Moje prywatne slowko co do stylu gry Niebieskich w tym sezonie: SLABOSC.
Jak mozna cos grac jak trzon zespolu i mentalnosc pozostay prawie w 100% takie same jak w I lidze.
Grupa miernych grajkow zalamanych swym losem bo musza grac w II lidze bo jakos nie walili po nich drzwiami i oknami po spadku. Nowy-stary trener to jest plus ale jakos nieumie z nich wykrzesac odrobiny ambicji(ale to musi byc wrodzone) i za to Pana Wyrobka niema co winic zreszta jego wogole niema za co winic bo rogalik sciagnal go tylko po to zeby nam zatkac mordy i zamydlic oczy, ze cos robi w temacie spadku z I ligi.
Widze pojawiaja sie bluzgi na nasz atak, a jak ja napierdalalem przez prawie 2 sezony na Maria to mnie jebali ze jaki to z niego super napastnik 2 bramki ku*** na pol roku.
Poczatek tego sezonu:1. R-piast(3:1)-pierwsza polowa totalne dno, w drugiej ruszyli piastole sie moze wystraszyli, moze niewytrzymali jakos poszlo. 2. blekitni-R (0:3) my sie cieszymy, ze wygralismy z beniaminkiem a okazuje sie, ze wszyscy po koleji nie maja z nimi problemow. 3. R-kszo (2:0)- szczerze musimy sobie powiedziec,trzy prezenty sedziego powtarzam trzy tzn. dwa karne dla nas i jeden nie odgwizdany dla kszo, jakby nie ten drugi elwer to niewiadomo jak by sie to zakonczylo,pomijam juz bezmyslnosc Bizaka.
4. cracovia-R (2:1)- zaskoczyl nas beniaminek z ambicjami, western na trybunach, gra wg. doniesien prasowych i internetowych jako taka, tracimy bramke w 90min. punktow niema.
Popierdolila mi sie teraz koleja 3 z 4 ale to jest szczegol dolewam dalej.
5. podbeskidzie-R (2:1) nie bylem na meczu ale mi kumpel na biezaco dzwonil i nie mial ani dobrego humoru ani wiesci podsumowal mi to tak:"w hu** grali".
A szpile prawdy dopiero nadchodza o czym napewno wiemy nadchodza.
Pozytywna posac w tej druzynie jest wg. mnie jedna Edward Cecot reszta graczy z poprzedniego sezonu to nadal miernota i ta miernota narazie wystarczyla do zdobycia tych 9 pkt. ktore mamy.
Nauczony doswiadczeniem stwierdzam, ze kazda druzyna w sezonie ma dolek,jak to jest wlasnie ten dolek to to co wypocilem powyzej odszczekuje, jak to jest normalnosc i dolek dopiero przyjdzie to ja pier..... . NIE POJDE NA BARAZ RUCH - radzionkow o utrzymanie w II lidze, lub awans wicelidera z III ligi.
Zawsze mowilem, ze Jeszcze bedzie NIEBIESKO. I bedzie tylko kiedy? Bo z ta gra, niewiem.
Koncze prawie tradycyjnym: A TERAZ MOZECIE MNIE zj***c, i nominowac do kategori BLAZNA ROKU(tego upokozenia nie zapomne g...tku Ci nigdy)