Dziadostwo zarządu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#61 Post autor: markomaniak » 10 paź 2008, o 12:50

regularne pensje, oplaty, ciepla woda, splata dlugow etc itd byly juz zanim Sobstyl dolaczyla. Tak mniej wiecej od stycznia 2005, czyli mniej wiecej od przejecia Ruchu przez Klimka. Sobstyl przyszla dopiero w kwietniu 2006.

bluefil
Kontakt:

#62 Post autor: bluefil » 10 paź 2008, o 13:44

sebaro pisze:
bluefil pisze:Czytaj ze zrozumieniem!!!! Ona jest w klubie dwa lata, problemy z pensjami zaczely sie nie dawno, wiec mowie wyraznie, ze do tego czasu wszystko gralo!!!!
Pisz z sensem!!! Skoro jest od 2 lat a problemy zaczęły się niedawno za jej kadencji ( to w domyśle chyba jej wina ) !!!

ad.1. A co ma skład do tego ? Podczas tych spotkań można było spokojnie uzbierać kilka punktów więcej -nawet tym składem ! Ale jak się nie wypłaca pensji to ja się nie dziwię piłkarzom, że im się grac nie chce. ( Pomijając fakt,że zakładanie niebieskiej koszulki nobilituje do czegoś więcej - to w tym wątku to nie ma większego znaczenia ).
ad.2. A tutaj Cię zadziwię - tak, to wina pani prezes.
A tobie w kazdym miesiacu tak samo starcza pensji? A moze pojawiaja sie miesiace, ze bierzesz cos na kredyt. Jesli to jest chwilowe i sytuacja bedzie szla ku lepszemu, to przynajmniej w tej kwestii bedzie usprawiedliwiona.
1. Jasne mozna bylo zdobyc kilka punktow wiecej, ale rownie dobrze mniej. Skoro ci pilkarze tacy biedni i im zalegaja z jedna pensja, to niech ida do innego klubu. Poza tym caly czas nikt nie potwierdzil, ze sa zalegloswci, zaden pilkarz nie narzeka...Oddac Cwielonga do Wisly to bedzie 100-200k rocznie wiecej! Pozytek z niego sredni.
2. Nadal uwazam, ze frekwencja w duzej mierze to my. Na ten nasz hasiok i takie granie to bedzie coraz trudniej kogos przyciagnac. wzialem ostatnio szwagra, ale byl tak zdegustowany po tej kopaninie, ze pewnie go dlugo nie wyciagne...

Markomaniak, masz racje, ale to ze przez dwa lata jej urzedowania splacilismy caly dlug i jendka rozwinelismy sie pilkarsko to musisz przyznac...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: grzej » 10 paź 2008, o 15:27

Nie wdając się specjalnie w obecną dyskusję..chciałem tylko dodać, że spłata długu polega również na podpisywaniu umów ugodowych na późniejszą spłatę zobowiązań wobec dłużników, więc tak naprawdę nie wiadomo ile spłaciliśmy, a ile będziemy jeszcze spłacać stare długi, które zaciągnęła poprzednia ekipa.

Byle się nie okazało, że pojawiają się nowe długi wobec obecnych piłkarzy, trenerów, pracowników itp.
historiaruchu.pl

kattowitz
Kontakt:

#64 Post autor: kattowitz » 10 paź 2008, o 17:53

Czytając te wszystkie posty mom pytanie wiela z Wos robi w firmie pod nazwą Ruch Chorzów S.A. ?
Bo mom wrażenie że co nie którzy to co najmniej zasiadają w Radzie Nadzorczej (tyla wiedzą o kondycji finansowej klubu).
Jeszcze roz podkreśla nie bronia tego Zarządu ale dejcie sie na wstrzymanie z podawaniem informacji które są tak naprawdę wróżeniem z fusów. Jak beda chcioł znoć prowda to se pojada do wróżki na Halemba :hyhy:
Pyrsk

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: gerhat » 10 paź 2008, o 22:02

sebaro pisze: PS. Od kiedy to gerhat jest takim zwolennikiem zamiatanie brudów pod dywan ? :przestraszony:

klauduś 100% poparcia za przybliżenie sytuacji w Naszym klubie
1) nie zamiatania pod dywan tylko pogardy do osób ujawniajacych publicznie informacji które zdobyły je dzięki zaufaniu osób na które nadają
2) od kiedy? od zawsze, niejednokrotnie rozmawiałem z zawodnikami, działaczami, słyszałem od znajmoych którzy rozmawiali z kims z klubu, rózne rzeczy się słyszało, ale nigdy nie prułem się w necie, że ten powiedział to i to, ten zrobił to i to. Czymi innym jest krytyka efektów lub braku efektów (tutaj moja ocena Pani Prezes jest jak najbardziej negatywna) a czym innyym wyciaganie gówna na powierzchnię. Składam to na karb babskich charakterów. Babie może przeszkadzac kosmetyczka, dla faceta z jajami to nawet dobrze że poszła sie przypudrować ;)
3) chyba tylko ludzi z aspiracjami do stanowiska prezesa sztandu z zieleniną "Oberiba" Sp. z o.o. może dziwić i oburzać to że prezes firmy załatwia sprawy prywatne między 8.00 a 16.00. Na całym świecie prezesi robia takie rzeczy, tylko nikt nie zauważa, ile czasu między 16.00 a 8.00 ci sami prezesi poswiecaja firmie w swoim czasie prywatnym. Dla mnie Sobstyl może sobie jeszcze na solarke i na zakupy wychodzić. Tylko chce widziec efektywna pracę kiedy zajmuje się klubem i jakie decyzje podejmuje. Może je podejmowac siedząć w jakuzzi albo w fittnesie ale maja to byc dobre decyzje. Złe będa złe niezlaeżnie czy je podejmie przy biurku czy u kosmetyczki.
4)podejrzewom, że klauduŚ nie robi na tym zarządzie za wazon albo stół konferencyjny tylko jest osobą którą ktos w klubie obdarzył zaufaniem. Niważne czy jest członkiem zarządu, czy protokolantka, czy podsłuchuje pod drzwiami zamiatając korytarze. W kazdym przypadku dostała kredyt zaufania, który sprzedała by zabłysnąć na forum.

Podsumowując:
krytyka efektów działaności zarządu które wypunktował Witek46 - TAK
Kapowanie w stylu "jedna pani drugiej pani..." - NIE

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#66 Post autor: klauduŚ » 10 paź 2008, o 22:29

Widziala, byla tam, czy tylko przekazuje informacje uslyszane od kogos!!!! Ludzie jak nie wiecie to nie piszcie
bluefil, no więc nie rozumiem co Ty w tym temacie robisz w ogóle :]
Nic nie jest "usłyszane od kogoś". Wszystko na własne oczy.
Nie mom w zwyczaju wklejania PW, ale pokozałabych Wom, jak człowiek, który rzekomo obdarzył mnie zaufaniem, dziękuje, za wyjawienia tego otóż dziadostwa.
Myślcie co chcecie, zdania są podzielone. Zarząd nic sobie z kibiców nie robi, i zamiast się polepszać, to się pogarsza na każdym froncie, zresztą... Co jo beda godać. Przecież to wszystko wyssane z palca :cool:
Obrazek

SODA's
Kontakt:

#67 Post autor: SODA's » 10 paź 2008, o 22:58

klauduŚ pisze:
Widziala, byla tam, czy tylko przekazuje informacje uslyszane od kogos!!!! Ludzie jak nie wiecie to nie piszcie
bluefil, no więc nie rozumiem co Ty w tym temacie robisz w ogóle :]
Nic nie jest "usłyszane od kogoś". Wszystko na własne oczy.
Nie mom w zwyczaju wklejania PW, ale pokozałabych Wom, jak człowiek, który rzekomo obdarzył mnie zaufaniem, dziękuje, za wyjawienia tego otóż dziadostwa.
Myślcie co chcecie, zdania są podzielone. Zarząd nic sobie z kibiców nie robi, i zamiast się polepszać, to się pogarsza na każdym froncie, zresztą... Co jo beda godać. Przecież to wszystko wyssane z palca :cool:
spokojnie ..jestem z tobą miało być ..fajne oczko
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, o 00:39 przez SODA's, łącznie zmieniany 1 raz.
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#68 Post autor: klauduŚ » 10 paź 2008, o 23:15

Tako jest prowda.
Tkwijmy dalej w niewiedzy, i myślmy, że wszystko jest pięknie i kolorowo.
Z mojej strony nie padnie już żaden komentarz :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#69 Post autor: Kotlet » 10 paź 2008, o 23:32

gerhat pisze:
sebaro pisze: PS. Od kiedy to gerhat jest takim zwolennikiem zamiatanie brudów pod dywan ? :przestraszony:

klauduś 100% poparcia za przybliżenie sytuacji w Naszym klubie
1) nie zamiatania pod dywan tylko pogardy do osób ujawniajacych publicznie informacji które zdobyły je dzięki zaufaniu osób na które nadają
2) od kiedy? od zawsze, niejednokrotnie rozmawiałem z zawodnikami, działaczami, słyszałem od znajmoych którzy rozmawiali z kims z klubu, rózne rzeczy się słyszało, ale nigdy nie prułem się w necie, że ten powiedział to i to, ten zrobił to i to. Czymi innym jest krytyka efektów lub braku efektów (tutaj moja ocena Pani Prezes jest jak najbardziej negatywna) a czym innyym wyciaganie gówna na powierzchnię. Składam to na karb babskich charakterów. Babie może przeszkadzac kosmetyczka, dla faceta z jajami to nawet dobrze że poszła sie przypudrować ;)
3) chyba tylko ludzi z aspiracjami do stanowiska prezesa sztandu z zieleniną "Oberiba" Sp. z o.o. może dziwić i oburzać to że prezes firmy załatwia sprawy prywatne między 8.00 a 16.00. Na całym świecie prezesi robia takie rzeczy, tylko nikt nie zauważa, ile czasu między 16.00 a 8.00 ci sami prezesi poswiecaja firmie w swoim czasie prywatnym. Dla mnie Sobstyl może sobie jeszcze na solarke i na zakupy wychodzić. Tylko chce widziec efektywna pracę kiedy zajmuje się klubem i jakie decyzje podejmuje. Może je podejmowac siedząć w jakuzzi albo w fittnesie ale maja to byc dobre decyzje. Złe będa złe niezlaeżnie czy je podejmie przy biurku czy u kosmetyczki.
4)podejrzewom, że klauduŚ nie robi na tym zarządzie za wazon albo stół konferencyjny tylko jest osobą którą ktos w klubie obdarzył zaufaniem. Niważne czy jest członkiem zarządu, czy protokolantka, czy podsłuchuje pod drzwiami zamiatając korytarze. W kazdym przypadku dostała kredyt zaufania, który sprzedała by zabłysnąć na forum.

Podsumowując:
krytyka efektów działaności zarządu które wypunktował Witek46 - TAK
Kapowanie w stylu "jedna pani drugiej pani..." - NIE
Czasami lepiej ze zrobi sie o czyms głosno - wtedy robią z tym porządek - patrz wszelkiego rodzaju programy superwizjer itd, dopiero nagonka i zainteresowanie mediów pozwala na normalne działanie. Nie pisze ze tak jest w tym temacie, ale czasami brudy trzeba wywlec na swiatło dzienne, nie da sie tego kotłowac w nieskonczonosc

Awatar użytkownika
ch-R

#70 Post autor: ch-R » 10 paź 2008, o 23:35

Wszystkie osoby poruszające się na wózkach inwalidzkich zainteresowane miejscami na murawie boiska podczas meczów Ruchu Chorzów proszone są o przesłanie danych (imię, nazwisko, PESEL) faxem: 32 346 35 35, pod numerem telefonu 32 241 75 54, lub też na adresy mailowe [email protected], [email protected]

Miejsce dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich to miejsce przed sektorem pierwszym – Sektorem Rodzinnym.

Wejście od strony wjazdu przeznaczonego dla karetek.

źródło: Ruch Chorzów
Dla mnie to nastepne dziadostwo godejcie co chcecie ale jak ktos jedzie na szpil na wózku mając ID i bilet i wymaga sie jeszcze od takiego goscia dodatkowych (czyli tych samych )danych osobowych to jo czegos nie rozumia :kwasny: Dla mnie to jest proste jak jebanie , jestes na wózku jedziesz na murawa , zas kłody , nie mom pytań jestech ciekawy czy prócz Adama ktoś z niepełnosprawnych to doczyto z oficjalnej :wstyd:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#71 Post autor: klauduŚ » 11 paź 2008, o 07:23

Aha, jeszcze jedno:
W kazdym przypadku dostała kredyt zaufania, który sprzedała by zabłysnąć na forum.
Zdziwiłbyś się :hyhy:
Po pierwsze nie masz prawa tak mówić, bo w ogóle mnie nie znasz.
Jestem w stanie udowodnić, że tak nie jest, ale od tego jest PW.
Nie będę prowadzić z Tobą polemiki, bo Twoja wiedza jest uboga jeśli chodzi o ten temat.
Oceniasz po domysłach, i z tego, co wyczytasz na forum, a to do niczego dobrego nie prowadzi.

Jeśli myślisz, że dołączyłeś do forum wcześniej, niż reszta, i przez to jesteś najbardziej zorientowany we wszystkich i we wszystkim, (do tego w przeciwnieństwie do mnie jesteś facetem), to grubo się mylisz ;)
Najtrafniejsze słowa, jakimi mogę podsumować, to: BEZ ODBIORU.
Choć znając Twoją chęć pokazania wyższości nad innymi, to i tak odpiszesz :oczami:
Znamy to już z jednej akcji. Ktoś, kto śledzi forum na bieżąco wie o co chodzi, nie trzeba przytaczać :oczami:
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: gerhat » 11 paź 2008, o 11:51

za to ty mosz prawo (dżungli) pisać sam o innych, jo nie mom prawa ciebie oceniać za to ty mie jak najbardzij :rotfl:
niekaj nie twierdzą ze pójscie do kosmetyczki to nieprowda tylko leja z takich co się tym fascynujom :wstyd:
niczego nie oceniam po domyslach tylko po tym co sama napisałaś (nachalapłaś)
bez odbioru

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: Ozor » 11 paź 2008, o 12:26

Według zarzadu mialo byc wszystko czyste i uczciwe nic do ukrycia z takimi hasłami pchali sie na gieldę, a wychodzi na to ze chcieli zgarnąc kasę na dalszą działalnosc będąc nie do konca uczciwym z potencjalnymi nabywcami akcji.
Jesli jest wszystko poukładane tak jak twierdzi zarząd to nie maja się czym przejmowac a cała sprawa to tylko kolejna plotka gorzej jak jest inaczej.
Ujawnienie prawdy to nie donos, pora to przypomniec ludziom bo chyba zapomnieli czasy Rogali, wtedy to według tamtego prezesa wszystkie problemy były wymyslone albo przez kibiców albo prasę jak sie skonczyło wszyscy widzieli.

SODA's
Kontakt:

#74 Post autor: SODA's » 11 paź 2008, o 19:19

gerhat pisze:za to ty mosz prawo (dżungli) pisać sam o innych, jo nie mom prawa ciebie oceniać za to ty mie jak najbardzij :rotfl:
niekaj nie twierdzą ze pójscie do kosmetyczki to nieprowda tylko leja z takich co się tym fascynujom :wstyd:
niczego nie oceniam po domyslach tylko po tym co sama napisałaś (nachalapłaś)
bez odbioru
a wiysz co jest najlepsze że dodupiosz tym co chcom coś o klubie prawde pedzieć
a oni wiedzą ..ty błazna z siebie robisz hehe
RUCH Chorzów Polska

sebaro
Kontakt:

#75 Post autor: sebaro » 11 paź 2008, o 22:50

gerhat pisze:niekaj nie twierdzą ze pójscie do kosmetyczki to nieprowda tylko leja z takich co się tym fascynujom :wstyd:
Nikt się tym nie fascynuje!!! Przeczytaj uważnie wszystkie posty, przemyśl kontekst a dopiero później napisz.

SODA's pisze:a wiysz co jest najlepsze że dodupiosz tym co chcom coś o klubie prawde pedzieć
a oni wiedzą ..ty błazna z siebie robisz hehe
Lepiej bym tego nie ujął.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Zablokowany