[17 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce, 10.12.11. Cicha 6
-
- Kontakt:
Re: [17 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce, 10.12.11. Cic
BRAWO!!!!!!!Czas na odpoczynek,by wiosną znów dostarczyć przyjemnych wrażeń 

-
- Kontakt:
Dobry szpil, oby mioł wpływ na pozostanie Wadka w Ruchu.
PS. Powodzenia i szczęścia Robson!
PS. Powodzenia i szczęścia Robson!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak z nimi wygrywamy to 4:1. Nie sądziłem, że będzie tak łatwo. Gratulacje dla całej drużyny. Brawo za ten mecz i za całą rundę.
Waldek KING!
Waldek KING!
historiaruchu.pl
-
trza być zadowolonym , że przy takim budżecie , z takimi zawodnikami, na takim stadionie (co kibice w wiekszyj ilości już niy przidom, choćby Ruch był na 1 placu) przy takim bełkocie pseudo biznesmenów Ruchu, przy takim Prezydencie - bajerancie, to zaś Ruch je wysoko
trocha normalności, trocha wiycyj kasy , niy dużo ale odrobina wiecyj
to przy takim trenerze (Waldek KING) wymiatomy w tyj ogórkowyj lidzie . Ale idzie wiosna ponoć i lepsze czasy..... obadomy zaś kolejny roz co nom przygotujom nasi.

- mpapmp
- Kontakt:
Gdy przyjdzie wiosna i lepsze czasy Ruch na stałe liderem T-Mobile ekstraklasy?Ale idzie wiosna ponoć i lepsze czasy.

Mecz poezja, Korona nie istniała. Sędzia chcioł chyba przyćmić wyczym Marka swoimi idotycznymi decyzjami.

-
- Kontakt:
ponad półmetek za nami, więc się pochwalę
reszta się wycięła
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 1&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;2. Na którym miejscu zakończy rozgrywki Ruch? 5
4. Największe rozczarowanie sezonu? Lechia
8. Kto będzie najlepszym strzelcem Niebieskich? Abbott
reszta się wycięła

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to może ja też

mulan pisze:2. Na którym miejscu zakończy rozgrywki Ruch? 5
3. Kto zostanie "czarnym" koniem? Ruch Chorzów
4. Największe rozczarowanie sezonu? Cracovia, Wisła
5. Które drużyny spadną w tym sezonie z Ekstraklasy? Belchatów, ŁKS
8. Kto będzie najlepszym strzelcem Niebieskich? Paweł Abbott
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Podziękowania dla piłkarzy i trenerów za bardzo fajną jesień. Super wynik, 29 punktów po 17 meczach to przerosło moje oczekiwania , a dzisiejszy mecz był tego ziweńczeniem. Teraz spokojna zima i 70 dni bez naszej ekstraklasy. Mam nadzieję że wiosna nas nie rozczaruje. Dramartyczna jest tylko nasza frekwencja i na tym się trzeba skupić. Nie zwalałbym tego tylko na stadion, działaczy, marketing, Kotalę, czy karty kibica. Drużyna w czołówce, piękna pogoda jak na grudzień, promocje obniżki i 3900 kibiców to jest mega wstyd i doganianie Bełchatowa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najważniejsze 3 punkty,
kolejnyy roz się potwierdzo, że jak się nom mecz ułoży na początku to już jest ok,
Co do sędziego to moim zdaniem jeżeli chodzi o karne to akurat oba słuszne, ino, że nie wiem czy przy Karnym dla Korony nie było powrotnego spalonego przy zagraniu,
a do tego wcześniej moim zdaniem jeszcze przy 2-0 ewidentny faul w polu karnym przy rogu na Grodzickim, kartki też dzielił za głupoty a za ostre wejścia czy zatrzymania taktyczne kaj mógł dać nie dawoł. Podobnie jak liniowy zresztą, ewidentne faule nie sygnalizowoł, a czasami to jo się już tracił do kogo i co on pokazywał często w jedna jak i drugo strona, nawet jak gracz Korony zagrywoł to on nom spalonego pokazywoł, ale akurat tu Borski go skorygowoł
Jest 4 plac, ale że człowiek zawsze chce więcej to:
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powróci KS Ruch Chorzów na mistrza ekstraklasy.
PS. Co do powołania naszego duetu do reprezentacji to szkoda, że nie zostali powołani w szczycie formy, bo Piech niestety tak od trzech meczy gro słabiej tzn. nadal oczywiście walki i zangażowania mu w żaden sposób odmówić nie można, ale kilka razy w drugiej połowie podejmowoł złe decyzje przy wyprowadzaniu kontr i albo się sam zamotloł, albo nie celnie podowoł. Choć akurat w tym meczu zKoroną to jedyne co się szło czepiać to szybkie wyjścia i zagrania wtedy prawie kożdego, bo zarówno Janoszka jak i Jankowski, a także Straka czy Zieńczuk dużo niecelnych podań w ważnych ostatnich podaniach.
kolejnyy roz się potwierdzo, że jak się nom mecz ułoży na początku to już jest ok,
Co do sędziego to moim zdaniem jeżeli chodzi o karne to akurat oba słuszne, ino, że nie wiem czy przy Karnym dla Korony nie było powrotnego spalonego przy zagraniu,
a do tego wcześniej moim zdaniem jeszcze przy 2-0 ewidentny faul w polu karnym przy rogu na Grodzickim, kartki też dzielił za głupoty a za ostre wejścia czy zatrzymania taktyczne kaj mógł dać nie dawoł. Podobnie jak liniowy zresztą, ewidentne faule nie sygnalizowoł, a czasami to jo się już tracił do kogo i co on pokazywał często w jedna jak i drugo strona, nawet jak gracz Korony zagrywoł to on nom spalonego pokazywoł, ale akurat tu Borski go skorygowoł
Jest 4 plac, ale że człowiek zawsze chce więcej to:
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powróci KS Ruch Chorzów na mistrza ekstraklasy.
PS. Co do powołania naszego duetu do reprezentacji to szkoda, że nie zostali powołani w szczycie formy, bo Piech niestety tak od trzech meczy gro słabiej tzn. nadal oczywiście walki i zangażowania mu w żaden sposób odmówić nie można, ale kilka razy w drugiej połowie podejmowoł złe decyzje przy wyprowadzaniu kontr i albo się sam zamotloł, albo nie celnie podowoł. Choć akurat w tym meczu zKoroną to jedyne co się szło czepiać to szybkie wyjścia i zagrania wtedy prawie kożdego, bo zarówno Janoszka jak i Jankowski, a także Straka czy Zieńczuk dużo niecelnych podań w ważnych ostatnich podaniach.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Borskiego to jak bym spotkał to bym mu dał w pysk 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu mocie z czadobloga:
Co mi się podobało:
d) znakomita forma sędziego. Czuwał nad wszystkim, jak chirurgiczny skalpel doktora Tulpa przecinał wszelkie wątpliwości. Był zawsze gdzie być powinien. Gwizdał wszystko co powinien. Biegał tam gdzie biec powinien. Kartkował ile powinien. Dał karnych ile powinien. Uważam, że ma wszelkie dane ku temu żeby gwizdać co najmniej w fazie grupowej podczas mistrzostw świata w Brazylii. Trochę był jednak za łagodny... Mecz był przecież wyjątkowo brutalny, a arbiter pokazał zaledwie dziesięć żółtych kartek, jedną czerwoną i dwa karne. Nie wiem dlaczego tak mało, dwukrotność tego oddawałaby co działo się na boisku. Dlatego wstyd mi trochę za nieobiektywną chorzowską publiczność. Powinna się cieszyć, a zamiast tego nawrzucała arbitrowi kiedy schodził po meczu do szatni. Wyobrażacie sobie: nawrzucać sędziemu, kiedy drużyna, której kibicujesz wygrywa trzema bramkami? Jak bardzo trzeba być bez serca żeby się tak zachować?! Wstydzilibyście się panowie kibice, naprawdę;
mom nadzieja, że to ironia
Co mi się podobało:
d) znakomita forma sędziego. Czuwał nad wszystkim, jak chirurgiczny skalpel doktora Tulpa przecinał wszelkie wątpliwości. Był zawsze gdzie być powinien. Gwizdał wszystko co powinien. Biegał tam gdzie biec powinien. Kartkował ile powinien. Dał karnych ile powinien. Uważam, że ma wszelkie dane ku temu żeby gwizdać co najmniej w fazie grupowej podczas mistrzostw świata w Brazylii. Trochę był jednak za łagodny... Mecz był przecież wyjątkowo brutalny, a arbiter pokazał zaledwie dziesięć żółtych kartek, jedną czerwoną i dwa karne. Nie wiem dlaczego tak mało, dwukrotność tego oddawałaby co działo się na boisku. Dlatego wstyd mi trochę za nieobiektywną chorzowską publiczność. Powinna się cieszyć, a zamiast tego nawrzucała arbitrowi kiedy schodził po meczu do szatni. Wyobrażacie sobie: nawrzucać sędziemu, kiedy drużyna, której kibicujesz wygrywa trzema bramkami? Jak bardzo trzeba być bez serca żeby się tak zachować?! Wstydzilibyście się panowie kibice, naprawdę;
mom nadzieja, że to ironia

-
- Kontakt:
Niee
Pan Pavlo napisal to bez ironii 

-
- Kontakt:
Popatrzcie jak zwiększyła się frekwencja na Cracovii jak wybudowali nowy stadion.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie nie zwalejcie wszystko na stadion przecież 3 4 lata temu był taki som i łaziło po 8 9 tys, nawet w 2 lidze na meczach ze Zniczem czy innymi tworami była frekwencja 2 razy większa!!
Moim zdaniem problem leży bardziej w lenistwie naszych kibiców, tym że wszystkie mecze pokazują w tv no i pory meczów są naprawde nikiedy nieporozumieniem...
Jo naprowde nie umia pojać że na takie Znicze w 2 lidze przyłąziło więcy ludzi niż teraz jak Som my w czołówce ekstraklasy...
Moim zdaniem problem leży bardziej w lenistwie naszych kibiców, tym że wszystkie mecze pokazują w tv no i pory meczów są naprawde nikiedy nieporozumieniem...
Jo naprowde nie umia pojać że na takie Znicze w 2 lidze przyłąziło więcy ludzi niż teraz jak Som my w czołówce ekstraklasy...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
3-4 lata temu z nowych stadionów była u nas tylko Korona a i Canal+ był droższy i mniej meczy pokazywał na żywo
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE