a na szpile łaza już 30 lot. (Nie, nie mom jeszcze sklerozy).
- ObeRschlesien
- Kontakt:
No zgodza sie że typy kierze jak by mogli to by ino na szpil przyszli sie spotkac z kumplami a nie na szpil.... ale co zrobic ..... moze otworza prosto to pojdom tam.

- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niestety kolejny słaby mecz, ale szczęśliwy. niby zwycięzców sie nie sądzi no ale bardzo słabo to wygląda. 2 następne mecze pokażą na co nas stać. brawo dla Piecha że przyszedł po meczu pod dzies10ne i robił sobie zdjęcia z kibicami przy płocie widać że czuje te wsparcie z trybun i potrafi podziękować. jak już Jankes cieszy się z bramki to widać że w szatni musi być dobrze
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może ty też się chwilę zastanów. Starzyński wczoraj nie wywiązał się nie z zadań defensywnych(tak, wiem, popełnił błąd przy bramce), a zadań ofensywnych. Był ofensywnym pomocnikiem, przez którego jak rozumiem miały przechodzić akcję, miał próbować rozgrywać, wspomagać Piecha...Za nim grało dwóch defensywnych pomocników! Wczoraj po prostu mecz mu nie wyszedł, a na przykład w PP grał na tej pozycji bardzo przyzwoicie i rzucał całkiem niezłe piłki. Ten twój argument to może i byłby słuszny jakbyś napisał, że Starzyński nie powinien grać za Strake w środku pola, gdzie gra w defensywie jest bardzo ważna, a czasem i kluczowa. Wiem, cały zespół powinien bronić, ale czy Jankowski jest aż tak o wiele lepszy w defensywie od Starzyńskiego to nie wydaję mi się. A Figo jeszcze swoje pokażefryzjer83 pisze:Niewiem czemu wy się tak znęcocie na niektórych tak jak pisałem po ostatnim sziplu że Starzyński nie nadaje się do gry od pierwszej minuty bo słabo gro w defensywie w porównaniu do Jankesa(który ma wiele zadań defensywnych) to samo z Lewczukiem a Wy ino atak atak choby dzieci co ino chcą szczylać bramy także zastanówcie się trocha.

A Lewczuk? W ofensywie zjada Szyndrowskiego na śniadanie, w defensywie może i gorszy, ale z Marka żaden tytan nie jest, a tak to przynajmniej by coś się działo na lewym skrzydle. Chyba z ostatnią drużyną w tabeli można zagrać odważniej? Przecież wczoraj lewa strona

Cieszę się, że wygraliśmy, trochę punktów już wpadło, a po przerwie reprezentacyjnej będziemy grać z drużynami lepszymi niż Bełchatów i tu już może taka gra nie wystarczyć. Z Zagłębiem, Koroną w PP, czy Podbeskidziem były o wiele lepsze fragmenty.
-
- Kontakt:
Szczerze też mnie trochę zastanowiło zachowanie piłkarzy po meczu, zawsze stoję na trybunach do samego końca aż piłkarze zejdą do szatni i obserwuję jak bawią się z kibicami najpierw w młynie potem biegną pod 10. Tego mi zabrakło, tych padów, wspólnych śpiewów, było jakoś tak "smętnie". Nie wiem czemu tak było a nie inaczej, ale nie sądzę, żeby to byl foch ... chciałabym, żeby wróciła atmosfera pomeczowa z poprzedniego sezonu.
więc może coś w tym jest:
więc może coś w tym jest:
choć dla mnie byłoby to dziwne i niezrozumiałe19ElNino20 pisze:Pilkarze dostali zarzadzenie od delegata meczu ze nie moga podchodzic pod plotki do kibicow
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
"klub niknie w oczach" "10 już nie ma" "obawiam się, że frekwencja będzie coraz gorzej", ja pi***ole , znów zaczyna forumowe kółko pesymistów narzekać jakby pierwszy raz było na Cichej i nie wiedziało z czego to wynika. Otworzą prostą to z 2,5 tyś zrobi się 6, zaczną ciut lepiej grać i walczyć o lokaty 1-5 to będzie nas chodziło ponad 8 a na te topowe mecze z Legią, Górnikiem, Wisłą czy Lechem będzie komplet około 10 tyś. Niektórzy po prostu nie chodzą na mecze z Bełchatowem, Lubinem czy Kielcami bo nie są dla nich atrakcyjne, niektórzy nie chodzą, bo widok z 8,9 i 10 jest słaby, niektórzy nie chodzą bo słabo rozpoczeliśmy sezon i im się nie chce, takie są te nasze pikniki, co kilka lat powtarza się taka sinusoida, a tu dalej czarnoksięstwo się szerzy. Dopóki nie będzie nowego stadionu nie będzie lepszej frekwencji, ale też nie ma nas co zrównywać do poziomu Bełchatowa czy Podbeskidzia bo żaden klub z takim reliktem na jakim my gramy nie ma lepszej frekwencji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co do Figo to młody zawodnik i zanim się ukształtvje to jeszcze nieraz zaskoczy negatywnie jak i pozytywnie, natomiast kiksu przy bramce nie bagatelizowałbym, swoje powinien od trenera usłyszeć żeby do końca kariery zapamiętać że 16m to nie miajsce na taką nonszalancję.
-
- Kontakt:
"Ruch ma bardzo dobry zespół, bardzo silną kadrę, która technicznie nas przewyższa. Każda zmiana im coś daje. Wszedł Jankowski i strzelił. Wszedł "Lisek" (Paweł Lisowski - przyp. red.) i wniósł sporo ożywienia. Smektała też fajnie się pokazał. Siłą Ruchu jest zespołowość i drużyna, co umiejętnie potrafią wykorzystać."
To opinia pilkarza wiec bylbym ostrozny ze zdaniem, ze nasi zawodnicy maja takie i takie umiejetnosci i lepiej grac nie beda.
Ten mecz wybitnie im nie wyszedl.Ile bylo niedokladnych, nieprzemyslanych zagran trudno zliczyc.
Belchatow mimo, ze ma 1 pkt. to zaprezentowal sie chyba najlepiej z naszych przeciwnikow jak do tej pory za ery Zielinskiego.
Liga jest wyrownana jak nigdy.Jeszcze bedzie ciekawie.Teraz dwa mecze prawdy.Po nich sie dowiemy czy gramy znowu o mistrzostwo.
To opinia pilkarza wiec bylbym ostrozny ze zdaniem, ze nasi zawodnicy maja takie i takie umiejetnosci i lepiej grac nie beda.
Ten mecz wybitnie im nie wyszedl.Ile bylo niedokladnych, nieprzemyslanych zagran trudno zliczyc.
Belchatow mimo, ze ma 1 pkt. to zaprezentowal sie chyba najlepiej z naszych przeciwnikow jak do tej pory za ery Zielinskiego.
Liga jest wyrownana jak nigdy.Jeszcze bedzie ciekawie.Teraz dwa mecze prawdy.Po nich sie dowiemy czy gramy znowu o mistrzostwo.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación