Składka na opRawe
a co powiecie na to aby wykorzystac swiatła do oprawy ultras:) przeciez na swiatłąch tez mozna było by zrobic cos w tym stylu (lawia) tylko nie wiem jak by to dopalic:)ale napewno by to za***iscie wyglądało
po zatym mozna było by zrobic kartoniade na trybunie np. znaczek ruchu bo u nas z kartoniadami cos marnie:(
ale cóz do wszystkiego sa potrzebne pieniądze chec i duza ferkfencja
po zatym mozna było by zrobic kartoniade na trybunie np. znaczek ruchu bo u nas z kartoniadami cos marnie:(
ale cóz do wszystkiego sa potrzebne pieniądze chec i duza ferkfencja
- radzion
- Kontakt:
ostatnie slowa byly najwazniejsze!duza frekwencja!zeby zrobic kartoniade trza ludzi!!checi sa i to jest najwazniejsze!fundusze tez sie znajda!ale to czy wiekszosc wyjdzie zalezy od ludzi!jak beda chodzic na mecze to jest wieksza szansa na to!
co do swiatel!!ciezko byloby cos takiego zrobic,iwem o coci chodzi ale raczej watpie,no chyba ze....
zoabczymy dzis popoludniu na spotkaniu
co do swiatel!!ciezko byloby cos takiego zrobic,iwem o coci chodzi ale raczej watpie,no chyba ze....
zoabczymy dzis popoludniu na spotkaniu
-
- Kontakt:
Na spotkaniu bylo licza tylko osoby z forum bylo 6
Buri
Rommel
Viro
Patton
Radzion
Bolek
do tego byl moj kumpel ktory nie udziala sie tu na forum, byl tez H. no i Mariusz Śrutwa z żona i corka
.
Spotkanie trwalo prawie 2 godziny, przedewszystkim bylo mowione o stowarzyszeniu kibicow, jezeli ktos chce wiedziec wiecej to niech przyjdzie na nastepne spotkanie ktore bedzie 2 tygodnie przed rozgrywkami ale o terminie jeszcze poinformujemy.
Buri
Rommel
Viro
Patton
Radzion
Bolek
do tego byl moj kumpel ktory nie udziala sie tu na forum, byl tez H. no i Mariusz Śrutwa z żona i corka

Spotkanie trwalo prawie 2 godziny, przedewszystkim bylo mowione o stowarzyszeniu kibicow, jezeli ktos chce wiedziec wiecej to niech przyjdzie na nastepne spotkanie ktore bedzie 2 tygodnie przed rozgrywkami ale o terminie jeszcze poinformujemy.
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
Sorry ale nie było mnie na spodkaniu mozecie napisac co ustalilsicie??
a co do kartoniady przeciez przed meczem z pastem mozna sie spodkac na 2 h przed meczem i ułozyc kartniki na trybumie na tym meczu na bank bedzi epełna trybuna ale trzeba ku*** czymc zachecic ludzi a nie zeby za friko to robili np. darmowy wstep na ten mecz:)
mozna tez kupic serpertyny np. 500 sztuk niebieksi i 500 sztuk białych
i np sekrto nr5 niech rzuci białe a sektor numer 6 niebieskie na wejscie piłkarzy na mórawe mozna tez kupic zimne ognie kosztuja ok 40 gr. 10 sztuk mozna było by kupic z 50 paczek . po zatym konfeti za***iscie to wyglada a to jest za friko . Balony mozamy plemniki niebieski i białe tez za***isty efekt . mysle ze było by mozna dac jakas sektorówke na miesjesce tego zegra bo on tylko chujowo wyglada albo wykorzystac go do oprawy np. wulkany
.Co do flag nie mozna dawac flag kolesia co waza p 50 kg po oni ku*** nie maja siły zeby nimi machac wogole:) np. na gks nie mogłem jak kolesie rozwineli flage to chyba była literka U odwrotnie:) i potem to chujowo wyglad:) mozna wreszcie zrobic jakis napis ze styropianu to ty jest tanie:) na meczu z paistem bedzemy mogli sie popisac bo uwazam ze bedzie minimum 7 tys ludzi . A co do tej pomocy to trzeba jakos ludzi zachec jak juz wyzej wspomniałem:)
a co do kartoniady przeciez przed meczem z pastem mozna sie spodkac na 2 h przed meczem i ułozyc kartniki na trybumie na tym meczu na bank bedzi epełna trybuna ale trzeba ku*** czymc zachecic ludzi a nie zeby za friko to robili np. darmowy wstep na ten mecz:)
mozna tez kupic serpertyny np. 500 sztuk niebieksi i 500 sztuk białych
i np sekrto nr5 niech rzuci białe a sektor numer 6 niebieskie na wejscie piłkarzy na mórawe mozna tez kupic zimne ognie kosztuja ok 40 gr. 10 sztuk mozna było by kupic z 50 paczek . po zatym konfeti za***iscie to wyglada a to jest za friko . Balony mozamy plemniki niebieski i białe tez za***isty efekt . mysle ze było by mozna dac jakas sektorówke na miesjesce tego zegra bo on tylko chujowo wyglada albo wykorzystac go do oprawy np. wulkany

- radzion
- Kontakt:
hmm,a wiec tak,spotkanie bylo,bylo kilka osob ,byl tez Mario!!!troche sobie pogadalismy,bylo pelno pomyslow dotyczacych zarowno funkcjonowania tej grupy,meczow,oprawy, i jeszcze kilku innych spraw!!
jesli chodzi osprawy niezwiazane bezposrednio z ultras to nie chcialbym naarzie nic mowic zeby pozniej nikt nie pisal ze tyle mowiliscie i nic nie zrobiliscie!jest duzo ciekawych pomyslow,zarowno na to zeby przyciagnac wiecej ludzi na stadiony jak rwniez zeby poprawc doping i oprawy na naszych meczach!!i co najwazniejsze Mario zapewnil ze pilkarze nam w pewnych sprawach pomoga!!przed rozpoczeciem sezonu bedzie jeszcze jedno spotkanie!!i wtedy zapraszamy jzu wszystkich ktorzy beda chcieli pomoc w robieniu czegos na plus w tym klubie!!!
jesli chodzi o sprawy dopingu i ulytras to posunelismy miedzy innymi sprawe meczuz piastem,zapewne na tym meczu bedzie duzo ludzi,mamy pomysl aby zdecydowanie poprawic doping i oprawy na meczach,ale czy to wyjdzie zobaczymy!!!pouszylismy tez sprawe zegara,mozliwe ze cos bedziemy chcieli am zrobic aby ten zegar skonczyl szpecicnasz stadion!jest tez pomysl na "upiekszenie" pewnegosektoru!!!
neistety niektore sprawy wymagaja dzialania klubu z prezesem na czele!!a co do pomslow na oprawe to bedzie jeszcze jednospotkanie i wtedy bardziej zainteresujemy sie ta sprawa!!napewno wiekszosc pomyslow ktore przedstawil chuliganeria jest ciekawych i mozna sie nad nimi zastanowic!!zreszta zobaczymy jzu niedlugo!!
aha i jeszcze jedno!jesli ktos ma jakies dojscia do hurtowni jakis,aby taniej cos zalatwic to niech sie skontaktuje z kims od nas!!chodzi mi glownie o serpentyny,balony itd!!!
wiecej rzeczy powinnismy wam napisac moze za tydzien!!!poprostu jest kilka spraw ktore musza takze rozwazyc osoby z klubu w tym rowniez trener Wyrobek!
tak wec narazie pozostaje nam tylko czekac juz na rozpoczecie sezonu!!
a sezon w sumie rozpoczynamy juz 2 sierpnia i byc moze wtedy bedziemy garc 1 mecz na cichej!!!
jesli chodzi osprawy niezwiazane bezposrednio z ultras to nie chcialbym naarzie nic mowic zeby pozniej nikt nie pisal ze tyle mowiliscie i nic nie zrobiliscie!jest duzo ciekawych pomyslow,zarowno na to zeby przyciagnac wiecej ludzi na stadiony jak rwniez zeby poprawc doping i oprawy na naszych meczach!!i co najwazniejsze Mario zapewnil ze pilkarze nam w pewnych sprawach pomoga!!przed rozpoczeciem sezonu bedzie jeszcze jedno spotkanie!!i wtedy zapraszamy jzu wszystkich ktorzy beda chcieli pomoc w robieniu czegos na plus w tym klubie!!!
jesli chodzi o sprawy dopingu i ulytras to posunelismy miedzy innymi sprawe meczuz piastem,zapewne na tym meczu bedzie duzo ludzi,mamy pomysl aby zdecydowanie poprawic doping i oprawy na meczach,ale czy to wyjdzie zobaczymy!!!pouszylismy tez sprawe zegara,mozliwe ze cos bedziemy chcieli am zrobic aby ten zegar skonczyl szpecicnasz stadion!jest tez pomysl na "upiekszenie" pewnegosektoru!!!
neistety niektore sprawy wymagaja dzialania klubu z prezesem na czele!!a co do pomslow na oprawe to bedzie jeszcze jednospotkanie i wtedy bardziej zainteresujemy sie ta sprawa!!napewno wiekszosc pomyslow ktore przedstawil chuliganeria jest ciekawych i mozna sie nad nimi zastanowic!!zreszta zobaczymy jzu niedlugo!!
aha i jeszcze jedno!jesli ktos ma jakies dojscia do hurtowni jakis,aby taniej cos zalatwic to niech sie skontaktuje z kims od nas!!chodzi mi glownie o serpentyny,balony itd!!!
wiecej rzeczy powinnismy wam napisac moze za tydzien!!!poprostu jest kilka spraw ktore musza takze rozwazyc osoby z klubu w tym rowniez trener Wyrobek!
tak wec narazie pozostaje nam tylko czekac juz na rozpoczecie sezonu!!
a sezon w sumie rozpoczynamy juz 2 sierpnia i byc moze wtedy bedziemy garc 1 mecz na cichej!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co do oprawy mam za***isty pomysł jak mozna wykorzystac swiatła mozna było by połaczyc zyłka swiadła na krzyz i na tej zyłec umiesci taki baczki (co sie kreca) zyłke mozna było by umiesci np.10 metrów nad murawa tylko kapa bo w ch** zyłki było by potrzeba i nie wiadomo czy zyła by nie pekła przy odpaleniu tego
pomysł jest w sumie spoko ale w ch** czasu y na to trzeba było poswiecic:) ale jestem chetny do pomocy:)

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najprawdopodobniej w sobote jade do francji i napewno nie bedzie mnie 3 tygodnie a czy dluzej to jeszcze nie wiem, ale oczywiscie kase na konto mozecie dalej wplacac tylko, ze nie bede o tym pisac na forum, po powrocie postaram sie odrobic zaleglosci i mam nadzieje ,ze bede miec co wypisywac
pozdRo i naRka do 28 a moze i dluzej

pozdRo i naRka do 28 a moze i dluzej

[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
- radzion
- Kontakt:
no i bolek pojechol bawic sie z francuzkami
przed wyjazdem dol mi calo kasa(prawie) co zostala wplacona na konto!!
tych pieniedzy co bly wplacone bolkowi na konto jest dokladnie 216 zloty!!
z tego bolek mi wyplacil 210 zloty!!!pieniadze te zostaly wwplacone z tego wzgledu ze niewiadomo czy bolek bedzie na poczatku sezonu i nie byloby pozniej jak wyplacic tyc pieniedzy ktore beda potrzebne na zakup materialow do oprawy tj balnow serpentyn czy co tam ustalimy jeszcze na spotkaniu ktore msle ze bedziezrobione tuzprzed rozpoczeciem sezonu!!!
aha do tych 216 zloty dochodzi jeszcze 150 zloty ktore ma viro,do tego jest jeszcze koszulka wosia na aukcji i cala kasa tez bedzie na oprawe,aha marisuz tez obiecal z da nam swoja koszulke na aukcje!!
z tym ze jednak kasa ktora bedzie z koszulek msle ze przeznaczymy ja na pewna rzecz ktora planujemy zrobic dopiero na soattni mecz rundy u siebie z jagiellonia!!zainteresowani wiedza co ccemy zrobic!!!
no i kk napisal wczesniej ze jest jzu okolo 100 zl z banera! :lol: tak wiec klikamyraz na dzien na baner!!!
sumujac :troche kasy jzu mamy i napewno cos ciekawe z niej zrobimy:
oczywiscie bedziemy sie rozliczac z calej kasy ktpora wydamy na zakup materialow\!
no to narazie tyle!

przed wyjazdem dol mi calo kasa(prawie) co zostala wplacona na konto!!
tych pieniedzy co bly wplacone bolkowi na konto jest dokladnie 216 zloty!!
z tego bolek mi wyplacil 210 zloty!!!pieniadze te zostaly wwplacone z tego wzgledu ze niewiadomo czy bolek bedzie na poczatku sezonu i nie byloby pozniej jak wyplacic tyc pieniedzy ktore beda potrzebne na zakup materialow do oprawy tj balnow serpentyn czy co tam ustalimy jeszcze na spotkaniu ktore msle ze bedziezrobione tuzprzed rozpoczeciem sezonu!!!
aha do tych 216 zloty dochodzi jeszcze 150 zloty ktore ma viro,do tego jest jeszcze koszulka wosia na aukcji i cala kasa tez bedzie na oprawe,aha marisuz tez obiecal z da nam swoja koszulke na aukcje!!
z tym ze jednak kasa ktora bedzie z koszulek msle ze przeznaczymy ja na pewna rzecz ktora planujemy zrobic dopiero na soattni mecz rundy u siebie z jagiellonia!!zainteresowani wiedza co ccemy zrobic!!!

no i kk napisal wczesniej ze jest jzu okolo 100 zl z banera! :lol: tak wiec klikamyraz na dzien na baner!!!
sumujac :troche kasy jzu mamy i napewno cos ciekawe z niej zrobimy:
oczywiscie bedziemy sie rozliczac z calej kasy ktpora wydamy na zakup materialow\!
no to narazie tyle!
- Patton
- Kontakt:
Chuliganeria - po cholere mamy kopiowac wzory od innych? Jest pare za***istych pomyslow, z tego jeden naprawde maksymalnie wyjebany :lol: A zamiast jakichs wodospadow itd, to ja wole porzadne racowisko w starym dobrym stylu
Co do tego spotkania - mnie nie bylo ciezka za***rdalac z buta przez pol batorego po szkoleniu z roboty i pozniej isc spowrotem na nocke.... Niektorzy maja wakacje, od szkoly wolne a to gleboko w du*** maja. A potem jest pi***olenie, ze slaba oprawa itd........ A bedzie stowarzyszenie, to daje glowe, ze ludzi nagle bedzie duzo wiecej.... Jak na klub z takimi tradycjami, 6 osob jest na spotkaniu.... smieszne i tyle. Przynajmniej te 6 osob wyraza jakies zainteresowanie.

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...