Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:45
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 11 kwietnia, 14:4
Sadlok do pomocy! z Odrą można to przetestować
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest dobry pomysl wg.mnie!Na lewej obronie sobie bardzo srednio radzi,a srodka obrony Stawarczyk-Grodzicki nie ma co rozbijac,bo poki co dobrze ze soba wspolpracuja.Sadlok ma predyspozycje,zeby grac na srodku pomocy lepiej niz Baran-to wlasnie Sadlok jak gra w obronie wyprowadza pilki do przodu,uderzyc potrafi,jest niezly technicznie,kiedys z tego co pamietam grywal juz w pomocy,a wiec to moze byc dobry trop.
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2010, o 19:17 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 2 razy.
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Owca tyz walczy, jak juz straci bal to fauluje w kozdyj sytucji, ja niy straci bala to tyz faulujeLukas89 pisze:niebieski! pisze:biercie juz tego strake!!!! po co nam taki grajek jak na 30 ligowym meczow zagra z 5!!!!
Dobrze,że to trener Fornalik decyduje kto Mu sie przydaje do drużyny i kto ile daje Ruchowi a nie niektórzy kibice..
jak nie widzisz ile Gabor daje Ruchowi to dalej pasjonuj się grą dwójki Baran-Pulkowski ...
(o ile do Pula jakichś wielkich pretensji mieć nie można bo chociaż walczy...)

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja myślę, że teraz kiedy Baran jest ewidentnie bez formy i musimy radzić sobie bez Straki, to Sadlok musi zagrać w środku. Jest chyba najbardziej kreatywnym zawodnikiem w drużynie na tą chwilę (na równi z Sobiechem). Do Ruchu przychodził jako defensywny pomocnik i za Duszana też tam grywał. Panie Waldku, Maciek do środka pola! I jeszcze warto wspomnieć, że prawdopodobnie gramy bez Zająca... a wg mnie to będzie duża strata, bo jednak zawsze wypracowywał/miał te okazje i ew. mógł zmienić pozycję na pomocnika, a Piech to jest ewidentnie przywiązany do gry w ataku i tylko w ataku. Oj będzie ciężko.. liczę, że będzie 1:0 do nas po ciężkim meczu. A uszczęśliwi nas Arczi ;D
In Siemian We Trust
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A może Scherfchen za Barana byłby już lepszy??
Straka nie zagra...
Straka nie zagra...
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
moje spostrzezenia sa takie iz pan pulkowski moze prowadzic conajwyzej szkolke pilkarska do trampkarzy, a pan baran moze prowadzic szkolenie z samoobrony, w srodku powinien grac Sadlok albo Grodzicki bo przejawiaja oni wieksze umiejetnosci techniczne i chec gry do przodu niz w/w dwojka pulkowski i baran, pan pulkowski i baran sa typowymi hamulcami druzyny, zapchajdziurami, ktorzy nie eksponuja gry ofensywnej lecz funduja nam popis anty gry ale za to w najlepszym wykonaniu. brak Wtorka daje sie w znaki gdyz wykonczenia naszych akcji pozostawiaja wiele do zyczenia, Pan Waldek Fornalik powinien zaczac czytac to forum gdyz wiele osob tutaj widzi duze braki w srodku naszego pola, co trener widocznie pomija lub nie chce widziec. pulok i baran raus chcemy mlodosci i swierzosci artystycznej w srodku. tym razem january ma racje a dusia blefuje PYRSK !!! pozdro Gitara Gaca i Rowicki 

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czarodziej w nowym wcieleniu?? Taki styl poznaje się szybko:)january-blefuje pisze:moje spostrzezenia sa takie iz pan pulkowski moze prowadzic conajwyzej szkolke pilkarska do trampkarzy, a pan baran moze prowadzic szkolenie z samoobrony, w srodku powinien grac Sadlok albo Grodzicki bo przejawiaja oni wieksze umiejetnosci techniczne i chec gry do przodu niz w/w dwojka pul0k i baran, pan pulkowski i baran sa typowymi hamulcami druzyny, zapchajdziurami, ktorzy nie eksponuja gry ofensywnej lecz funduja nam popis anty gry ale za to w najlepszym wykonaniu. brak Wtorka daje sie w znaki gdyz wykonczenia naszych akcji pozostawiaja wiele do zyczenia, Pan Waldek Fornalik powinien zaczac czytac to forum gdyz wiele osob tutaj widzi duze braki w srodku naszego pola, co trener widocznie pomija lub nie chce widziec. pulok i baran raus chcemy mlodosci i swierzosci artystycznej w srodku. tym razem january ma racje a dusia blefuje PYRSK !!! pozdro Gitara Gaca i Rowicki
- milanos
- Kontakt:
Hehe tez to zauważyłem. Czarodziej prawdopodobnie z tego co pisał bzyku ma bana tygodniowego, a january-blefuje zarejestrował się parę dni temu, więc by się zgadzałowojt pisze: Czarodziej w nowym wcieleniu?? Taki styl poznaje się szybko:)

-
wlasnie, trzeba tez pograc srodkiem a niy ino dosrodkowania i dosrodkowaniaKotlet pisze:Mi tam smierdzi remisem. Jak patrzalem na te akcje w PP to am mna trzepało. Jedno i to samo, jedno i to samo, ciagłe odebranie do srodka obrony, na do Nykiela, ten do Grzyba, Grzyb dwa metry do przodu i wciepa - a nóż przeleci i spadnie na czyjąś głowę. Jeśli tak to bedzie wyglądało z Odrą to czarno to widzę.
Mimo wszystko trzeba wierzyć !!
Wszyscy na mecz !

Złoty klub KS Ruch!
-
- Kontakt:
Hellun pisze:wlasnie, trzeba tez pograc srodkiem a niy ino dosrodkowania i dosrodkowaniaKotlet pisze:Mi tam smierdzi remisem. Jak patrzalem na te akcje w PP to am mna trzepało. Jedno i to samo, jedno i to samo, ciagłe odebranie do srodka obrony, na do Nykiela, ten do Grzyba, Grzyb dwa metry do przodu i wciepa - a nóż przeleci i spadnie na czyjąś głowę. Jeśli tak to bedzie wyglądało z Odrą to czarno to widzę.
Mimo wszystko trzeba wierzyć !!
Wszyscy na mecz !...
a kto bydzie rozgrywol na tym srodku? chyba nie myslisz ze Baran i Pulkowski zaczna grac nagle tak jak Xavi...Jak chcesz srodkiem grac to pierw cza miec kim a my jak narazie nie momy...
- Lutz
- Kontakt:
Coś mi sie zdo , że już my jutro zagrali z Wodzisławiym. Flieger z Kaczyńskim sie rozczaskoł, ponoć 87 ludzi zginyło i napewno bydzie żałoba narodoowo.
-
- Kontakt:
no, juz po szpilu...
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
to samo chciolem napisac teraz ze chyba bydzie przelozony szpil jutro....
przynami sie chopcy na luzie pojada do szczecina a nie zaros po meczu w niedziela...
zapewne z gdanska polecom fusbalery na szczecin za tydzien ciekawe wiela bydzie zaloba narodowo...
na TVN pokozali czarno biole zdjecia Kaczynskiego wiec nie zdziwia sie nawt jak by dzis jzu szpili nie bylo...

zapewne z gdanska polecom fusbalery na szczecin za tydzien ciekawe wiela bydzie zaloba narodowo...

na TVN pokozali czarno biole zdjecia Kaczynskiego wiec nie zdziwia sie nawt jak by dzis jzu szpili nie bylo...
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2010, o 10:36 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

- ch-R
O tym samym pomyślałem , mam nadzieje że "mały" przeżył i jego świta .
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie da rady-mecz bedzie odwolany i slusznie.