jasne... oczywiscie19spaRtan20 pisze:pzpr pzpr je... je.. pzpr. Wszyscy jedziemy i wlezemyalek900 pisze:W związku z wydarzeniami, które zaszły w trakcie meczów z GKS-em Bełchatów i Śląskiem Wrocław, Ruch Chorzów SA dostał ostrzeżenie od Komisji Ligi Ekstraklasy, który może zakończyć się zakazem wyjazdów kibiców na mecz z Polonią Bytom i kolejne spotkania wyjazdowe. Chcemy zwrócić uwagę, że mecz z Odrą Wodzisław Śl. będzie pod szczególną obserwacją delegata i obserwatora. W związku z tym prosimy kibiców o kulturalne zachowanie oraz przyjazd na mecz tylko te osoby, którzy zakupiły bilety wstępu na mecz aby uniknąć ewentualnej kary w postaci zakazu wyjazdów naszych kibiców na następne mecze. Mamy nadzieję, iż apel spotka się ze zrozumieniem i wszyscy będziemy mogli wspólnie dopingować naszą drużynę podczas kolejnych meczów w tym sezonie
[9 kolejka] Odra Wodzisław - Ruch Chorzów
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- mumin1920
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=5060
Kadra Ruchu na mecz ze Odrą:
Bramkarze: Matko Perdijić, Krzysztof Pilarz
Gracze z pola: Pavol Balaz, Grzegorz Baran, Tomasz Brzyski, Daniel Feruga, Rafał Grodzicki, Wojciech Grzyb, Ariel Jakubowski, Łukasz Janoszka, Marcin Nowacki, Andrzej Niedzielan, Michał Pulkowski, Maciej Sadlok, Artur Sobiech, Piotr Stawarczyk, Gabor Straka, Maciej Scherfchen.
Kadra Ruchu na mecz ze Odrą:
Bramkarze: Matko Perdijić, Krzysztof Pilarz
Gracze z pola: Pavol Balaz, Grzegorz Baran, Tomasz Brzyski, Daniel Feruga, Rafał Grodzicki, Wojciech Grzyb, Ariel Jakubowski, Łukasz Janoszka, Marcin Nowacki, Andrzej Niedzielan, Michał Pulkowski, Maciej Sadlok, Artur Sobiech, Piotr Stawarczyk, Gabor Straka, Maciej Scherfchen.
-
- Kontakt:
co mecz piszecie ze Wtorek szczyli brama,dwie,trzy...mumin1920 pisze:jutro bydzie 0-3 albo 0-2 do Ruchu. Dwie bramy Niedzielana i pewno zwyciestwo. Zoboczycie
i nie chodzi mi konkretnie o Ciebie mumin ale ogolnie o wszystkich...
przeca lon niy szczylo tyla torow

co do szpilu...wiadomo ciynzki teryn ale trza tam w koncu wygrac,som my "na fali" takze mom nadzieja na milo niespodzianka

KLIMZOWIEC!!!
- woj
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Korfanty
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chodzi mi o netaKorfanty pisze:jasne Orange Sport już od 1,5 roku można zobaczyc każdy mecz naszej ligi

dzieki

Ostatnio zmieniony 3 paź 2009, o 12:21 przez chorzowski88, łącznie zmieniany 1 raz.
- SzaRlin
- Kontakt:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota , tam mosz masa tego, zainstaluj tylko Sopcasta 

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
mysla ze bedzie dobrze fajno pogoda chopcy napewno beda pełni energii Odra napewno zaatakuje od 1 minuty my im kontra i Odra plynie do bałtyku
. Oczywiscie remis nie bedzie straszny ale jak chcemy utrzymac sie w czolówce do konca rundy to musimy ten mecz wygrac.
Dziwicie sie ze trener i grajki godajom zeby nie pompac baona?? bo jo nie przeca jedno potkniecie i juz bydom najwieksze ciu hu itp itd
OGARNIJCIE SIE KIBICE SZANOWNI I PAMIETAJCIE "CZA MIEC WIARY PEŁNE SERCE..."

Dziwicie sie ze trener i grajki godajom zeby nie pompac baona?? bo jo nie przeca jedno potkniecie i juz bydom najwieksze ciu hu itp itd
OGARNIJCIE SIE KIBICE SZANOWNI I PAMIETAJCIE "CZA MIEC WIARY PEŁNE SERCE..."
-
- Kontakt:
Dokładnie o to samo mi chodziło jak pisałem swojego posta..Dziwicie sie ze trener i grajki godajom zeby nie pompac baona?? bo jo nie przeca jedno potkniecie i juz bydom najwieksze ciu hu itp itd
no ale dla niektórych ważne jest tylko to,żeby wygrać 30/30 meczy w sezonie to wtedy będa zadowoleni.
a jak nie to znajdą sobie 'ofiarę' przez którą Ruch przegrywa.
(Paśnik,Fabusz,Pepe,Adams,Nowacki,Janoszka) - Nie mówie,że wszyscy mi sie podobali,podobają czy że ich nie krytykowałem ale wiadomo,że można krytykować jak grają słabo ale to co kiedyś było z Ćwielongiem wyzywanie swojego zawodnika to dla mnie jest szczyt.. a tu prosze, Pepe gra w pierwszym składzie Wisły (niezawsze ale..gra) i strzela bramki..
Ja się tu zgodze z wczorajszymi słowami Tarasiewicza. Powiedział mniej więcej,że jeśli będzie widział,że zawodnicy do 90 minuty zostawili ostatki sił po to,żeby rozegrać dobry mecz to nawet jak zremisują czy przegrają nie będzie miał pretensji (nie mówie o meczu Śląsk-Wisła bo to dramat był Śląska akurat)
i dla mnie tak samo. Dla mnie Oni mają walczyć. a jak jest walka i chęci,staranie sie to zawsze się uda. A nawet jak sie nie uda to można powiedzieć z czystym sumieniem,że walczyli..
A My (większość) napompujemy balonik.. później ten balonik rozbije sie i nagle Fornalik Raus, Janoszka Raus,Sobstyl Raus,Pilarz Raus

--
żeby nie było off topa.
Dzisiaj każde zwycięstwo mnie usatysfakcjonuje. Nieważne czy 0-1 czy 4-5.. Jak będą walczyć to będzie dobrze.