Niy było by tego to te gorolskie k u r w y ( za przrproszeniym) znodli by co inkszego. Wot tako ta Wasza Polsza, zawsze zowistno i zakompleksiono.Mirek pisze:tak samo to odebrałem, klub sam się wystawia na strzałwojt pisze:Mirek co tu kryć powiedzieli prawdę. To z tą Halembą i Dankowicami to skandal.
100%Lutz pisze:Niy było by tego to te gorolskie k u r w y ( za przrproszeniym) znodli by co inkszego. Wot tako ta Wasza Polsza, zawsze zowistno i zakompleksiono.Mirek pisze:tak samo to odebrałem, klub sam się wystawia na strzałwojt pisze:Mirek co tu kryć powiedzieli prawdę. To z tą Halembą i Dankowicami to skandal.
Prowda je niestety tako że nawet waszymu mentorowi lwowiokowi Górskiymu zawodnicy Ruchu w latach 70 - dziesiontych !!!! nigdy do koncjiepcje niy pasowali, byli w wiynkszości ze ślonska.
Pamiyntom jak dziś jak tyn rusko - lwowoski pajac we downy TV odpowiadoł na pytanie : czymu do kadry biere ino Maszczyka , jak Ruch gro fussball z niy z ty ziymi ( na ówczesne czasy) i prawie kożdy mo prawo grać w kadrze , to wieprz odpowiadoł że mu do kocjepcje niy pasujom.
Taki to Wasz pluralizm i toelarancjo , a mie ku*** faszystom nazywocie - homofoby !!
Boch sie wkurwioł.
Oberschlesien ÜBER ALLES wy gorolskie manele i niech wom te 14 meistrów dali gardłym wyłazi , szmaciorze.
Czołowy to dla mnie, i nie tylko dla mnie, coś innego niż bogaty, aspirujący, medialny klub!
dziennikarzy sie dzisiaj kupuje jak i polityków, nie ma sie czym przejmowac chyba tylko tym jak zdobyc na to pieniądze taki krajMirek pisze:Ozor nie wszyscy tak myślą. Tu masz cytat z relacji na interii:
"Spotkanie solidnej ligowej ekipy z ostatnią drużyną w tabeli zapowiadało się nieciekawie, ale piłkarze nie przejmowali się prognozami i na przekór wszystkim grali całkiem nieźle."
Czyli Amika, Dyskopolo i Wisła nawet nie są solidne według tego
Wiem ze jest sobota, ale przestoń juz Lucek pić, a przynajmniej wyłacz przy tym kompa.Lutz pisze:Niy było by tego to te gorolskie k u r w y ( za przrproszeniym) znodli by co inkszego. Wot tako ta Wasza Polsza, zawsze zowistno i zakompleksiono.Mirek pisze:tak samo to odebrałem, klub sam się wystawia na strzałwojt pisze:Mirek co tu kryć powiedzieli prawdę. To z tą Halembą i Dankowicami to skandal.
Prowda je niestety tako że nawet waszymu mentorowi lwowiokowi Górskiymu zawodnicy Ruchu w latach 70 - dziesiontych !!!! nigdy do koncjiepcje niy pasowali, byli w wiynkszości ze ślonska.
Pamiyntom jak dziś jak tyn rusko - lwowoski pajac we downy TV odpowiadoł na pytanie : czymu do kadry biere ino Maszczyka , jak Ruch gro fussball z niy z ty ziymi ( na ówczesne czasy) i prawie kożdy mo prawo grać w kadrze , to wieprz odpowiadoł że mu do kocjepcje niy pasujom, a niy tymu że że som ze Schlesien.
Taki to Wasz pluralizm i toelarancjo , a mie ku*** faszystom nazywocie - homofoby !!
Boch sie wkurwioł.
Oberschlesien ÜBER ALLES wy gorolskie manele i niech wom te 14 meistrów dali gardłym wyłazi , szmaciorze.
Lutz pisze:Niy było by tego to te gorolskie k u r w y ( za przrproszeniym) znodli by co inkszego. Wot tako ta Wasza Polsza, zawsze zowistno i zakompleksiono.Mirek pisze:tak samo to odebrałem, klub sam się wystawia na strzałwojt pisze:Mirek co tu kryć powiedzieli prawdę. To z tą Halembą i Dankowicami to skandal.
Pamiyntom jak dziś jak tyn rusko - lwowoski pajac we downy TV odpowiadoł na pytanie : czymu do kadry biere ino Maszczyka , jak Ruch gro fussball z niy z ty ziymi ( na ówczesne czasy) i prawie kożdy mo prawo grać w kadrze , to wieprz odpowiadoł że mu do kocjepcje niy pasujom, a niy tymu że że som ze Schlesien.
Boch sie wkurwioł.
dlatego, że włąsnie dają kasę i dzięki nim żyjemy, to mówią co myślą i niestety mają do tego prawo i rację.wojt pisze: rozumię ze jak tym w tivi którzy płaca nam kase co rok na utrzymanie nie wolno krytykować i mowic ze w Ruchu jest dziadostwo .
Użytkownicy przeglądający to forum: DaReQ93, Google Adsense [Bot], Rickenn10, uszy, WolnyLogin i 67 gości