Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 20 kwietnia, 18:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Odra Wodzisław Śląski 11 kwietnia, 14:4

#61 Post autor: arcio » 9 kwie 2010, o 19:06

Sadlok do pomocy! z Odrą można to przetestować
nigdy nie jest za późno

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: HKSADIK » 9 kwie 2010, o 19:13

To jest dobry pomysl wg.mnie!Na lewej obronie sobie bardzo srednio radzi,a srodka obrony Stawarczyk-Grodzicki nie ma co rozbijac,bo poki co dobrze ze soba wspolpracuja.Sadlok ma predyspozycje,zeby grac na srodku pomocy lepiej niz Baran-to wlasnie Sadlok jak gra w obronie wyprowadza pilki do przodu,uderzyc potrafi,jest niezly technicznie,kiedys z tego co pamietam grywal juz w pomocy,a wiec to moze byc dobry trop.
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2010, o 19:17 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: jurek » 9 kwie 2010, o 19:16

Lukas89 pisze:
niebieski! pisze:biercie juz tego strake!!!! po co nam taki grajek jak na 30 ligowym meczow zagra z 5!!!!

Dobrze,że to trener Fornalik decyduje kto Mu sie przydaje do drużyny i kto ile daje Ruchowi a nie niektórzy kibice..

jak nie widzisz ile Gabor daje Ruchowi to dalej pasjonuj się grą dwójki Baran-Pulkowski ...

(o ile do Pula jakichś wielkich pretensji mieć nie można bo chociaż walczy...)
Owca tyz walczy, jak juz straci bal to fauluje w kozdyj sytucji, ja niy straci bala to tyz fauluje
:D

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: Zip » 9 kwie 2010, o 19:47

Ja myślę, że teraz kiedy Baran jest ewidentnie bez formy i musimy radzić sobie bez Straki, to Sadlok musi zagrać w środku. Jest chyba najbardziej kreatywnym zawodnikiem w drużynie na tą chwilę (na równi z Sobiechem). Do Ruchu przychodził jako defensywny pomocnik i za Duszana też tam grywał. Panie Waldku, Maciek do środka pola! I jeszcze warto wspomnieć, że prawdopodobnie gramy bez Zająca... a wg mnie to będzie duża strata, bo jednak zawsze wypracowywał/miał te okazje i ew. mógł zmienić pozycję na pomocnika, a Piech to jest ewidentnie przywiązany do gry w ataku i tylko w ataku. Oj będzie ciężko.. liczę, że będzie 1:0 do nas po ciężkim meczu. A uszczęśliwi nas Arczi ;D
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: 19HKS20 » 9 kwie 2010, o 19:52

A może Scherfchen za Barana byłby już lepszy??
Straka nie zagra...
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

january-blefuje
Kontakt:

#66 Post autor: january-blefuje » 10 kwie 2010, o 00:26

moje spostrzezenia sa takie iz pan pulkowski moze prowadzic conajwyzej szkolke pilkarska do trampkarzy, a pan baran moze prowadzic szkolenie z samoobrony, w srodku powinien grac Sadlok albo Grodzicki bo przejawiaja oni wieksze umiejetnosci techniczne i chec gry do przodu niz w/w dwojka pulkowski i baran, pan pulkowski i baran sa typowymi hamulcami druzyny, zapchajdziurami, ktorzy nie eksponuja gry ofensywnej lecz funduja nam popis anty gry ale za to w najlepszym wykonaniu. brak Wtorka daje sie w znaki gdyz wykonczenia naszych akcji pozostawiaja wiele do zyczenia, Pan Waldek Fornalik powinien zaczac czytac to forum gdyz wiele osob tutaj widzi duze braki w srodku naszego pola, co trener widocznie pomija lub nie chce widziec. pulok i baran raus chcemy mlodosci i swierzosci artystycznej w srodku. tym razem january ma racje a dusia blefuje PYRSK !!! pozdro Gitara Gaca i Rowicki :)

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: wojt » 10 kwie 2010, o 01:07

january-blefuje pisze:moje spostrzezenia sa takie iz pan pulkowski moze prowadzic conajwyzej szkolke pilkarska do trampkarzy, a pan baran moze prowadzic szkolenie z samoobrony, w srodku powinien grac Sadlok albo Grodzicki bo przejawiaja oni wieksze umiejetnosci techniczne i chec gry do przodu niz w/w dwojka pul0k i baran, pan pulkowski i baran sa typowymi hamulcami druzyny, zapchajdziurami, ktorzy nie eksponuja gry ofensywnej lecz funduja nam popis anty gry ale za to w najlepszym wykonaniu. brak Wtorka daje sie w znaki gdyz wykonczenia naszych akcji pozostawiaja wiele do zyczenia, Pan Waldek Fornalik powinien zaczac czytac to forum gdyz wiele osob tutaj widzi duze braki w srodku naszego pola, co trener widocznie pomija lub nie chce widziec. pulok i baran raus chcemy mlodosci i swierzosci artystycznej w srodku. tym razem january ma racje a dusia blefuje PYRSK !!! pozdro Gitara Gaca i Rowicki :)
Czarodziej w nowym wcieleniu?? Taki styl poznaje się szybko:)

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#68 Post autor: milanos » 10 kwie 2010, o 01:17

wojt pisze: Czarodziej w nowym wcieleniu?? Taki styl poznaje się szybko:)
Hehe tez to zauważyłem. Czarodziej prawdopodobnie z tego co pisał bzyku ma bana tygodniowego, a january-blefuje zarejestrował się parę dni temu, więc by się zgadzało :D
Obrazek

Hellun

#69 Post autor: Hellun » 10 kwie 2010, o 09:03

Kotlet pisze:Mi tam smierdzi remisem. Jak patrzalem na te akcje w PP to am mna trzepało. Jedno i to samo, jedno i to samo, ciagłe odebranie do srodka obrony, na do Nykiela, ten do Grzyba, Grzyb dwa metry do przodu i wciepa - a nóż przeleci i spadnie na czyjąś głowę. Jeśli tak to bedzie wyglądało z Odrą to czarno to widzę.

Mimo wszystko trzeba wierzyć !!
Wszyscy na mecz !
wlasnie, trzeba tez pograc srodkiem a niy ino dosrodkowania i dosrodkowania :mur: ...
Złoty klub KS Ruch!

staRvin
Kontakt:

#70 Post autor: staRvin » 10 kwie 2010, o 09:33

Hellun pisze:
Kotlet pisze:Mi tam smierdzi remisem. Jak patrzalem na te akcje w PP to am mna trzepało. Jedno i to samo, jedno i to samo, ciagłe odebranie do srodka obrony, na do Nykiela, ten do Grzyba, Grzyb dwa metry do przodu i wciepa - a nóż przeleci i spadnie na czyjąś głowę. Jeśli tak to bedzie wyglądało z Odrą to czarno to widzę.

Mimo wszystko trzeba wierzyć !!
Wszyscy na mecz !
wlasnie, trzeba tez pograc srodkiem a niy ino dosrodkowania i dosrodkowania :mur: ...

a kto bydzie rozgrywol na tym srodku? chyba nie myslisz ze Baran i Pulkowski zaczna grac nagle tak jak Xavi...Jak chcesz srodkiem grac to pierw cza miec kim a my jak narazie nie momy...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#71 Post autor: Lutz » 10 kwie 2010, o 09:44

Coś mi sie zdo , że już my jutro zagrali z Wodzisławiym. Flieger z Kaczyńskim sie rozczaskoł, ponoć 87 ludzi zginyło i napewno bydzie żałoba narodoowo.

bolo23
Kontakt:

#72 Post autor: bolo23 » 10 kwie 2010, o 09:47

no, juz po szpilu...
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#73 Post autor: ObeRschlesien » 10 kwie 2010, o 09:51

to samo chciolem napisac teraz ze chyba bydzie przelozony szpil jutro.... :/ przynami sie chopcy na luzie pojada do szczecina a nie zaros po meczu w niedziela...

zapewne z gdanska polecom fusbalery na szczecin za tydzien ciekawe wiela bydzie zaloba narodowo... :(

na TVN pokozali czarno biole zdjecia Kaczynskiego wiec nie zdziwia sie nawt jak by dzis jzu szpili nie bylo...
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2010, o 10:36 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#74 Post autor: ch-R » 10 kwie 2010, o 09:58

O tym samym pomyślałem , mam nadzieje że "mały" przeżył i jego świta .
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: HKSADIK » 10 kwie 2010, o 10:07

Nie da rady-mecz bedzie odwolany i slusznie.

ODPOWIEDZ