Porażka w Bielsku ...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
niebieski78

#61 Post autor: niebieski78 » 2 wrz 2003, o 11:09

malolat pisze: A tak to mamy "Dupe Mario " ktory juz dawno powinien sobie dac spokoj !
a ty zawsze to samo Jak niebiescy wygrywaja to sie nie odzywasz jak przegraja to sam masz za***ista KONCEPCJE wywalic Mariusza i 15 tytul mamy w kieszeni

a tak z czystej ciekawosci ile to meczow widziales panie krakusie w tym sezonie zeby kogokolwiek krytykowac ,zakladajac ze mielismy na rozkladzie Cracovie to mam nadzieje ze wiecej niz jeden

marcyk
Kontakt:

#62 Post autor: marcyk » 2 wrz 2003, o 11:20

Moje prywatne slowko co do stylu gry Niebieskich w tym sezonie: SLABOSC.
Jak mozna cos grac jak trzon zespolu i mentalnosc pozostay prawie w 100% takie same jak w I lidze.
Grupa miernych grajkow zalamanych swym losem bo musza grac w II lidze bo jakos nie walili po nich drzwiami i oknami po spadku. Nowy-stary trener to jest plus ale jakos nieumie z nich wykrzesac odrobiny ambicji(ale to musi byc wrodzone) i za to Pana Wyrobka niema co winic zreszta jego wogole niema za co winic bo rogalik sciagnal go tylko po to zeby nam zatkac mordy i zamydlic oczy, ze cos robi w temacie spadku z I ligi.
Widze pojawiaja sie bluzgi na nasz atak, a jak ja napierdalalem przez prawie 2 sezony na Maria to mnie jebali ze jaki to z niego super napastnik 2 bramki ku*** na pol roku.
Poczatek tego sezonu:1. R-piast(3:1)-pierwsza polowa totalne dno, w drugiej ruszyli piastole sie moze wystraszyli, moze niewytrzymali jakos poszlo. 2. blekitni-R (0:3) my sie cieszymy, ze wygralismy z beniaminkiem a okazuje sie, ze wszyscy po koleji nie maja z nimi problemow. 3. R-kszo (2:0)- szczerze musimy sobie powiedziec,trzy prezenty sedziego powtarzam trzy tzn. dwa karne dla nas i jeden nie odgwizdany dla kszo, jakby nie ten drugi elwer to niewiadomo jak by sie to zakonczylo,pomijam juz bezmyslnosc Bizaka.
4. cracovia-R (2:1)- zaskoczyl nas beniaminek z ambicjami, western na trybunach, gra wg. doniesien prasowych i internetowych jako taka, tracimy bramke w 90min. punktow niema.
Popierdolila mi sie teraz koleja 3 z 4 ale to jest szczegol dolewam dalej.
5. podbeskidzie-R (2:1) nie bylem na meczu ale mi kumpel na biezaco dzwonil i nie mial ani dobrego humoru ani wiesci podsumowal mi to tak:"w hu** grali".
A szpile prawdy dopiero nadchodza o czym napewno wiemy nadchodza.
Pozytywna posac w tej druzynie jest wg. mnie jedna Edward Cecot reszta graczy z poprzedniego sezonu to nadal miernota i ta miernota narazie wystarczyla do zdobycia tych 9 pkt. ktore mamy.
Nauczony doswiadczeniem stwierdzam, ze kazda druzyna w sezonie ma dolek,jak to jest wlasnie ten dolek to to co wypocilem powyzej odszczekuje, jak to jest normalnosc i dolek dopiero przyjdzie to ja pier..... . NIE POJDE NA BARAZ RUCH - radzionkow o utrzymanie w II lidze, lub awans wicelidera z III ligi.
Zawsze mowilem, ze Jeszcze bedzie NIEBIESKO. I bedzie tylko kiedy? Bo z ta gra, niewiem.
Koncze prawie tradycyjnym: A TERAZ MOZECIE MNIE zj***c, i nominowac do kategori BLAZNA ROKU(tego upokozenia nie zapomne g...tku Ci nigdy)

gregor
Kontakt:

#63 Post autor: gregor » 2 wrz 2003, o 11:46

Może spotkanie kibiców z zawodnikami by ich zmobilizowało tak jak po meczu z Zagłębiem LUBIN w zeszłym sezonie :D

Jr

#64 Post autor: Jr » 2 wrz 2003, o 13:59

Nic nieda spotkanie kibiców z zawodnikami nawet nie myslmy o tym ostatnio był wiazd do szatni i tak spadliśmy. Jak chłopcy(piłkarzyki) niezrozumiją że to jest II liga gdzie gra sie ostro to nic z tego niebędzie jak czytam dzisiej szpital w Ruchu to aż ku***ca mnie trafia co to są piłkarze czy panieny Jarczyk(chucherko biedaczyna) złamany nos ..?
Bizak biedak poturbowany Malinowski (dzidziuś) niechciało się utrzymac w Elicie trzeba sie kopac w drugiej lidze i tak panowie bedzie do końca sezonu akto się nie nadaje niech wypier......Niema co zwalać że klub niepłaci większośc z tych zawodników przecież wiedziała o tym przed rozpoczęciem rozgrywek chybaże łaske robią grając w Ruchu

conti

To wstyd przegrac na takiej wiosce jak Podbeskidzie

#65 Post autor: conti » 3 wrz 2003, o 10:19

Ja wiem ze to jest tylko sport i porazki sa wkalkulowane ale najbardziej boli to glowny kandydat do awansu do I ligi przegrywa na boisku takiego przecietniaka drugoligowego jakim jest Podbeskidzie.I to w jakim stylu . Mozna przegrac po walce ale przejsc obok meczu jak dziewczyny bez ambicji bez woli walki to zgroza.Na angielskich boiskach druzyna moze przegrac bo jest slabsza, ale zostawi troche zdrowia na boisku i kibice to docenia . Po tym meczu moge powiedziec PANOWIE wy nie gracie w Gorniku Leczna czy tam w jakims Lukullusie , wy gracie w RUCHU CHORZOW w klubie z tradycjami i z historia , jak nie wiecie co Ruch zrobil dla POLSKIEJ pilki to poczytajcie sobie encyklopedie pilkarska, gra w RUCHU to ZASZCZYT a nie PRZYMUS, a jak tego nie rozumiecie to WYPIER...C.Łaski nikomu nie robicie tylko wstyd tym KIBICOM ktorzy sa z RUCHEM na dobre i na zle.Moze jakbyscie zarabiali najnizsza krajowa a za wygrane mecze kasowali normalne pieniadze to byscie grali z zebem bo ku..a nie wiecie jak ciezko za 800 zl utrzymac rodzine.Za tak spiepszona robote jak na Podbeskidziu to powinniscie od razu dostac papiery.I zastanowcie sie nad tym : RUCH BYL JEST I BEDZIE WIELKI Z WAMI CZY TEZ BEZ WAS.[/list]

Ceramed

#66 Post autor: Ceramed » 3 wrz 2003, o 12:54

Nic nie rozumiecie.Nigdy wczesniej nie plułem na Chorzowski Ruch co wiecej miałem was za naprawde dobrą i honorowa druzyne z naprawde za***istymi kibicami.Ale jak poczytałem te wasze wypowiedzi to noż sie w kieszeni otwiera , kazdy by nie wytrzymał.Doceniam was ze jezdzicie za swoją druzyną od tej strony jestescie wiodącą siłą w Polsce.Ale czy nie mozna było porazki z TS Podbeskidzie przyjąć z honorem , no bo poco najlepiej nam dojebywac ze to i tam to ze wsioki z nas i ch***wy stadion i kibiców 20 ze nazwa do dupy.Nazwa jest Ts Podbeskidzie a jak nasi kibice wołaja Ceramed to wcale nie mają w sercu i na mysli jakiegos sponsora tylko zwyczajową nazwe ktora jest od początku.I dlaczego ciągle wypominacie nam ze mamy mało kibiców a wy tylu.Ja dobrze o tym wiem tylko ze wasz klub ma 83 lata a nasz 6 ,porozmawiamy za 50 lat.
Uwazacie ze jestescie lepsi piłkarsko dobrze zgadzam sie ale poco odrazu nazywac naszych piłkarzy ciotami,czarnuchami itp. udowodnijcie to w nastepnej rundzie w czysto piłkarskiej grze a nie w kurwowaniu na internecie.
Pozdrowienia i jeszcze raz gratuluje Ruchu Kibicowskiego.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: gerhat » 3 wrz 2003, o 15:56

Ceramed pisze:To jest prawdziwy kibic-gerhat
Gerhat szacunek dla Ciebie jestes naprawde wporzadku.Rada dla innych szanujcie takich ludzi.
Spadaj z tych stron Ceramed,
w du*** mam szacunek od ludzi twojego pokroju.
Jesteś głupszy od Dunaja (to taki twoj protoplasta na tych stronach), chociaz nie wiem czy nie obrazilem tym tekstem Dunaja.

ps
marcyk - świetny tekst :piwo:

AndRe
Kontakt:

#68 Post autor: AndRe » 3 wrz 2003, o 17:05

No tak rok szkolny sie zaczal i dzieci w szkolach specjalnych takie jak Ceramed maja dostep do internetu

MAM PYTANIE: KIEDY DACIE SZANOWNEMU CERAMEDOWI BANA???
Bo jego wypocin na poziomie niedorozwinietego orangutana czytac sie nie da.

Na kilka postow jeden inteligenty wpis to na te forum stanowczo za malo.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#69 Post autor: Konrad » 3 wrz 2003, o 18:01

Odnośnie czarnucha w Ruchu...
Jeśli dożyję (k.... mam nadzieję, że tak będzie) czasów, że nasz Klub bedzie zarządzany na europejskim poziomie i wreszcie bedzie coś znaczył w polskiej piłce (a może i w europejskiej), to niezależnie od tego, że ktoś zieje chorobliwą nienawiścią do czarnych, ping-pongów, rumunów czy też innej cholery obywatel w/w nacji bedzie grał w naszym Klubie.

Gadanie, że w Ruchu nigdy nie zagra czarny to mrzonki na resorach...
Powiem tak - jeśli RUCH zdobędzie majstra, to będę bardzo szczęśliwy i będę dziekował za to Bogu - nie zależnie od tego czy stało się to dzięki czarnemu, skośnemu, czy też Ślązakowi , niezależnie czy klubem zarządza komuch, prawicowiec, czy człowiek apolityczny - dla mnie liczy się skuteczność!
Pozdrawiam...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: wojt » 3 wrz 2003, o 22:53

Popieram Cię Konrad. Łysy jest wyjątkowo zajadłym rasistą i ksenofobem i tylko czeka na sprowokowanie dalszej bezsensownej dyskusji. Juz kiedyś wypowiadalismy sie na ten temat jeszcze na starym forum, myśle że temat jest wyczerpany.

bolo1

#71 Post autor: bolo1 » 4 wrz 2003, o 18:43

Czemu u was nie mogą grac czarni zawodnicy :?: :shock:
Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.
Gratulacje za wygraną z bełchatowem.

ODPOWIEDZ