Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
piotrhalak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: piotrhalak » 5 lut 2009, o 12:03

Danka wróć, patrząc z perspektywy naprawde brakuje tej kobiety:(
takie tam

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#62 Post autor: brozio » 9 lut 2009, o 18:41

Bzzyk pisze:
piotrhalak pisze:Danka wróć, patrząc z perspektywy naprawde brakuje tej kobiety:(
Najlepszy rzecznik jaki byl i tyle. Teraz w Jango pracuje i pewnie nie narzeka.
no napewno nie narzeko tymbardziej ze Jango na mistrza Polski idzie!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

jaca22
Kontakt:

#63 Post autor: jaca22 » 10 lut 2009, o 14:31

W międzyczasie odeszło od nas parę innych wartościowych osób. Może nie ze świecznika ale robiły bardzo dużo dobrego dla klubu.

ewald
Kontakt:

#64 Post autor: ewald » 10 lut 2009, o 22:01

na oficjalnej Ruchu ze strony Rzecznik Prasowy znikła Dorota Jagodzińska...
I pojawił się adres emailowy marketing@ruch...
Dwie osoby w marketingu i teraz im jeszcze do worka rzecznikostwo wrzucili...
a jak to jest z przepisami/wymogami Ekstraklasy o obowiazku posiadania rzecznika?

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#65 Post autor: vahanara » 20 lut 2009, o 14:20

Bzzyk pisze:Jeden niebieski juz napisol, ale pewnie wezma kogos ze swojego kulka rozancowego (czytaj kolejna kobiete;p)
a co to są kulki różańcowe? :rotfl:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

piotrhalak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: piotrhalak » 20 lut 2009, o 16:26

Bzzyk pisze:Jeden niebieski juz napisol, ale pewnie wezma kogos ze swojego kulka rozancowego (czytaj kolejna kobiete;p)
Z tzego co wiem to Też napisał jeden młody dziennikarz telewizyjny, Sympatyk Ruchu... jak innemu zaproponowałem taką możliwość to się roześmiał i powiedział że i tak rzecznikiem będzie kobieta... :]
takie tam

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: jajo » 20 lut 2009, o 17:16

vahanara pisze:
paciorki inaczej ;)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: Mirek » 20 lut 2009, o 17:17

jajo pisze:
vahanara pisze:
paciorki inaczej ;)
paciorki paciorkami ale tu o kółko chodziło :P :P :P

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#69 Post autor: Kotlet » 25 lut 2009, o 17:05

"Drodzy Kibice,

Chciałabym Wam bardzo serdecznie podziękować za to, że mogłam reprezentować ukochany Ruch Chorzów i współpracować z Wami od czerwca
aż do lutego.

Niezapomniane pozostaną w moim sercu chwile kiedy razem z Wami uczestniczyłam w pielgrzymce kibiców do Piekar Śląskich, z jakim optymizmem i wiarą modliliśmy się w intencji Ruchu Chorzów. Wiele pozytywnej energii i zachęty do dalszych działań dało mi spotkanie, na które wybrałam się z zawodnikami pierwszej drużyny do Ośrodka Miłosierdzia Bożego w Mikołowie. Radość podopiecznych była elektryzująca.

Wspaniałe było też odbieranie nagrody w imieniu Ruchu z rąk chorzowskiej "Wyspy" i świadomość, że na każdym meczu mali goście kibicują tak samo Ruchowi jak Wy.

Wzruszająca była dla mnie hojność jaką się wykazaliście podczas zbiórki pieniędzy dla rodziny tragicznie zmarłego kibica Ruchu – Darka Sowińskiego.

Eksplozją radości było zwycięstwo nad Lechem Poznań. Budujące było dla mnie nawiązanie współpracy z Teatrem Rozrywki i pokazanie, że warto GRAĆ RAZEM.

Dziękuję Wam za te i wiele innych emocjonujących chwil. Życzę kolejnej gwiazdki, wysokiej pozycji Ruchu Chorzów w tabeli ekstraklasy oraz zwycięstwa podczas Wielkich Derbów Śląska. Zarząd rozstał się ze mną z powodu mojej choroby.

Do zobaczenia przy kolejnych wyzwaniach.

Ze sportowymi pozdrowieniami,
Dorota Jagodzińska
była rzecznik prasowa Ruchu Chorzów S.A"

bluefil
Kontakt:

#70 Post autor: bluefil » 25 lut 2009, o 19:03

Lepiej zeby go nie wzieli za zadne "kulko" bo jak tak wyglada jego zgloszenie jak twoj post, to nawet Dzieci Maryji mu nie pomoga! Amen
W kazdym razie rzecznik sie fajnie zachowala, dziekujac kibicom. Niestety chorowita byla, no pech co zrobic.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: L-o » 25 lut 2009, o 20:49

Kotlet pisze:"Drodzy Kibice,

Chciałabym Wam bardzo serdecznie podziękować za to, że mogłam reprezentować ukochany Ruch Chorzów i współpracować z Wami od czerwca
aż do lutego.

Niezapomniane pozostaną w moim sercu chwile kiedy razem z Wami uczestniczyłam w pielgrzymce kibiców do Piekar Śląskich, z jakim optymizmem i wiarą modliliśmy się w intencji Ruchu Chorzów. Wiele pozytywnej energii i zachęty do dalszych działań dało mi spotkanie, na które wybrałam się z zawodnikami pierwszej drużyny do Ośrodka Miłosierdzia Bożego w Mikołowie. Radość podopiecznych była elektryzująca.

Wspaniałe było też odbieranie nagrody w imieniu Ruchu z rąk chorzowskiej "Wyspy" i świadomość, że na każdym meczu mali goście kibicują tak samo Ruchowi jak Wy.

Wzruszająca była dla mnie hojność jaką się wykazaliście podczas zbiórki pieniędzy dla rodziny tragicznie zmarłego kibica Ruchu – Darka Sowińskiego.

Eksplozją radości było zwycięstwo nad Lechem Poznań. Budujące było dla mnie nawiązanie współpracy z Teatrem Rozrywki i pokazanie, że warto GRAĆ RAZEM.

Dziękuję Wam za te i wiele innych emocjonujących chwil. Życzę kolejnej gwiazdki, wysokiej pozycji Ruchu Chorzów w tabeli ekstraklasy oraz zwycięstwa podczas Wielkich Derbów Śląska. Zarząd rozstał się ze mną z powodu mojej choroby.

Do zobaczenia przy kolejnych wyzwaniach.

Ze sportowymi pozdrowieniami,
Dorota Jagodzińska
była rzecznik prasowa Ruchu Chorzów S.A"
Szkoda, to była jedna z niylicznych osób z kierom szło coś konkretnie załatwić w klubie.

Lukasz_Pszow
Kontakt:

#72 Post autor: Lukasz_Pszow » 25 lut 2009, o 21:56

chyba zech jest po zadku, ale co jej było??? :(
PSZÓW NA ZAWSZE NIEBIESKI!!!

rsl_hks
Kontakt:

#73 Post autor: rsl_hks » 25 lut 2009, o 22:06

biera ta robota

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#74 Post autor: vahanara » 25 lut 2009, o 22:45

Lelo pisze:
Szkoda, to była jedna z niylicznych osób z kierom szło coś konkretnie załatwić w klubie.
Ciekawe, ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Super do swoich obowiązków podchodziła Pani Danusia, całkiem spoko załatwia się sprawy z dziewczyną z marketingu której nazwiska nie będę wymieniał bo nie wiem czy sobie tego życzy (Ania ;)). Ale z Panią Dorotą akurat nie było konkretnie a przede wszystkim nie solidnie...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: L-o » 26 lut 2009, o 10:24

Pisza jakie odnisłech wrażynie ;) Mosz prawo do swojigo zdania. PozdRawiom.

ODPOWIEDZ