Spokojnie wejdziesz na stadion.rabitt1920 pisze:mam karnet na sektor rodzinny a z tego co czytałem sektor jest zamknięty to oznacza że nie wejdę na stadion?
Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00
- milanos
- Kontakt:
Re: [30 kolejka] Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 06.05.2012 17.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciemne chmury nad chorzowskim miastem
widać błysk piorunów słychac grzmotów jazdę
na tle tych chmur jak orzeł nad gniazdem
błękitna Erka wokół czternaście gwiazdek.
TO ZNAK OD BOGA bo To boska drużyna
gwizdaj tym gwizdkiem walkę zaczynaj!
widać błysk piorunów słychac grzmotów jazdę
na tle tych chmur jak orzeł nad gniazdem
błękitna Erka wokół czternaście gwiazdek.
TO ZNAK OD BOGA bo To boska drużyna
gwizdaj tym gwizdkiem walkę zaczynaj!
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
KUR*A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kupiłem sobie dziś bilet na szpil a popoludniu zw0ichnąłem obojczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrr!!!!
Powiedzcie mi0 czy na mojej karcie wejdzie mój siostrzeniec? Bo on coś sie boi że sie zdjęcie "ochronie" wyświetla 0jak sie karte odbija....
Drzyjcie sie jutro w niebogłosy!!!!!!

Kupiłem sobie dziś bilet na szpil a popoludniu zw0ichnąłem obojczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrr!!!!
Powiedzcie mi0 czy na mojej karcie wejdzie mój siostrzeniec? Bo on coś sie boi że sie zdjęcie "ochronie" wyświetla 0jak sie karte odbija....
-
- Kontakt:
jak ci nogi niy obciyli to lazic mozesrobotrix pisze:KUR*A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
markus pisze: jak ci nogi niy obciyli to lazic mozes![]()
Ja ale co to za radocha jak ani szala niy podniesa!!! Wolołbych synkowi dać, bardzij sie nado do dopingu a bardzo chcioł yno kasy n0iy mioł... Wiync jak, wlezie?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wejdzie raczej. Wyświetla się Twoje foto przy wejściu, a po derbach pewnie będą dokładnie sprawdzać, co z resztą zapowiedzieli. Nie ryzykowałbym. Osobiście chyba łeb by mi musiało urwać, żeby tam jutro nie być, więc z obojczykiem też dasz radę ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W kuluarach mówią, że Wisła ma zagrać na 1-1, bo inaczej Bednarz zapuszcza grzywkę.
Ale podobno plota...
Ale podobno plota...

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Re: Dzisiaj jest dzień, który dał nam Pan ! 17.00
Bednarz tez godol ze jak pilkarze mecz odpuszczom to bedom do konca czerwca 3 razy dzienie trenowac
spokojnie jutro co mo byc to bedzie a jak nie to widocznie nie zasluzelismy najwazniejsze zebysmy ta wycieczka z Gdanska z pazkom bramek wyslali do dom i bedzie wszystko pieknie

-
- Kontakt:
Właśnie wróciłech z wesela spod Oświęcimia (słuzbowo
) , poruszołech temat kibicowski z gościami, było tam ze 80% kibiców GTS, ze trzech z ge.jksy, jedyn prócz mie nosz
. Te za Krakowem (domniewom pikniki), wcale nie chcą by Wisła mioło sie ugiąć przed WKS, nie dopuszczają takiej opcji... Typują i tak Śląsk na majstra - że co, nie wygromy?.. Jutro na poprawinach majom mieć live z C+, oj bydzie sie tam działo. Na odchodne, jedyn gej.ksiorz z Mysłowic pedzioł mi: wygrejcie, a Wisła wdupi WKSowi i tak. Hanys to je Hanys! Melduja sie na C6 i czekom na live od żony, co sie dzieje na GTSie. PozdRo!!!

-
- Kontakt:
Zrobić mistrza w kraju w którym za miesiąc bydzie euro to może być do nos ogromno szansa, śmiało można nawet powiedzieć że sponsorzy sami bedą sie pchac drzwiami i oknami. Dzisiej momy ogromno szansa na to żeby za jakiś czas wybić sie wysoko ponad poziom polskij ligi ale do tego potrzebny jest mistrz. Warto tyż już teraz pomyśleć nad tym żeby w europie nie zagrać 2 meczów i pa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wisla Wislą, Slask Slaskiem, ale pod zadnym pozorem swojego meczu nie mozemy zawalic. 3 punkty musza wpasc za wszelka cene, a reszta to juz nie zalezy od nas. Trzeba wierzyc, trzeba 

-
- Kontakt:
A jo sie zbierom do koscioła
Byda sie modlił o Majstra potem kluchy rolada i modro kapusta, 3 bele na uspokojenie i na C6.

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Sory ze tak napisza ale dlamnie zlamanie obojczyka czy innej konczyny to nie jest usprwiedliwienie
bo jo bych na szpil przydupil w gipsie 
Muszymy wygrac nasz szpil !!!!!! a potem zadzwonic do krakowa nie patrzmy na nich patrzmy na siebie !

Muszymy wygrac nasz szpil !!!!!! a potem zadzwonic do krakowa nie patrzmy na nich patrzmy na siebie !

-
- Kontakt:
jo juz mom hertz klekoty
-
- Kontakt:
bydzie dobrze
Panowie dzis niych po roz piyrwszy w tym sezonie spiywo cołki stadion. Cały
I to od 1 do 90 minuty
I prosza Wos niy krytykujcie grajków po 2-3 niyudanych zagraniach, dodawajcie im otuchy i sił przez cały szpil a zale bydziecie wylewac jak zawsze na forum
Panowie dzis niych po roz piyrwszy w tym sezonie spiywo cołki stadion. Cały
I to od 1 do 90 minuty
I prosza Wos niy krytykujcie grajków po 2-3 niyudanych zagraniach, dodawajcie im otuchy i sił przez cały szpil a zale bydziecie wylewac jak zawsze na forum