Ruch Chorzów vs Polonia Warszawa. 29.08.2009 r. godz. 14:45
- ŻoRski
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2030 ... omosc.htmlspyru pisze:Zmiana trenera w dyskopolo napewno skomplikuje sprawę, ale tak powiedziawszy to ta drużyna tak czy owak jest do ogrania. Obawiam sie tylko że poziom sportowy naszych grajków z dwóch ostatnich meczów nie wystarczy. Trzeba zagrać dużo lepiej.
myślałem, że on jest we wrocławskim senatorium

-
- Kontakt:
W 'Sanatorium' to jest/był o ile dobrze wiem i pamiętam Jerzy E. juniorscaneRboy pisze:http://sport.onet.pl/74331,1248675,2030 ... omosc.htmlspyru pisze:Zmiana trenera w dyskopolo napewno skomplikuje sprawę, ale tak powiedziawszy to ta drużyna tak czy owak jest do ogrania. Obawiam sie tylko że poziom sportowy naszych grajków z dwóch ostatnich meczów nie wystarczy. Trzeba zagrać dużo lepiej.
myślałem, że on jest we wrocławskim senatorium

-
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
ŻoRski pisze:i ... Wodzisławia (gdzie dziwnie zawsze dostajemy baty),
to niestety taka smutna rzeczywistość że Ruch nie potrafi grać z drużynami z regionu, zwłaszcza na boisku przeciwnika.

Wystarczy sprawdzić jaki jest bilans meczy w Zabrzu, Katowicach,Sosnowcu, a o Wodzisławiu nawet nie wspominając.

Na Cichej jeszcze to jakoś w miarę dobrze wygląda, ale wyjazdy??!! KOSZMAR !!!
W Wodzisławiu wygrywały żabole, gieksa, ostatnio nawet Polonia, a my?? zawsze wp***dol,a w najlepszym wypadku remis i to szczęśliwy.
Więc czas uwierzyć i wreszcie zagrać tak jak tego chcą kibice, ale może też być tak, po słabym meczu ale 3 pkt wreszcie pojadą do Chorzowa!!

I za to sie napijemy

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
- OSH
- Kontakt:
Tez zech byl pewny ze potym jest Wodzislaw, na jakims portalu wczesniej byl zly termianarzbogas1985 pisze:Polonia, Belchatow, Cracovia, Slask i dopiero WodzislawŻoRski pisze:Na C6 trzeba wygrać, bo potem wyjazdy do Bełchatowa i ... Wodzisławia (gdzie dziwnie zawsze dostajemy baty), w Bytomiu może damy radę.
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
wg tych spekulacji http://www.onlyfutbol.pl/detale.php?item=1497 trenerem Diskopolo ma zostac Radolsky
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!
-
- Kontakt:
No prosze, bedzie dodatkowy smaczek byc moze.Radolsky to dobry trener i oby swoja taktiku nie zrobil nam kuku.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Chyba juz nim zostol ! http://ksppolonia.pl/web/index.php?typ= ... =762#tresc Myśła ze tym bardziej NIEBIESCY byda chcieli zgarnac 3 pktbolo23 pisze:wg tych spekulacji http://www.onlyfutbol.pl/detale.php?item=1497 trenerem Diskopolo ma zostac Radolsky

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ciekawe jaką taktiku zastosuje na Ruch. Dobrze, że jeszcze nie zna swojego zespołu. W sumie dziwić może, że nie poczekał do soboty i dopiero wtedy nie objął Polonii. Miałby 2 tygodnie na przygotowania do meczu.
Tak czy siak czeka nas trudny mecz. I ta godzina
Tak czy siak czeka nas trudny mecz. I ta godzina

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Godzina marna ale Ruch lubi wygrywac o tej porze.
Ze wzgledu na logistyke rozsiania naszych kibicow optymalnie byloby grac zawsze miedzy 15 a 18 w niedziele.Jednak transmisje rzadza sie swoimi prawami.
Ze wzgledu na logistyke rozsiania naszych kibicow optymalnie byloby grac zawsze miedzy 15 a 18 w niedziele.Jednak transmisje rzadza sie swoimi prawami.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- Amela
- Kontakt:
wydaje mi się że Polonia W. prowadzona przez tak dobrego trenera jak D.Radolsky będzie jeszcze groźniejsza niż to było jeszcze rano.
Oj ciężko będzie, ciężko
Mając w pamięci ostatnie wyniki z nimi to 1:0 wydaje się skromnym, ale wymarzonym wynikiem.
I oby tak się stało prosimy Cię Panie
Oj ciężko będzie, ciężko

Mając w pamięci ostatnie wyniki z nimi to 1:0 wydaje się skromnym, ale wymarzonym wynikiem.
I oby tak się stało prosimy Cię Panie

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!