[4 Kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Zagłębie - Ruch?

3pkt dla Zagłębia
11
6%
Remis
14
8%
3pkt dla Ruchu
159
86%

Liczba głosów: 184

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#61 Post autor: wolfik » 20 sie 2009, o 10:27

scaneRboy pisze:Nie można ich zlekceważyć. Tak to bywa, że po takim przesileniu (męską rozmowa, ewentualnie po szlagu) pomiedzy facetami pewne kwestie zostają wyjaśnione i wszystko wraca do normy.
Po odejściu sponsora ci faceci są zdani na siebie, a ich piłkarska przyszłość zależy wyłącznie od nich. Pewnie niektórzy chcą odejść, inni ratować Zagłębie, tak czy inaczej nikomu nie opłaca się odpuszczać gry.
Ja bym był ostrożny.
Zawsze można tak jak angina wszystko olać i narzekać w mediach:)

Jak mamy naprawde dobrą pake w tym sezonie to takie Zagłebie z obecnymi problemami powinniśmy spokojnie puknąć.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

scaneRboy
Kontakt:

#62 Post autor: scaneRboy » 20 sie 2009, o 11:00

wolfik pisze:Jak mamy naprawde dobrą pake w tym sezonie to takie Zagłebie z obecnymi problemami powinniśmy spokojnie puknąć
Zgadza się. Tylko niektórzy tutaj już dopisali 3 pkt.
Uważam, że regularne ogrywanie słabeuszy jest o wiele więcej warte, niż jedno spektakularne zwycięstwo z liderem.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: spyru » 20 sie 2009, o 12:34

Wcale sie nie zdziwie jak tam bania będzie, bo jak nasi piłkarze czytają to forum towg niektórych nie ma na nich bata.
Woda sodowa niektórym wali do głowy. Mecz będzie bardzi ciężki i trzeba tam zagrać na 100% mozliwości.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

pacek1920
Kontakt:

#64 Post autor: pacek1920 » 20 sie 2009, o 12:36

co może martwić przed spotkaniem brak ofensywnych pomocników, ciekawe czy feruga wystąpi

COBRA

#65 Post autor: COBRA » 20 sie 2009, o 12:36

Bedzie ciezej niz niektorym sie wydaje,dla mnie remis bedzie dobrym wynikiem.

talaniRova
Kontakt:

#66 Post autor: talaniRova » 20 sie 2009, o 12:48

jak większość, mysle że 'wtorek' jutro w końcu coś pokaże; ]]].
ja i ty, ty i ja sam na sam, rozumiesz?

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: Kujav » 20 sie 2009, o 13:01

COBRA pisze:Bedzie ciezej niz niektorym sie wydaje,dla mnie remis bedzie dobrym wynikiem.
Popieram, wielu zapewne sugeruje się ostatnim wynikiem meczu z Piastem, a prawda jest taka że na początku meczu, gdyby większa skuteczność to właśnie zespół z Lubina by rozjechał Piast. Taki Micanski czy Goliński może nam sprawić wiele kłopotów, tymbardziej bo takiej burdzie i trzech przegranych meczach będą gryść trawę i tymbardziej jeszcze przed własną publicznością, co nie zmienia faktu, że mimo wszystko najsłabszą formacją jest obrona wraz z bramkarzem, chyba, że ten Ukrainiec jest lepszy od Ptaka.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: Thoth » 20 sie 2009, o 13:06

Kujav, ja oki przodek to łoni maja dobry ale łobrona.... :przestraszony: :przestraszony:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#69 Post autor: wojt » 20 sie 2009, o 13:24

Przynajmniej na sędziego że z Warszawy nie będziemy narzekać i ewentualnie trzeba zmodyfikowac piosenka PZPN je..ć Pzpn, na JZPN je..ć. ....Sędzią meczu Kenji Ogiya z Japonii :)

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: Kujav » 20 sie 2009, o 14:10

tommy tauzen pisze:Kujav, ja oki przodek to łoni maja dobry ale łobrona.... :przestraszony: :przestraszony:
wpomniałem o tym : "...co nie zmienia faktu, że mimo wszystko najsłabszą formacją jest obrona wraz z bramkarzem, chyba, że ten Ukrainiec jest lepszy od Ptaka." :P

scaneRboy
Kontakt:

#71 Post autor: scaneRboy » 20 sie 2009, o 14:12

jak by co: to po japońsku "sędzia ch**j" brzmi mniej więcej tak:

:przestraszony:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#72 Post autor: Biszkopt » 20 sie 2009, o 14:16

maly19R20 pisze:nic nie widać poza 4 kwadratami :P
Nie masz czcionki wgranej.

Byłech wczoraj na treningu i wydaje mi się że skład będzie taki:

Pilarz - Grozdzicki, Sadloczek, Nykiel, Brzytwa - Szeryf, Baran, Grzybek, Balaz, - Niedzielan, Abdul

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#73 Post autor: Amela » 20 sie 2009, o 14:36

jak dla mnie to wystarczy wygrać 1:0 i powinni my sie cieszyć ze zdobytych 3 punktów :)
wiadomo że ubiegły sezon obnażył nasza lichutko moc wyjazdowo (z wyjątkami)
tak więc dej Boże wygrać 1:0 i .....może reszta co nie strzelimy w Lubinie wpadnie do bramki Disco-Polo W-wa :hyhy:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: HKSADIK » 20 sie 2009, o 14:45

Jasne,ze to bedzie ciezki mecz-jak zawsze zreszta.Ale nie ma co ukrywac-Zagłębie jest bardzo rozbite obecnie,prezentuje sie fatalnie,jesli zagramy tak solidnie jak w meczu z Piastem,czy tez w pierwszej polowie meczu z Arką powinno byc niezle.
Cieszyc sie bede z kazdego punktu zdobytego na wyjezdzie-remisy na wyjazdach,zwyciestwa u siebie,a bedziemy wysoko;)...Wiadomo-fajnie jakby wpadly 3 punkty jutro,ale punkt i tragedii nie bedzie.

Grodzicki wraca to pewnie zagra w obronie,Baran z Scherfchenem w srodku pomocy.Moze w koncu Feruga dostanie swoja szane;)

Harpo
Kontakt:

#75 Post autor: Harpo » 20 sie 2009, o 14:54

Ciężko będzie - Lubin pod ścianą, remis byłby ok, ale po cichu liczę na kolejną wygraną.
Niedzielan+Sobiech rulez!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

ODPOWIEDZ