[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
-
- Kontakt:
Scypion,
wiem doskonale o czym mówisz... dlatego nie komentowałem, tylko dałem pogrubionym fontem.
tyle, że jak dotąd mafia sędziowska robiła to w taki sposób, żeby na mecz z Legią przeciwnicy byli odpowiednio wykartkowani. Przeciez Legia nigdy nie gra z największymi rywalami w pierwszych kolejkach, tylko raczej pod koniec.
Generalnie musimy się pilnować.
Z ostanich czasów przypominam sobie zachowanie Rockiego... i co..? i nic!
wiem doskonale o czym mówisz... dlatego nie komentowałem, tylko dałem pogrubionym fontem.
tyle, że jak dotąd mafia sędziowska robiła to w taki sposób, żeby na mecz z Legią przeciwnicy byli odpowiednio wykartkowani. Przeciez Legia nigdy nie gra z największymi rywalami w pierwszych kolejkach, tylko raczej pod koniec.
Generalnie musimy się pilnować.
Z ostanich czasów przypominam sobie zachowanie Rockiego... i co..? i nic!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- ch-R
Na takim właśnie stadioniku będzie nam grać w sobote z warszawską jedenastką . Czy taki ladny stadion może sparaliżować nogi naszym ? Pewnie nie bo niby dlaczego ma , skoro nie będzie on pełny (tylko garstka na głównej nawet nie dopingujących kibiców).
Mam wrażenie że drużyna ze stolicy to chimeryczna drużyna nawet specjalnie nie walczy , przysłowiowo nie gryzie trawy (czy widzieliście kiedyś ufifraną koszulkę z brudu piłkarza z pod znaku "L" ? ja nie pamiętam)
W Polsce nie ma takiej drużyny której nie dałoby sie "obić" nawet na ich boisku wiec nasi muszą sie mocno zmobilizować , nie zesrać sie już w szatni i mocno trzymać blok defensywny a jak wiadomo my defensywę mamy już w ataku

Mamy dużą szanse wywieść z Warszawy punkty tym bardziej że oni mają problem z atakiem murzyn ( sory , afro-amerykanin

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- MłodyKadden
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
http://legia.com/www/index.php?akt=10813 Wrocławska policja w związku z aferą korupcyjną zatrzymała sędziego Adama K. Arbiter z Rzeszowa miał w sobotę poprowadzić mecz Legii z Ruchem Chorzów.
Podejrzany najprawdopodobniej w piątek usłyszy zarzuty. Obecnie jest przewożony do stolicy Dolnego Śląska. W związku z aferą korupcyjną zatrzymano już ponad 300 podejrzanych.
ale jaja

A i jeszcze jedno mom nadzieja ze Andrzej Niedzielan zagro i ze to tylko tako zaslona dymno

Ostatnio zmieniony 29 paź 2009, o 23:03 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja pi***ole, co? sraczke ma? o rzesz!!!!DZIES.10.NA pisze:Andrzej nie wyglupiej sie
nawet jak nie zagra, to wierze w zwycięstwo. Andrzej zdąrzył pokazać chlopakom, ze jak się za***rdala, to można ograć każdego.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
10 lat temu (30.10.1999) jechaliśmy do Wawy jako lider..wszyscy pisali teraz wygramy z Legią...Śrutwa wtedy 2 pyknął dla Legii i przegraliśmy 3:1.
Jeśli nie przegrają tego meczu w szatni przed meczem i zagrają podobnie jak w Bytomiu pewnie coś ugramy.. Zobaczymy kogo wystawi Fornalik na prawej obronie.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w meczach w których od początku gra Sobiech jeszcze nie przegraliśmy (wszedł z Wisłą, nie grał z Bełchatowem i w sparingach z Lubiem i Duklą).
[ Dodano: Pią 30 Paź, 2009 ]
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył nowego sędziego spotkania 12. kolejki Ekstraklasy Legia Warszawa - Ruch Chorzów. Został nim Paweł Gil z Lublina.
Jeśli nie przegrają tego meczu w szatni przed meczem i zagrają podobnie jak w Bytomiu pewnie coś ugramy.. Zobaczymy kogo wystawi Fornalik na prawej obronie.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w meczach w których od początku gra Sobiech jeszcze nie przegraliśmy (wszedł z Wisłą, nie grał z Bełchatowem i w sparingach z Lubiem i Duklą).
[ Dodano: Pią 30 Paź, 2009 ]
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył nowego sędziego spotkania 12. kolejki Ekstraklasy Legia Warszawa - Ruch Chorzów. Został nim Paweł Gil z Lublina.
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kurde,mam nadzieje,ze Niedzielan sie wykuruje do jutra i bedzie mogl zagrac w Warszawie.Bez niego nasza sila ofensywna bardzo,ale to bardzo maleje i ciezko bedzie zastapic Andrzeja(zastapienie jest chyba niemozliwe)...Ciekawe jak to jutro trener Fornalik pouklada sklad.
Jedziemy po zwyciestwo,jedziemy powalczyc,ja w kazdym badz razie z kadnego punktu wywiezionego z Łazienkowskiej bede zadowolony!
Niebiescy!!!
Jedziemy po zwyciestwo,jedziemy powalczyc,ja w kazdym badz razie z kadnego punktu wywiezionego z Łazienkowskiej bede zadowolony!
Niebiescy!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: