Ruch Chorzów - Cracovia Kraków piątek 12.09.08 godz 20.00
- vinc84
- Kontakt:
- blue blood
- Kontakt:
piyrwszo polowo wyrownano moze lepszo koncepcja gry miala craxa chociaz nic z tego niy wynikalo,w drugij polowie jakby inny Ruch my oglondali i to za sprawom modych pilkarzy a przedewszystkim Sobczaka widac ze synkowi sie bardzo chce niy bylo do niego straconych bali a co do reszty druzyny to poprawnie z malym wyjontkiym moze Nowackiego czeba bylowczesnij sciongnonc z boiska bo widac ze synek jeszcze jest daleki od formy ale nojwarzniyjsze 3 pkt byle tak dalij pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
Dla mnie gra NIEBIESKICH dzisiaj wygladała dobrze. Kurcze strasznie mnie zaskoczył zajebistą grą Brzytwa oraz Szeryf
Na Cichej powoli rodzi sie nowy Ecik! Mówie o Sobczaku który ma bardzo dobrą głowe nie do picia ino do strzelania
Wiem że zaraz polecą gorzkie słowa w moja strone ale na minus Kicaj
Ruch jednak potrafi grac piłke milą dla oka , krotkie podania z wyjściem na pozycje superrrr
10 pkt mamy i za ch*** ich nie oddamy

Na Cichej powoli rodzi sie nowy Ecik! Mówie o Sobczaku który ma bardzo dobrą głowe nie do picia ino do strzelania

Wiem że zaraz polecą gorzkie słowa w moja strone ale na minus Kicaj

Ruch jednak potrafi grac piłke milą dla oka , krotkie podania z wyjściem na pozycje superrrr

10 pkt mamy i za ch*** ich nie oddamy

- ch-R
Nie wiem co to był za Ruch ale to był inny Ruch niz ten z ostatnich szpili. Trocha za wczas zeby opiniowac ale dało sie wyczuc juz w pierwszych minutach ze to je inno gra.
Teroz trocha o kibicach , szczególnie w pierwszej polowie , czy teraz tak bydzie wygladol doping ? Młyn swoje , Ruda swoje , Siemce i Klimzowiec swoje , Dziesiona swoje ?
Czyste Dolby Digital 5.1
W 2 polowie bylo super![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Teroz trocha o kibicach , szczególnie w pierwszej polowie , czy teraz tak bydzie wygladol doping ? Młyn swoje , Ruda swoje , Siemce i Klimzowiec swoje , Dziesiona swoje ?
Czyste Dolby Digital 5.1
W 2 polowie bylo super
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nic sie nie martw. Ja wszedlem w 42minucie po 1,5h stania w kolejce...jugador pisze:Ale sie wkoorwilem ...
Dzisiaj pierwszy raz nie wszedlem na mecz swojej kochanej druzyny na Cichej
Kooorwa mac ! To jest skandal
Gwizek sedziego a przed kasami co najmniej 1 tys osob
chodzilem jak bylo 1 tys na stadionie ale takie cos pi***ole

To jest jakas tragedia. Panie i panowie w poniedzialek wszyscy dzwonimy do klubu i prosimy o rozmowe z prezes - pewnie bedzie zajeta ale nie poddawac sie! Trzeba jej wreszcie wytkumaczyc, ze Ruch to fankluby i ludzie nie maja czasu jechac w tygodniu po bilety!!! Zawsze bedzie raja przed meczem! Dlaczego majac 4 kasy X dwa okienka w kazdej mamy otwarte tylko dwa okienka!!!! Od 19, kiedy jest najwiekszy natlok powinno byc 8 okienek otwarte. Skoro chce im sie spisywac nipy, sripy i inne pesele to niech otworza dosc kas. Co bedzie z Jaga jak bedzie 10tys??????
A do tych wszystkich madrali co sie tu produkuje ze mamy nienarzekac!!! O czym wy bezmozgi piszecie!! My sie cofamy z tym wchodzeniem, widzialem ludzi odchodzacych od kas, a stadion pusty!!! To skandal. My pracujemy, nie mamy czasu byc 2h przed meczem. Ja bylem prawie godzine i okazalo sie, ze nie widzialem prawie calej pierwszej polowy. Za mna bylo jeszcze kilkadziesiat osob. Nie mowie juz o tym, ze jak stalem 3m od kasy to za mna byla masa ludzi, oczywiscie cwaniaczki tak kombinowaly bokami, ze ja do kasy sie dopchalem (te 3m) po ponad godzinie, a kolejka za mna juz prawie zniknela!!!
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 22:58 przez bluefil, łącznie zmieniany 1 raz.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nareszcie nie bylo bronienia prowadzenia 1:0, nie bylo ciaglych dlugich pilek i wybijania na oslep wkoncu jakies skladne akcje byly.
Co do wchodzenia na mecz to jest k**** zenada, zeby o 19 byc pod stadionem i wejsc na mecz po pol godzinie, to ze sie ludzie wpierdalaja w kolejke to wiadomo nad tym sie nie zapanuje, ale to ze nie mozna wiecej kas otworzyc to skandal, a podobno identyfikatory mialy usprawnic wchodzenie na stadion. Zarzadz obudzcie sie bo tracimy coraz wiecej kibicow, dzis tak na moje oko 5-6 z dzieciakami po 20 min trwania meczu i ich czekaniu w kolejce opuscilo ja i poszlo do chaty, jesli tak ma wygladac przyciaganie ludzi na stadion to gratuluje.Ja rozumie ze sa przedsprzedaze itd, ale nie kazdy moze w tyg przyjechac sobie kupic bilet, ani 3h przed meczem byc na stadionie. Zrobcie cos z tym albo niech na fan clubach sa sprzedawane bilety, albo wezcie pare osob wiecej i otworzcie wiecej kas bo tak dalej byc nie moze. A potem mamy po 6 tys ludzi na meczu;]
Co do wchodzenia na mecz to jest k**** zenada, zeby o 19 byc pod stadionem i wejsc na mecz po pol godzinie, to ze sie ludzie wpierdalaja w kolejke to wiadomo nad tym sie nie zapanuje, ale to ze nie mozna wiecej kas otworzyc to skandal, a podobno identyfikatory mialy usprawnic wchodzenie na stadion. Zarzadz obudzcie sie bo tracimy coraz wiecej kibicow, dzis tak na moje oko 5-6 z dzieciakami po 20 min trwania meczu i ich czekaniu w kolejce opuscilo ja i poszlo do chaty, jesli tak ma wygladac przyciaganie ludzi na stadion to gratuluje.Ja rozumie ze sa przedsprzedaze itd, ale nie kazdy moze w tyg przyjechac sobie kupic bilet, ani 3h przed meczem byc na stadionie. Zrobcie cos z tym albo niech na fan clubach sa sprzedawane bilety, albo wezcie pare osob wiecej i otworzcie wiecej kas bo tak dalej byc nie moze. A potem mamy po 6 tys ludzi na meczu;]
-
- Kontakt:
dupny+ Brzyski, Grodzicki , Szeryf no i Sobczak (tym meczem mnie troche przekonał do siebie)
Dokładnie troche inna taktyka i 0 nerwow przy wyniku 1:0 w końcowce, ale tez nie ma co sie podniecac nowym trenerem ale jakis pozytyw napewno był widoczny. Napewno był to nasz najlepszy wystep w tym sezonie oby tak dalej
Dokładnie troche inna taktyka i 0 nerwow przy wyniku 1:0 w końcowce, ale tez nie ma co sie podniecac nowym trenerem ale jakis pozytyw napewno był widoczny. Napewno był to nasz najlepszy wystep w tym sezonie oby tak dalej

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
To Ty sie dychnij, bo nikaj nie napisolch ze winny jest Radolsky. Kto nos załatwił? sprytny menadżer Artmedii? Straki? Nie wydaja Ci sie dziwne te wypożyczenie razem z klauzula o szybkim wykupie i zaraz po tym seria kontuzji?Pavlique pisze:a co to klubu niy stać na badania medyczne żeby wiedzieć co bierom? tymu tyż winiyn Radolski, i że na giełdzie my niy som tyż, i to, że baba w nocy niy dała to tyż Słowaki winne kere nic yno rolujom nasz klub....Z tym Straką to też nos nieźle nabrali, synek zagroł może 2-3 niezłe szpile, a tak to durch kontuzje...![]()
![]()
Dychnijcie PAnowie bo sam do co poniyftorych za gorko sie robi
A na szpilu wszyscy śpiywoajom, doping mo być na maks!!!!
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt: