IV Kolejka T-Mobile Ekstraklasy Ruch Chorzów-Korona Kielce
-
- Kontakt:
Re: IV Kolejka T-Mobile Ekstraklasy Ruch Chorzów-Korona Kiel
Bylismy duzo lepsi od Korony zabraklo jednak skutecznosci.Niestrzzelony karny niestety chlopakow zupelnie podlamal i pozniej juz to wygladalo jak wygladalo.Powinny byc 3 pkt a nie ma.Zakladalem 3 pkt z Korona i 1 pkt z Zaglebiem wiec teraz trzeba to odwrocic.I jestesmy wstanie to zrobic.Wciaz jestem zdania, ze ta druzyna z Panka,Sadlokiem,Sultesem i Kikutem w pelni sil moze graa o czolowe lokaty w lidze.Niestety teraz nawarstiwlo sie troche pecha, troche kontuzji u kilku graczy i sytuacja jest jaka jest.
Szkoda, ze tak to wychodzi.Z sytuacji bramkowych wynik 3:1 bylby sprawiedliwy ale pilka nie jest sprawiedliwa i kropka.
Pamietam Ruch grajacy sporo slabsze mecze pilkarsko i zdobywajacy 3 pkt.Tego nie da sie zmierzyc.
Szkoda, ze tak to wychodzi.Z sytuacji bramkowych wynik 3:1 bylby sprawiedliwy ale pilka nie jest sprawiedliwa i kropka.
Pamietam Ruch grajacy sporo slabsze mecze pilkarsko i zdobywajacy 3 pkt.Tego nie da sie zmierzyc.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 20:55 przez wiesiek1, łącznie zmieniany 2 razy.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
Nie musze oglądać w Tv wypisze Ci teraz, Co Zieńczuk zj***ł, najgroźniejsze dogranie z prawej strony było w wykonaniu Piecha gdy do piłki doszedł Sultes (w 2 połowie), to chyba najlepiej świadczy o jego postawie. Dośrodkowanie w ostatniej sytuacji meczu, na aut bramkowy, rzut wolny z 25 metrów w mur, wykonanie różnego w pierwszej połowie "na krótko', wykonanie wolnego w pierwszej połowie, tuż przy rzucie rożnym, niecelny, no i oczywiście beznadziejny karny, jeżeli tak gra najlepszy koleś na boisku, to ja dziękuję. Jedyny plus to dogranie przy bramce.Ozor pisze:Zobacz jutro mecz w telewizji i ocen ile razy przy piłce był Zienczuk ile razy zagrał do nogi a ile niedokładnie potem ocenimy jak wypadł na tle innych.Roni2580 pisze:A przepraszam my graliśmy po to, żeby nie stracić bramki czy ją zdobyć bo jeśli to pierwsze to faktycznie najpierw powinni zmienić Szyndrowskiego lub Maline, co do Kikuta się nie zgodzę, widać, że chyba ty miałeś problem ze wzrokiem bo w 1 połowie świetnie klepał na boku z Sultesem, jeśli jednak, naszym celem było wygrać, to trzeba było zmienić Zieńczuka, bo jak się w ataku gra dobrze to można z tyłu stracić jedną bramkę, i wygrać, niestety nie z Zieńczukiem w składzie, bo stracił swój jedyny atut, czyli celne dośrodkowania i strzały z wolnych.Ozor pisze:jak Zienczuk dzis był pierwszy do do zmiany to chyba meczu nie widziałesRoni2580 pisze:Zienczuk caly mecz beznadziejny, dogrania do nikogo oprócz bramki, pierwszy do zmiany,tymczasem Janoszka wchodzi za najlepszego chłopa na boisku czyli Sultesa.Szyndrowski to jest koleś, który nie powinien graćna takim poziomie rozgrywek, brać juniora, niech sie ogrywa na pewno nie bedzie grał gorzej.
A gdzie Kikut gdzie Stawar i Jankowski oraz Malina z pierwszej połowy? oni cos grali czy tylko statystowali?
A co do Kujava
Sprawdz jak wyglądał srodek w poprzednich meczach bez Straki - tak samo polecam zobaczyc mecz na spokojnie i ocenic
Warto dodać, że graliśmy z takimi ogórkami, których mimo dwu tygodniowej przerwie w meczach ligowych łapaly skurcze w 60 minucie meczu, wstyd za ten remis.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie napisałem że był najepszy tylko że by był jak by wykonał skutecznie karnego. Co nie zmienia mojego zdania że mimo wszystko dla mnie był jednym z najbardziej aktywnych zawodników w tym spotkaniu.
-
- Kontakt:
Na prawdę nie rozumiem kibiców, których ten remis cieszy. Jak jeszcze raz usłyszę dzisiaj RUCH HKS pod oknami to przysięgam, że je otworzę i powiem co myślę. Po takim spotkaniu piłkarze nawet nie zasługują na podziękowanie za grę. Taka jest prawda. Gramy bardzo statycznie, zbyt wiele niecelnych podań. Przyjemniej ogląda się Pogoń Szczecin, na prawdę. Niestety, ale w tym sezonie jak dotąd nawet Górnik gra dużo lepszy futbol niż nasz. Dopingu kibiców komentował nie będę, każdy ma swoje zdanie na ten temat.
Cieszy mnie fakt, że Janoszka był na ławce, ale nie rozumiem decyzji zmiany Sultesa, który prezentował się dzisiaj na prawdę solidnie. Malina to dno i metr mułu, mam nadzieję, że Starzyński i Smektała wkrótce zajmą miejsca w podstawowej jedenastce. Zieńczuk niestety lepszy już nie będzie, ba, to nie ten sam Zieńczuk co w zeszłym sezonie.
Co się dzieje ? Jak dla mnie z taką grą możemy mieć problem o utrzymanie, skoro nie potrafimy wygrać z tak słabą Koroną i to u siebie. Gdzie my chcemy grać z Legią i resztą ? Karnego nie komentuje, to jest loteria, Zieńczuk próbuje strzelać zbyt technicznie, a nie siłowo, co moim zdaniem jest ogromnym błędem. Arek Piech, pomimo bramki, buja w obłokach, myśli, że z każdej pozycji może strzelić bramkę ale tak nie jest. Nasz bramkarz, Straka, Malina, Stawarczyk na chwilę obecną do usunięcia. Stawiajmy na młodego bramkarza, cieszy mnie postawa Lewczuka, który prezentuje się bardzo solidnie.
Ogólnie kiepsko to widzę, oczekiwałem dużo większego zaangażowania do piłkarzy, za to należy ich wygwizdać na następnym meczu na rozgrzewce, bo inaczej chyba się nie obudzą..
Cieszy mnie fakt, że Janoszka był na ławce, ale nie rozumiem decyzji zmiany Sultesa, który prezentował się dzisiaj na prawdę solidnie. Malina to dno i metr mułu, mam nadzieję, że Starzyński i Smektała wkrótce zajmą miejsca w podstawowej jedenastce. Zieńczuk niestety lepszy już nie będzie, ba, to nie ten sam Zieńczuk co w zeszłym sezonie.
Co się dzieje ? Jak dla mnie z taką grą możemy mieć problem o utrzymanie, skoro nie potrafimy wygrać z tak słabą Koroną i to u siebie. Gdzie my chcemy grać z Legią i resztą ? Karnego nie komentuje, to jest loteria, Zieńczuk próbuje strzelać zbyt technicznie, a nie siłowo, co moim zdaniem jest ogromnym błędem. Arek Piech, pomimo bramki, buja w obłokach, myśli, że z każdej pozycji może strzelić bramkę ale tak nie jest. Nasz bramkarz, Straka, Malina, Stawarczyk na chwilę obecną do usunięcia. Stawiajmy na młodego bramkarza, cieszy mnie postawa Lewczuka, który prezentuje się bardzo solidnie.
Ogólnie kiepsko to widzę, oczekiwałem dużo większego zaangażowania do piłkarzy, za to należy ich wygwizdać na następnym meczu na rozgrzewce, bo inaczej chyba się nie obudzą..
-
- Kontakt:
a nojbardzij to mie rozdupiają kibice !! na dziesionie dzisioj !! do dopingu ryja niy idzie łotworzyć !! ale "ku*** mać Chorzów grać" narzekać i nabijać sie z chopców to ja, kuźwa choby z armaty żeście wyj***li !! ci*** NIY KIBICE NIY PRZYŁAŹCIE NA SZPILE JAK SIE CHCECIE SŁONIOL PODUBAĆ !! SIEDZCIE SIE W DOMA PATRZCIE SIE NA SZPIL W TV I SIE NARZEKEJCIE WIELKIE KIBICE SUKCESU !!
-
- Kontakt:
Co tu dużo godac, w tym sezonie gromy o utrzymanie. Zieńczuk to już powinien iść na emerytura, Straka i Janoszka to jakieś nieporozumienie, nawet na 1 liga są za słabi. Osoby które klaskały im po meczu to nie wiem za co. Dwóch chłopów co zagrało dzisiej dobry mecz to Sultes i Piech.
-
i bardzo dobrze, mimo, że byłem na młynie sam się do tego dołączyłem. Piłkarzom należy się porządny op***dol, i tu nie ma nad czym się zastanawiać, bo jak tak będziemy śpiewali jak po karnym 'nic się nie stało" to obudzimy się z ręką w gównie.MeteoR1920 pisze:a nojbardzij to mie rozdupiają kibice !! na dziesionie dzisioj !! do dopingu ryja niy idzie łotworzyć !! ale "ku*** mać Chorzów grać" narzekać i nabijać sie z chopców to ja, kuźwa choby z armaty żeście wyj***li !! ci*** NIY KIBICE NIY PRZYŁAŹCIE NA SZPILE JAK SIE CHCECIE SŁONIOL PODUBAĆ !! SIEDZCIE SIE W DOMA PATRZCIE SIE NA SZPIL W TV I SIE NARZEKEJCIE WIELKIE KIBICE SUKCESU !!
-
- Kontakt:
łaziło mi o to że niy ma dopingu ale do opierdolenia i narzekania kożdy je piyrwszyRoni2580 pisze:i bardzo dobrze, mimo, że byłem na młynie sam się do tego dołączyłem. Piłkarzom należy się porządny op***dol, i tu nie ma nad czym się zastanawiać, bo jak tak będziemy śpiewali jak po karnym 'nic się nie stało" to obudzimy się z ręką w gównie.
a co do opierdolenia piłkarzy to zaczęli grać pod koniec 1 połowy i wdupili tego tora

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 21:29 przez MeteoR1920, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lutz
- Kontakt:
.......... a Ty fanatyk z Rudy niy pi***ol ( za przeproszeniym ) bo tyś na szpilu Ruchu chyba jeszcze nniy boł ( co szpil siedzisz na forum) a chop mo recht. 20 złoty dać na patałachów co mia w ciula robiom ? Tyż bych sie 3 razy zastanowioł.Fanatyk z Rudy pisze:nikt za takimi jak ty plakac nie bedzie !! kibice sukcesu !! szczewa postawiom nowy stadion to mozecie juz szukac swoj ulubiony zic !!stRoszek pisze:Miałem zacząć jeździć na Ruch po powrocie z GB. A tymczasem.... To co dziś zobaczyłem i w trzech poprzednich meczach w tym na żywo we Wrocławiu.Nie, dziękuję. Nie widzę w tych ludziach Ruchu Chorzów.Szczególnie jak broni się u siebie remisu. Moim zdaniem jesteśmy pewnym kandydatem do spadku. Malinowski to asystent i niepotrzebny gracz. Co on robi z opaską kapitana? Przecież on wcale się nie zachowuje jak kapitan.Kikut to cień tego gracza z Lecha.W TV widać to wyraźnie . W tych ludziach nie ma zadziorności woli walki . Ani razu nie było widać u nich na twarzy złości no może poza Piechem. To wyrobnicy nie mający w sercu klubu. Z taką ekipą spadamy do I ligi. No i z tym stadionem i prezydentem Chorzowa który robi kibiców Ruchu za idiotów.Przykro mi tym bardziej ,że wracając do Polski myślałem ,że będę jeździł na mecze Wielkiego Ruchu a tu się okazuje ,że mam to samo co miałem jak byłem ostatnio w II lidze. Choć wtedy był awans i radość po meczu z Podbeskidziem. Szkoda bo chyba tracimy szansę na dobry klub na wiele lat a może nawet na zawsze.
pozdrawiam wszystkich
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pukamy w dno, tylko nie wiem z której strony 
Miejsca w tabeli nie kłamią. Dla mnie żenada i tyle.

Miejsca w tabeli nie kłamią. Dla mnie żenada i tyle.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to piłkarze są dla kibiców
nie odwrotnie
kupiec biletu płaci- piłkarz dostaje wynagrodzenie za grę lepszą lub gorszą
kto tu jest poszkodowany?
a co do Janoszki to nic nowego tyle że tego nie musimy obecnie oglądac od początku meczu
więc jest na + 

kto tu jest poszkodowany?
a co do Janoszki to nic nowego tyle że tego nie musimy obecnie oglądac od początku meczu

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 21:38 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
panowie wszyscy piszecie o zienczuku a co powiecie o janoszce ,ktoryu zech miol wrazenie grol jako obronca, lewczuk wiecej biegol od niego ecik dostol bala jeb strata
-
- Kontakt:
Czy w klubie jest problem finansowy?
Bo tej gry inaczej nie można wytłumaczyć.
Brak zaangażowania do gry przynajmniej dotyczy 6-7zawodników. Czyżby brali dewizę życiową z gwiazdki Lewandowskiego?
Czy się gra,czy sie leży kasa sie należy.
p.s.Dawno,dawno tak słabego początku nie widzialem. DNO.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Bo tej gry inaczej nie można wytłumaczyć.
Brak zaangażowania do gry przynajmniej dotyczy 6-7zawodników. Czyżby brali dewizę życiową z gwiazdki Lewandowskiego?
Czy się gra,czy sie leży kasa sie należy.
p.s.Dawno,dawno tak słabego początku nie widzialem. DNO.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
na dziesionie dzisiaj było sporo ludzi z prostej - doping sie nie kleił.
zapominacie, że ocenia sie zespół, a nie pojedynczych piłkarzy. Grodzicki - sam jest przeciętnym kopaczem, ale jak poslugiwal się kolegami.
wg mnie mecz nie był tragiczny. Coś rzeczywiście mają złego w głowach. Najpierw stracona bramka, mimo wszystko w sposób paralityczny, ale jedna pokazali kawałek charakteru w walce o wyrównanie. Przypomne wszystkim sytuacje Jankowskiego, czy chociazby strzal przewrotką Piecha - nie wpadło, trudno. To nie jest kompletne zero, czy calkowite dno. Coś jest nie tak z psychiką, po niewykorzystanym karnym gra z każdą minutą siadała, a zmian kompletnie nie rozumiem.
Trochę nie doceniacie dziś Jankowskiego, strzelał dwa razy głową, owszem niecelnie, ale gdy zszedł obrońcy korony skoncentrowali sie na tym, żeby Piech nie dostawał podań.
Wg mnie chopcy muszą siąść z trenerem i pewne sprawy przemysleć i omówić. Albo doskonalimy gre dwoma napastnikami z całą infrastrukturą w linii pomocy, albo wymyśleć coś nowego, przy czym paru zawodników musi sie jasno okreslić, czy chcą jeszcze grac w piłkę czy czekają na emeryturę - bo czasu juz nie mamy.
zapominacie, że ocenia sie zespół, a nie pojedynczych piłkarzy. Grodzicki - sam jest przeciętnym kopaczem, ale jak poslugiwal się kolegami.
wg mnie mecz nie był tragiczny. Coś rzeczywiście mają złego w głowach. Najpierw stracona bramka, mimo wszystko w sposób paralityczny, ale jedna pokazali kawałek charakteru w walce o wyrównanie. Przypomne wszystkim sytuacje Jankowskiego, czy chociazby strzal przewrotką Piecha - nie wpadło, trudno. To nie jest kompletne zero, czy calkowite dno. Coś jest nie tak z psychiką, po niewykorzystanym karnym gra z każdą minutą siadała, a zmian kompletnie nie rozumiem.
Trochę nie doceniacie dziś Jankowskiego, strzelał dwa razy głową, owszem niecelnie, ale gdy zszedł obrońcy korony skoncentrowali sie na tym, żeby Piech nie dostawał podań.
Wg mnie chopcy muszą siąść z trenerem i pewne sprawy przemysleć i omówić. Albo doskonalimy gre dwoma napastnikami z całą infrastrukturą w linii pomocy, albo wymyśleć coś nowego, przy czym paru zawodników musi sie jasno okreslić, czy chcą jeszcze grac w piłkę czy czekają na emeryturę - bo czasu juz nie mamy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
powiemy ze nazwiska pisze sie z duzej literyOnlyRuch pisze:panowie wszyscy piszecie o zienczuku a co powiecie o janoszce

Szpil po prostu darymny.Połowa składu jest do wyjebania.
Sultes nojlepszy dzisioj na boisku.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!