Cracovia - RUCH 2 - 1
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas , spiker do bani , organizacja do bani - zgadzam się. To jest szczyt głupoty ,ze w sektorze buforowym było tylko pasru ochroniarzy
, chyba z 6 i co k... oni mogli zobić. Ta ochrona była tez do bani . A więc podsumowując:
1.Bylismy lepsi sportowo,doping mielismy niezły
2. na minus oczywiście zadyma ( nie mam słów do niektórych pasiaków, teraz mamy stadion zamknięty :-( ) no i zabezpieczenie meczu ,oj nasz zarząd musi się jeszzce dużo nauczyć. No i spiker , skąd sie wogóle \ten gościu wziął ,mylil sie niemiłosiernie i jakies teksty głupie mówił! No i policja ,ale już to normalka w Krakowie .
Ps.Mimo wszystko CRACOVIA PANY!

1.Bylismy lepsi sportowo,doping mielismy niezły
2. na minus oczywiście zadyma ( nie mam słów do niektórych pasiaków, teraz mamy stadion zamknięty :-( ) no i zabezpieczenie meczu ,oj nasz zarząd musi się jeszzce dużo nauczyć. No i spiker , skąd sie wogóle \ten gościu wziął ,mylil sie niemiłosiernie i jakies teksty głupie mówił! No i policja ,ale już to normalka w Krakowie .
Ps.Mimo wszystko CRACOVIA PANY!
NO A TERAZ ZADAM PYTANIE TYM ku*** DEBILOM CO OSTATNIO PISALI ZEBY POZAMYKAC LUDZI Z PF TZ ONI ICH NAZYWALI BANDYTAMI I DEBILAMI TO JA SIE PYTAM TERAZ CO MYSLICIE O TYM ZE CI OWI BANDYCI URATOWALI WAM DUPSKA NA CRACOVI!!!!!!!!!!!JAK BY NIE TE 40 OSÓB TO NIE JEDEN BY DOSTAL NIEZLE PO DUPSKU A MOZE I .....WIADOMO ZE OD NOZA TEZ MOZNA ZGINAC !!!!!!!!!I CO TERAZ NAPISZECIE Lukas Michalski I RESZTA WYRAZCIE SWOJE ZDANIE TAK NA MNIE NAJEZDZALISCIE TO CO TERAZ POWIECIE CO GDYBY NIE TE 40 OSÓB CO BYSCIE ZROBILI!!!!!!!!!!!!!
- L_M
- Kontakt:
To samo Pablo, dokladnie to samo. Nie jestem za chuliganami, przynajmniej nie na stadionie. Bijcie sie w lasach albo byle gdzie. To nie jest tak ze wy nas bronicie czy cos. Nie pojawiliscie sie zeby nas bronic. Gdyby nie bylo hoolsow np Craxy i Ruchu, to nie byloby kogo i przed kim bronic. Proste. Ogolnie chodzi mi o wszystkich hoolsow w Polsce i na swiecie.
To tak po krotce zeby nie zaczynac klotni
I jeszcze jedno - to co napisal niebieski.
Te "ku*** debile" w duzej mierze finansowaly oprawe zebys ja zrobil i mowil ze robisz ja dla siebie. Ja potrafilem przeprosic jesli kogos obrazilem. A ty calyczas to obrazasz.
A osobiscie co bym zrobil? Siedzialbym tam gdzie siedzialem, czyli na trybunie Craxy i patrzyl na mecz. Dlatego ze wiedzialem co mnie moze czekac jadac na zorganizowany wyjazd.
To tak po krotce zeby nie zaczynac klotni
I jeszcze jedno - to co napisal niebieski.
Te "ku*** debile" w duzej mierze finansowaly oprawe zebys ja zrobil i mowil ze robisz ja dla siebie. Ja potrafilem przeprosic jesli kogos obrazilem. A ty calyczas to obrazasz.
A osobiscie co bym zrobil? Siedzialbym tam gdzie siedzialem, czyli na trybunie Craxy i patrzyl na mecz. Dlatego ze wiedzialem co mnie moze czekac jadac na zorganizowany wyjazd.
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PABLO teraz pokazales na ile jestes inteligentny brawo ty herosie nasz, ktory obronisz biednym piknikow.
Jednego jestem pewny. Zrobilibyscie to samo co debile z craxy, czyli zainicjowali dym ktorego finalem byloby zamkniecie stadionu to Was wszyscy znienawidzimy...
Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie... Zeby nie bylo. Za Krakow do nikogo nie mam pretensji.
Ale jesli przyjedzie do nas craxa, arka, albo ch** wi co i bojowka pf zacznie zadyme, po ktorej nam zamkna stadion to ku*** ty masz pierwszy zakaz stadionowy
A na razie do naszych chuliganow mam maly zal za Piast i to wszystko. Ale ku*** tak jak ty nie myslisz o przepraszaniu, to wiekszosc jak nie calosc piknikow na pewno Wam nie bedzie dziekowalo za obrone
Tak naprawde ch*** Wam zalezalo na piknikach. Chcieliscie sie wyladowac, dobrze zaprezentowac w polskim swiatku chuliganskim i tyle
Dla mnie EOD
Jednego jestem pewny. Zrobilibyscie to samo co debile z craxy, czyli zainicjowali dym ktorego finalem byloby zamkniecie stadionu to Was wszyscy znienawidzimy...
Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie... Zeby nie bylo. Za Krakow do nikogo nie mam pretensji.
Ale jesli przyjedzie do nas craxa, arka, albo ch** wi co i bojowka pf zacznie zadyme, po ktorej nam zamkna stadion to ku*** ty masz pierwszy zakaz stadionowy
A na razie do naszych chuliganow mam maly zal za Piast i to wszystko. Ale ku*** tak jak ty nie myslisz o przepraszaniu, to wiekszosc jak nie calosc piknikow na pewno Wam nie bedzie dziekowalo za obrone
Tak naprawde ch*** Wam zalezalo na piknikach. Chcieliscie sie wyladowac, dobrze zaprezentowac w polskim swiatku chuliganskim i tyle
Dla mnie EOD
- Schlesien
- Kontakt:
Kkubicki prosze cie zakaz stadionowy
:):):):) ale z ciebie agent tty nawet nie wiesz jak ja wygladam ale jak chcesz sie dowiedziec to spytaj sie radziona albo bolka mozesz nawet jego brata jak mnie jeszce bedzie pamietal z przedzialu
:):):):)tos ukulol nie ma co nie no zabawny jestes
:)::) to idz juz na komisariat podac moje dane i napisz mi o której tam sie mam zgłaszac podczs meczu:):):):):) szkoda ze nas nie wpuscili na cracovie bo chlopaki nie mogli wytzrymac myslac ze najpierw tychy ich zaatakowali a potem cracovia na stadionie CH.W.D.P mozesz na mniepisac rózne żeczy ale przynajmniej nie bron palantów bo zrobis z siebie juz calkiem posmiewisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do Schlesien to konwersacja czy forum polega na tym aby kazdy z kazdym sie zgadzal a tak moze on mnie przekona
:):):):) albo ja go albo ktos cos komus udowodni
Pozdro Radzion i Bolek(ja tam twój bracik?????)

Do Schlesien to konwersacja czy forum polega na tym aby kazdy z kazdym sie zgadzal a tak moze on mnie przekona

Pozdro Radzion i Bolek(ja tam twój bracik?????)
Zgadzam sie z pablem.Ja tez musialem jezdzic po krakowie i czlowiek sie niezle wqrwial!!Slyszelismy ze na stadionie jest wija a my nie moglismy pomoc chlopakom QRWAA a napewno nas bylo wiecej niz 100 do bicia na bank!!Wtedy żydzi nie mieli by tak łatwo.Aha powiedzcie ile ekip nie moglo dac sobie rady z nasza 40-tką(szacunek)??Wogole niezle tychy na craxie to pewnie łks tez byl.craxa-łks dobraliscie sie jak ch** wiadomo o co chodzi
dodamy korone mielec sandecja lech arka.Niezle.Jakbysmy dojechali to mysle ze mielibyscie parno na kałuzy jak ch** bo ekipa byla niezle podkurwiona informacjami ze stadionu.
Wogole dziwne ze jedna z najbardziej honorowych ekip (Lech) ma zgode z jedna z najbardziej niehonorowych ekip (craxa) ale to juz nie nasz problem.
Dla mnie skoro atakuja nozami u siebie to juz sa niezle zryci na tym punkcie i boja sie wyskoczyc bez.Wogole tak samo z tym podjazdem samochodem i machanie jakims tasakiem :shock: - hoolturalni kibice?Teraz to nie wiem jakie znaczenie ma ta flaga :roll:
Szkoda bo byla za***ista ekipa i moglismy sie niezle pokazac w krakowie. 800-900 na sektorze :shock: a tak ch**
pozdRowienia i CHWDP

Wogole dziwne ze jedna z najbardziej honorowych ekip (Lech) ma zgode z jedna z najbardziej niehonorowych ekip (craxa) ale to juz nie nasz problem.
Dla mnie skoro atakuja nozami u siebie to juz sa niezle zryci na tym punkcie i boja sie wyskoczyc bez.Wogole tak samo z tym podjazdem samochodem i machanie jakims tasakiem :shock: - hoolturalni kibice?Teraz to nie wiem jakie znaczenie ma ta flaga :roll:
Szkoda bo byla za***ista ekipa i moglismy sie niezle pokazac w krakowie. 800-900 na sektorze :shock: a tak ch**

pozdRowienia i CHWDP

Aha najlepsza byla psiarnia.pi***olenie jednego z psow typu "chlopaki ja was lubie i szanuje tutaj dawno nie bylo takiej ekipy jak wy ktora sie nie boi i pojawia sie w takiej liczbie"czy cos takiego to juz mnie rozjebalo calkowicie :lol: Byli zesrani jak ch** a te autobusy jak bysmy chcieli to wyjebalisbysmy na dach a oni nic by nie zrobili ale skonczylo sie tylko na reszcie wyjebanych szyb.
pozdRo
pozdRo
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
i zas sie zaczelo
dupca to juz nie wracom do tego tematu!bylo minelo!!!teroz najwazniejszy jest szpil z kszo!tzra go wygrac!!!
a co do liczby osob na wyjazdach :
80 w stargardzie (jazda przez cala polske)
200 w kielcach
900 w krakowie
narazie bardzo dobrze!zobaczymy ile pojedzie 30 sierpnia do bielska!!!

a co do liczby osob na wyjazdach :
80 w stargardzie (jazda przez cala polske)
200 w kielcach
900 w krakowie
narazie bardzo dobrze!zobaczymy ile pojedzie 30 sierpnia do bielska!!!