ale 3 pkt momy idymy na majstrafuhr pisze:ufff
bylo ciezko
Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 16.08.2008 20:00 Sobota
- siwy zabRze
- vinc84
- Kontakt:
gra momentami mogla sie podobac, akcja+bramka Zajaca stadiony swiata
mielismy pare setek, Lechia zaskoczyla mnie zagrali bardzo dobry szpil!
Kibicowsko:
kibicow jak na inauguracje fess malo, mozna tu teraz wymieniac dlaczego tak sie stalo
ale nie wazne na derbach z Polonia mo byc nadkomplet i doping taki jak dzisiej na mlynie
ogolnie szpil na + najwazniejsze 3pkt.
mielismy pare setek, Lechia zaskoczyla mnie zagrali bardzo dobry szpil!
Kibicowsko:
kibicow jak na inauguracje fess malo, mozna tu teraz wymieniac dlaczego tak sie stalo
ale nie wazne na derbach z Polonia mo byc nadkomplet i doping taki jak dzisiej na mlynie
ogolnie szpil na + najwazniejsze 3pkt.

GŮRNY ŚLŮNSK
- blue blood
- Kontakt:
slabo gra mysla ze bydzie coroz lepij jak moga kogos wyroznic to yno Pilarz,Zajac i szeryf dobre 3 pkt czekom na kolejne 3 juz za tydziyn pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Słowacki zaciąg dzis nie zagral nic. Fabus słabiutki, nie lepiej Balaż i Straka. Aż strach pomyslec co to za kolejny słowak do nas przychodzi. Marnie to widze.
I nie piszcie mi że Fabusz zdobył bramkę, to nic nie zmienia. Potrzebujemy 11 zawodników na boisku a mamy 8 - 9 bo reszta nic nie gra.
Żal patrzeć!
I nie piszcie mi że Fabusz zdobył bramkę, to nic nie zmienia. Potrzebujemy 11 zawodników na boisku a mamy 8 - 9 bo reszta nic nie gra.
Żal patrzeć!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
he winik lepszy niz gra
doping z mojego punktu widzenia ok
ludzo spodziewałem sie wiecej i zostałem niemile zaskoczony ale wiadomo pare osob wysstraszyła pogoda ale do takiej słabej frekwencji przyczyniły sie identyfikatory
ogolnie oco chodzi z tym wiadomo ze bez identyfikatora nie kupie biletu a przy wejsciu na stadion ta baba mi godo bilet identyfikator i dowód
doping z mojego punktu widzenia ok
ludzo spodziewałem sie wiecej i zostałem niemile zaskoczony ale wiadomo pare osob wysstraszyła pogoda ale do takiej słabej frekwencji przyczyniły sie identyfikatory
ogolnie oco chodzi z tym wiadomo ze bez identyfikatora nie kupie biletu a przy wejsciu na stadion ta baba mi godo bilet identyfikator i dowód
- Hageno
- Kontakt:
Wynik musi cieszyc, mamy 3 punkty. Ogolnie mecz mocno sredniawy. Bardzo dobra postawa Zajaca(strzelał,bral udzial w akcjach, asysta przy drugiej bramie-dobre dosrodkowanie). Pod koniec spotkania super strzal Cwielonga, ale i Midzierski z Lechii troche struł krwi tym strzalem pod koniec.
Kibicowsko słabiutko 6 tys max(doping momentami fes dobry), Lechia tez licho z 300-400.
Ta frekwencja jest prezentem od zarzadu, zamieszania w trzy civle
Kibicowsko słabiutko 6 tys max(doping momentami fes dobry), Lechia tez licho z 300-400.
Ta frekwencja jest prezentem od zarzadu, zamieszania w trzy civle
Ostatnio zmieniony 16 sie 2008, o 22:57 przez Hageno, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z jednej strony zadowolenie z trzech punktów, z drugiej strony gra w pewnych momentach naprawde słaba, dużo ożywienia wniósł Pulkowski, a Pepe jako jeden z nielicznych potrafił w końcówce przytrzyma piłkę. Po meczu z Górnikiem pisałem, że brakło mi rajdów Zająca, a tu prosze ładnie sie srodkiem przedarł i pierwszy gol. Słabiej z kolei zagrali pomocnicy środkowi, o ile w meczu z Górnikiem z defensywy wywiązywali się wzorowo, to tutaj, gdy to myśmy szli do przodu to za duża była pzerwa między czwórką Grzyb, Zając, Fabus, Balaz, a klejnymi zawodnikami. Ogólnie w pewnym momencie zaczeli gra na stojaco i szybko zostali z karceni. Pilarz klejny dobry mecz, cho czekam na obejrzenie bramki z kamery za bramą, po strzał przy słupku ale jednak z doś daleka i nie wiem czy interwencja jego nie była lekko spóźniona, ale i tak w końcówce wybronił nam zwycięstwo t interwencją po jednym ze strzałów Lechistów natomiast na pewno spóźniona była interwemcja obrońców.
Co do frekwencji, to na pewno liczyłem na więcej niż te 6000 bo tak realnie oceniam frekwencje, ale z drugiej strony pora, identyfikatory długi weekend i pogoda w ostatnich dniach u nas na pewno odstraszyła mniej fanatycznych kibiców. Natomiast doping na pewno może by lepszy, długimi fragmentami było ok. Ale kilka rzeczy trzeba poprawic.
Podsumowując.
Ruch na pewno ie zagrał rewelacyjnie, ale Lechia nie zasłużyła swoją grą na jakąkolwiek zdobycz punktową u nas
PozdRawiam
Co do frekwencji, to na pewno liczyłem na więcej niż te 6000 bo tak realnie oceniam frekwencje, ale z drugiej strony pora, identyfikatory długi weekend i pogoda w ostatnich dniach u nas na pewno odstraszyła mniej fanatycznych kibiców. Natomiast doping na pewno może by lepszy, długimi fragmentami było ok. Ale kilka rzeczy trzeba poprawic.
Podsumowując.
Ruch na pewno ie zagrał rewelacyjnie, ale Lechia nie zasłużyła swoją grą na jakąkolwiek zdobycz punktową u nas
PozdRawiam
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt: