7.05.08 Godz 19:00 Łks Łódz-Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
Przeca zawsze przed dojściem do trannsferu ostatecznego robi się badania lekarskie zawodnikowi nie wiem chyba momy zły personel medyczny bo nie powiem Straka to solidny zawodnik ale więcej się leczy niż gro , a w takim spielu jak z łksą napewno by sie nom przydoł !!!!grzej pisze:Straka: to ciągle ta sama pachwina, już od meczu z Widzewem, później pachwina zamieniła się "w wiemy co", a teraz powraca, może jak się synek dychnie trocha to w przyszłym sezonie będzie grał częściej.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
-
- Kontakt:
Dziwi mnie fakt, że na ŁKS (prawdopodobny skład) zagramy z 6 zawodnikami defensywnymi. W środku pola mają rządzić Adamski i Pulkowski, którzy w moim skromnym przekonaniu do kreowania akcji się nie nadają. Szanuje trenera ale coraz częściej jego decyzje niezbyt mi się podobają. Mimo braku Balaza i Straki można skomponować ofensywne ustawienie. Np.
Pilarz, Nykiel, Baran, Grodzicki (Adamski), Grzyb, Brzyski, Pulkowski, Nowacki, Domżalski, Ćwielong( N), Fabus(N)
czy też bardziej fantazyjne
Pilarz, Nykiel, Grodzicki, Baran, Jakubowski, Brzyski, Nowacki, Feruga, Grzyb i dwóch napstników Fabus (cofnięty) i Ćwielong(wysunięty).
Pilarz, Nykiel, Baran, Grodzicki (Adamski), Grzyb, Brzyski, Pulkowski, Nowacki, Domżalski, Ćwielong( N), Fabus(N)
czy też bardziej fantazyjne

Pilarz, Nykiel, Grodzicki, Baran, Jakubowski, Brzyski, Nowacki, Feruga, Grzyb i dwóch napstników Fabus (cofnięty) i Ćwielong(wysunięty).
1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
- Simone
- Kontakt:
Pewnie , ze mozna ale niestety nasz trener daje nam sie poznac jako coraz wiekszy betonik
Tak jakby nie mial pomyslow lub odwagi( ale co moze stracic?)Coz jestesmy narazie w takiej sytuacji , ze nie mamy samograja a od trenera bardzo duzo zalezy
No ja nie wiem ale taki Goncerz czy Sobiech od dluzszego czasu dobrze prezentuja sie w mlodej OE
Ewidentnie widac , ze mamy Fabus a i dlugo dlugo nic Janoszka sie nie sprawdza , Pepe lepiej wyglada na skrzydle Jezier sie polamal
Napad to taka formacja , ze praktycznie nic sie nie ryzykuje a moze byc strzal w dziesiatke
Zreszta mozna zmienic zawodnika jakby bylo tragicznie i chyba kazdy by to zrozumial
To jest jak z gra w totolotka , podstawa do tego zeby miec w ogole szanse na wygrana jest wyslanie go W przeciwnym razie prawdopodobienstwo wygranej wynosi zero
Troche sie dziwie
Tak jakby nie mial pomyslow lub odwagi( ale co moze stracic?)Coz jestesmy narazie w takiej sytuacji , ze nie mamy samograja a od trenera bardzo duzo zalezy
No ja nie wiem ale taki Goncerz czy Sobiech od dluzszego czasu dobrze prezentuja sie w mlodej OE
Ewidentnie widac , ze mamy Fabus a i dlugo dlugo nic Janoszka sie nie sprawdza , Pepe lepiej wyglada na skrzydle Jezier sie polamal
Napad to taka formacja , ze praktycznie nic sie nie ryzykuje a moze byc strzal w dziesiatke
Zreszta mozna zmienic zawodnika jakby bylo tragicznie i chyba kazdy by to zrozumial
To jest jak z gra w totolotka , podstawa do tego zeby miec w ogole szanse na wygrana jest wyslanie go W przeciwnym razie prawdopodobienstwo wygranej wynosi zero
Troche sie dziwie
- Ama
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- brozio
- Kontakt:
jak zawsze adamski sie popisoł;/
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!
-
- Kontakt:
- Rafi88
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
- jurek