RUCH - Bełchatów 2 - 0
Kuba trochę śmiesznie piszesz. Jeśli ktoś jest kibicem to chodzi czy na 1 czy na 10 czy na 7 sektor. Według mnie to niedobrze ,że zamykane są sektory, bo każdy powinien iść tm gdzie chce - w końcu sam za to płaci - druga strona jest taka,że więcej ludzi jest w młynie i na krzesełkach jak pisze Patton i lepiej wygląda cała oprawa. Ale ty też zrozum i pomyśl sobie- jakby wyglądała taka oprawa czy doping kibiców jakby byli Oni porościepywani po całym stadionie??? Gdyby na mecz porzychodziło 10-15 tys kibiców na pewno siedziałbys na "swojej" 10. A ja nawet gdybym był zapędzony na 10 czy 1 na Ruch bym poszedł bo jestem kibicem i chcę oglądać moją drużynę za wszelką cenę!
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
OK . Chłopaki troszke mnie poniosło - Sory . Co do meczów to i tak jak wy wszyscy bede dalej jezdził ... .
Juz ochłonelem i Mi przeszło .
Macie racje co do oprawy . Ale po hu* od***rdalac takie szpoki z tym wlazeniem na sektory. Czy człowiek nie moze stanąc przed sektorem i poczekac na kumpla .Jak kupił bilet na 7 to mo iść na 7( nie tak jak niektorzy co siedzieli na krzeselkach poznjomości) - ale chyba nie musi na nia od razu włazic . Mam nadzieje ze takie pojebane (moim zdaniem ) sytuacje nie beda sie wiecej zdarzały bo takim zachowaniem to zamiast przyciagac Kibicow to tylko ich zniechecacie .
Pozdro. dla Kosty - Bart a - Patton a - Jalboss a i Mumina1920.
Macie racje co do oprawy . Ale po hu* od***rdalac takie szpoki z tym wlazeniem na sektory. Czy człowiek nie moze stanąc przed sektorem i poczekac na kumpla .Jak kupił bilet na 7 to mo iść na 7( nie tak jak niektorzy co siedzieli na krzeselkach poznjomości) - ale chyba nie musi na nia od razu włazic . Mam nadzieje ze takie pojebane (moim zdaniem ) sytuacje nie beda sie wiecej zdarzały bo takim zachowaniem to zamiast przyciagac Kibicow to tylko ich zniechecacie .
Pozdro. dla Kosty - Bart a - Patton a - Jalboss a i Mumina1920.
- Patton
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
a wiec juz ci od[powiadam czemu tak jest z tymi biletami!!
a wiec duza czesc soob ktora posiada identyfikator i kupuje bilet za 5 zl chce usiasc sobie na krzeselkach!!ale z jakiej racji!bilety za 5 zl sa tylko do mlyna!!pisano i mowiono jzu o tym dawno a wy ku.. caly czas stwarzacie problemy!wiec sie nie dziwcie ze ktos karze wam isc do mlyna!!!na ten sektor kupiliscie bilet i tam powinniscie siedziec!a wy lecicie w ch.. i chcecie sie wbic na stolki za 5 zl!!wy tez jestescie niewporzadku w stosunku do klubu i sobo ktore rzeczywiscie kupily bilet na stolki z a10 zl!!a ci co mieli bilet na 10 byli normalnie wpuszczani na stolki!i nie jest wytlumaczeniem ze ktos dal jakiemus bajtlowi bilet bo niby kolekcjonuje!!otoz do tych co nie wiedza!bilet nalezy tzrymac przez caly czas trwania imprezy min po to wlasnie zeby nie bylo takich sytuacji!!
poza tym mam nadzieje ze jzu niedlugo bedzie wogole osobne wejscie,tylko do mlyna i jzu nie ebdzie walenie w ch***!!kto kupi bilet za 5 zl siedzi caly mecz w mlynie i tyle!!jak sie nie podobva to kupuje bilet za 10 zl i siada na stolki!!to tyle!
a wiec duza czesc soob ktora posiada identyfikator i kupuje bilet za 5 zl chce usiasc sobie na krzeselkach!!ale z jakiej racji!bilety za 5 zl sa tylko do mlyna!!pisano i mowiono jzu o tym dawno a wy ku.. caly czas stwarzacie problemy!wiec sie nie dziwcie ze ktos karze wam isc do mlyna!!!na ten sektor kupiliscie bilet i tam powinniscie siedziec!a wy lecicie w ch.. i chcecie sie wbic na stolki za 5 zl!!wy tez jestescie niewporzadku w stosunku do klubu i sobo ktore rzeczywiscie kupily bilet na stolki z a10 zl!!a ci co mieli bilet na 10 byli normalnie wpuszczani na stolki!i nie jest wytlumaczeniem ze ktos dal jakiemus bajtlowi bilet bo niby kolekcjonuje!!otoz do tych co nie wiedza!bilet nalezy tzrymac przez caly czas trwania imprezy min po to wlasnie zeby nie bylo takich sytuacji!!
poza tym mam nadzieje ze jzu niedlugo bedzie wogole osobne wejscie,tylko do mlyna i jzu nie ebdzie walenie w ch***!!kto kupi bilet za 5 zl siedzi caly mecz w mlynie i tyle!!jak sie nie podobva to kupuje bilet za 10 zl i siada na stolki!!to tyle!
Radzion - 100 % racji . Jak ktos kupuje bilet za 5 zł to mo siedziec w młynie i hu* . A co do gościa ktory oddał bilet jakimus bajtlowi to troszke moim zdaniem troszke nie tak - bo jakim prawem wpuszczacie znajomych za 5 zł(abo co wlezli za darocha) na krzesełka a akurat tego gościa nie wpusciliscie. A nie kazdy mo net zeby sie dowiedziol ze sa bilety za 5 zł. Ja juz napisalem co mnie osobiscie wkur***o. Wy Mi odpisaliscie i musze przyznac ze wiele macie racji( choć nie do końca) . Ale jak juz chcecie takie cos urzadzac OK ale wezcie to jakos nagłosnijcie - wiem ze z tym w Ruch-u nie jest najlepiej z tym ale kiedys były jeszcze akcje plakatowania osiedli ( mozna tam jasno to napisac ) i wtedy porównać ile osob kupi bilet za 5 zł a ile za 10 . Wiadomo ze nie ma teraz lekkich czasow i wiekszośc z nas oszczedności szuka kaj popodanie . To tyle w tym temacie . Dla Mnie juz temat jest zamkniety
Radzion - pozdro.
P.S
Oby na pogoni było 0 : 3
Radzion - pozdro.
P.S
Oby na pogoni było 0 : 3

- radzion
- Kontakt:
widzisz tu chodzi o to ze to czy bedzie zamknieta 10 zalezy od kilku czynnikow!!zauwazcie ze gdy zespol ptrzegrywa to jest mniej ludzi na meczach,jak gramy z mniej ciekawym ,atrakcyjnym rywalem to tez jest mniej ludzi!!i to wlasnie na takie mecze trzeba zamykac 10,zeby to wszystko(doping oprawa) miala rece i nogi!!!jesli zas np bedzie sie zapowiadalo na to ze na meczu bedzie duzo ludzi,wystarczajaco zeby zapelnic stolki i mlyn ,tak jak to bylo na meczu z piastem to wtedy 10 bedzie otwarta!!
w najblizszej meczu u siebie gramy z aluminium konin,zespol malo atrakcyjny,tak wiec nie wiadomo ile ludzi bedzie,duzo bedzie zalezalo od wyniku meczu w szczecinie!jesli wygramy to powinn byc sporo ludzi na meczu,wiec jest szansa ze 10 bedzie otwarta!!
ale jesli nie wygramy tego meczu to jzu moge zapowiedziec ze 10 bedzie na aluminium zamknieta!i pisze to jzu na poltora tygodnia przed meczem,zeby pozniej nikt nie mowil ze nie informowano o tym!
pozdro
w najblizszej meczu u siebie gramy z aluminium konin,zespol malo atrakcyjny,tak wiec nie wiadomo ile ludzi bedzie,duzo bedzie zalezalo od wyniku meczu w szczecinie!jesli wygramy to powinn byc sporo ludzi na meczu,wiec jest szansa ze 10 bedzie otwarta!!
ale jesli nie wygramy tego meczu to jzu moge zapowiedziec ze 10 bedzie na aluminium zamknieta!i pisze to jzu na poltora tygodnia przed meczem,zeby pozniej nikt nie mowil ze nie informowano o tym!
pozdro
napisza tak:
- nawet gdyby wszystko bylo ok to zawsze sie ktos znajdzie ktory bedzie narzekol, ze tu slaba widocznosc, ze mu fany zaslaniaja, a tu tamto,
zaplaciles za bilet na ten sektor to wlazisz i mosz byc na tym sektorze,
jak tak wszyscy byda cfaniakowac z 7 sektorem, to potym byda zas narzekanania, e ze slaby doping, e ze slabo oprawa, a tyn ktos zamiast wspomoc druzyne dopingiem zakupujac bilet na 7 idzie na stolki i plaszczy zic
- nawet gdyby wszystko bylo ok to zawsze sie ktos znajdzie ktory bedzie narzekol, ze tu slaba widocznosc, ze mu fany zaslaniaja, a tu tamto,
zaplaciles za bilet na ten sektor to wlazisz i mosz byc na tym sektorze,
jak tak wszyscy byda cfaniakowac z 7 sektorem, to potym byda zas narzekanania, e ze slaby doping, e ze slabo oprawa, a tyn ktos zamiast wspomoc druzyne dopingiem zakupujac bilet na 7 idzie na stolki i plaszczy zic
- Patton
- Kontakt:
Do Kuby - każdy ma prawo kupić sobie bilet i iść tam gdzie go kupił i o tym już pisałem. Jeśli chce sobie postać przed sektorem a ktoś ma do niego wonty to chyba nie w tą stronę. Jeśli nie chce wchodzić ,czeka na kogoś jego sprawa, doczeka się i wejdzie. Choć nie ukrywam ,że mnie to zawsze dziwiło i nijak sobie tego wytłumaczyć nie umiałem ,że ludzie kupują bilet na sektor poczym opierają się o kraty i stoją przed sektorem. Czy tam lepiej widać??? Chyba nie.
A co do fany Oberschlesien no to jest sk***ysyństwo i zwykła złośliwość goroli. Piszecie tutaj o różnych fanach, prztaczacie przykłady, i to jest dowód na to , jaka w naszym kraju jest dyskryminacja. Bo nikogo w oczy nie razi "Hoolturalni kibice" czy "Jude gang" a razi nie tylkko fana Ober... ale tez "chuliganeria". To jest sprawa dla tvn Oni by to rozdmuchali :lol:
A co do fany Oberschlesien no to jest sk***ysyństwo i zwykła złośliwość goroli. Piszecie tutaj o różnych fanach, prztaczacie przykłady, i to jest dowód na to , jaka w naszym kraju jest dyskryminacja. Bo nikogo w oczy nie razi "Hoolturalni kibice" czy "Jude gang" a razi nie tylkko fana Ober... ale tez "chuliganeria". To jest sprawa dla tvn Oni by to rozdmuchali :lol:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tyz pisolech do sportu i do pzpn w sprawie tej fany. Bez odzewu. Mi sie wydaje ze kibice Ruchu rzadza na stadionie i fana powinna wisiec !!!!! ( nie ma zadnych powodow zeby nie wisiala, a jak jakis gosciu ma problemy to sie prawnika znajdzie pokrywom koszty - w miara mozliwosci
) i ta fana musi wisiec !!!!!!!!!!

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
Sam byłem zdziwiony, ze nie ma flagi.
Żyjemy w jebnietym kraju, do tego nikt nie ma chyba watpliwosci.
Mozna zrobić tylko jedna rzecz - trzeba to nagłosnić, by różne osoby, instytucje się tym zajeły.
Mozecie do "Chorzowianina" napisać, lub ja to moge zrobić, bo znam naczelnego. Mozecie do "Gońca".
Potem proponowałbym różne instytucje - Zwiazek Górnosląski, Ruch Autonomi Ślaska, Zwiazek Ludnosci Narodowosci Ślaskiej, Stowarzyszenie Miłosników Historii Chorzowa, czy chociażby napisać do Kazimierza Kutza.
Jedno jest pewne - panowie tak nie moze zostać, nikt nie może zabronić nam posiadać takiej flagi
Żyjemy w jebnietym kraju, do tego nikt nie ma chyba watpliwosci.
Mozna zrobić tylko jedna rzecz - trzeba to nagłosnić, by różne osoby, instytucje się tym zajeły.
Mozecie do "Chorzowianina" napisać, lub ja to moge zrobić, bo znam naczelnego. Mozecie do "Gońca".
Potem proponowałbym różne instytucje - Zwiazek Górnosląski, Ruch Autonomi Ślaska, Zwiazek Ludnosci Narodowosci Ślaskiej, Stowarzyszenie Miłosników Historii Chorzowa, czy chociażby napisać do Kazimierza Kutza.
Jedno jest pewne - panowie tak nie moze zostać, nikt nie może zabronić nam posiadać takiej flagi
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt: