Już tu gdzieś to nazwisko padło - szlak przetarty - MicańskiAma pisze:lis pola karnego takiego napastnika nam potrzeba na dzień dzisiejszy.
Letnie transfery 2008
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To chyba zart!!!! Najwieksze drewno jakie widzialem ostatnio u nas, kiepska kopia Fabusza. Ciezki, wolny, niedokladny, slaby, bez techniki, bez pomyslunku, nawet sily, wzrostu i masy nie umie wykorzystac. JEsli sie nie nauczy wiele od Fabusza to nic z niego nie bedzie. Probowal juz w kilku klubach, a jednak skonczyl w Gwarku. Poza tym dziwi mnie, ze Gornik, ktory od zawsze z Gwarkiem wspolpracuje i pewnie ma tam najlepsze uklady jak i kibicow wsrod kadry, wypuscilby jakas mloda perelke do innego klubu....Ama pisze: Sobczak chyba nas wszystkich zaskoczył w meczu z Groclinem i to chyba bardzo pozytywnie
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Zgadzam sie w 100% , dla mnie to taki ciezszy Haftkowski 2...bluefil pisze:To chyba zart!!!! Najwieksze drewno jakie widzialem ostatnio u nas, kiepska kopia Fabusza. Ciezki, wolny, niedokladny, slaby, bez techniki, bez pomyslunku, nawet sily, wzrostu i masy nie umie wykorzystac. JEsli sie nie nauczy wiele od Fabusza to nic z niego nie bedzie. Probowal juz w kilku klubach, a jednak skonczyl w Gwarku. Poza tym dziwi mnie, ze Gornik, ktory od zawsze z Gwarkiem wspolpracuje i pewnie ma tam najlepsze uklady jak i kibicow wsrod kadry, wypuscilby jakas mloda perelke do innego klubu....
Co do Micanskiego , to owszem ale w takiej formie jak jest teraz

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- L.G
- Kontakt:
:-) No to żeś tera dupnoł flek ! Publicznom tajemnicom jest od downa, że Gónik z Gwarkym od pewnego czasu są na krziwe pyski.bluefil pisze:Poza tym dziwi mnie, ze Gornik, ktory od zawsze z Gwarkiem wspolpracuje i pewnie ma tam najlepsze uklady jak i kibicow wsrod kadry, wypuscilby jakas mloda perelke do innego klubu....
A Sobczak, Sobczak na pewno lepi sie teraz prezyntuje od Janoszki. No ale wiadomo zagroł całe 2 mecze i jeszcze nic niy trefioł.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Tylko, ze on byl w Gwarku wczesniej, a jakos Gornik sie nie kwapil, zeby go brac. W tym czasie kilku graczy wskoczylo do I skladu Gornika wlasnie z Gwarka....L.G pisze::-) No to żeś tera dupnoł flek ! Publicznom tajemnicom jest od downa, że Gónik z Gwarkym od pewnego czasu są na krziwe pyski.
A Sobczak, Sobczak na pewno lepi sie teraz prezyntuje od Janoszki. No ale wiadomo zagroł całe 2 mecze i jeszcze nic niy trefioł.
Ja sie nie czepiam, dlatego ze nic nie strzelil, bo to jest logiczne, mial przerwe, nowy klub, nowi ludzie ale Sobczak jest zawalaty, taki kloc! Dokladnie jak Raulito napisal, taki ciezszy Haftkowski..
Obym sie mylil i chlopak sie rozwinie jak gitara. Jak na razie to nie jest zadnym wzmocnieniem...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Macie rację. Z Groclinem bardzo dobrze się zaprezentował. W niedzielę słabiej, ale może dlatego, że wszedł na nerwową koncówkę meczu, a to nie zawsze służy. Przynajmniej wiadomo, że jeszcze się musi trochę uczyć. Trzeba mu dać jeszcze czas. Po zapewnieniu sobie utrzymania będzie ku temu okazja. Ja w niego wierzę, bo widzę, że talent ma.
Podsumuję jak zwykle w takich sytuacjach: piłka to nie tylko nogi...
Podsumuję jak zwykle w takich sytuacjach: piłka to nie tylko nogi...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-