Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
praptak wyślij swoje cv, wtedy będzie eldorado 

- praptak
jeżeli Fornalik osiągnie jakiś sukces (awans na MŚ ,co jest oczywście niemozliwe) to już nigdy nie pojawi sie w Ruchu , dlatego ci co uważają go za króla (dla mnie jest zdolny i sprytny , na Polska wystarczy)powinni sie modlić o jego klęski w kadrze
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
- praptak
do kogo mom wysłać ?Mirek pisze:praptak wyślij swoje cv, wtedy będzie eldorado
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
slask.sport.pl pisze:Fornalik przyznaje, że sytuacja, gdy ma zobowiązania wobec dwóch pracodawców, jest nie do zaakceptowania. - Byłem w zawieszeniu. Po środowym treningu i rozmowie z prezesem uznaliśmy, że trzeba znaleźć rozwiązanie w tej sytuacji. Od dziś koncentruję się tylko na pracy z kadrą, na kompletowaniu sztaby trenerskiego.
Mam po dwie, trzy kandydatury na różne funkcje. Najbliższe dni przyniosą konkrety. Treningów Ruchu prowadzić już nie będę. To już zadanie dla nowego trenera [Tomasza Fornalika - przyp.red.]. Z drużyną się nie pożegnałem, ale ja pożegnań nie lubię. Wolę powiedzieć "do widzenia" - mówi Fornalik.

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Nie pamiętam, kiedy jakoś specjalnie przez dłuższy czas emocjonowała mnie kadra Polski, chyba gdy byłem dzieckiem. Ale teraz coś czuje, że ze względu na Kinga bardziej zainteresuje mnie kadra Polski ,a nie tylko Italii
.
Żeby tylko King nie dal sobie narzucić tego, co by chciały te dziady z PZPN-u, a wtedy będzie dobrze, choć nie będzie lekko.

Żeby tylko King nie dal sobie narzucić tego, co by chciały te dziady z PZPN-u, a wtedy będzie dobrze, choć nie będzie lekko.
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Panowie mala sugestia z mojej strony, tutaj piszemy o trenerze reprezentacji Polski Waldemarze Fornaliku. Szczekanie ruskich kundli pozostaje z boku. 

-
- Kontakt:
Podobno nie ma myśli szkoleniowej w Polsce. Teraz już jest Chorzowsko. Szef szkolenia z Ruchu selekcjoner z Ruchu i oby trener mistrza Polski też z Ruchu
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no póki co asystent trenera MP też z RuxhuDamiano pisze:Podobno nie ma myśli szkoleniowej w Polsce. Teraz już jest Chorzowsko. Szef szkolenia z Ruchu selekcjoner z Ruchu i oby trener mistrza Polski też z Ruchu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Engel to raczej sprzymierzencem Fornalika nie bedzie
Engel to raczej sprzymierzencem Fornalika nie bedzie
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
InteriaLewandowski: Mamy kadrę, Fornalik ma tylko obudzić nasz potencjał
Mam nadzieję, że przed walką o awans do mistrzostw świata drużyna nie będzie przemeblowana, a jeśli już, to dojdzie w niej tylko do drobnych retuszy. Nie można powiedzieć, że po trenerze Smudzie nie zostało nic. Mamy dobrą drużynę, drzemie w niej spory potencjał i rolą trenera Fornalika jest obudzenie go - podkreśla najlepszy Polski napastnik Robert Lewandowski.
"Lewy" dużo mówił o nowym selekcjonerze reprezentacji Polski - Waldemarze Fornaliku. Nie przeszkadza mu na przykład to, że trener ten nie ma doświadczenia międzynarodowego. - Jeśli zobaczymy, że trener ma swoja wizję, to nie będzie problemu i nikt nie będzie zwracała uwagi na jego dotychczasowe osiągnięcia, czy na to, że pracował tylko w klubach polskiej Ekstraklasy. Każdy z nas przyjeżdża na kadrę z nastawieniem na zwycięstwa i mam nadzieję, że w walce o mistrzostwa świata będziemy wygrywać w każdym meczu, a nie tylko w co trzecim - mówił.
Nosz ku*** gwiazda się znalazła - "Jeśli zobaczymy, że trener ma swoja wizję, to nie będzie problemu" - co to ma znaczyć. A jak wizja selekcjonera nie będzie po myśli gwiazdek z Dortmundu to co? Problem to gwiazdeczka z Amici może mieć jak go King do kadry nie weźmie. Im to już we łbach się poprzewracało. Już na starcie próbuje że Pan Waldek mo się z nimi liczyć.
-
- Kontakt:
Jak go King do kadry nie weźmie, to znaczy, że chce popełnić widowiskowe samobójstwo. Zaś nie przesadzajcie, bo jeszcze się taki trener nie narodził, co by zrobił wynik jak jest w sporze z piłkarzami. Lewandowski chce żeby trener miał wizję, bo to chyba oczywiste. A Fornalik będzie ją miał…
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- ch-R
Lewandowski chyba chciał powiedzieć że poprzedni trener nie miał wizji i dlatego wyszło jak wyszło .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
tak samo można powiedzieć że Smuda miał wizje grać jak Hiszpania ale jak masz c...li a nie graczy to co miał zrobić ???
Lewy niech tam siedzi cicho bo jak Waldek zagra w kadrze na 2 napadziorów to może być ciekawie
Lewy niech tam siedzi cicho bo jak Waldek zagra w kadrze na 2 napadziorów to może być ciekawie