TRENER MANDRYSZ OUT !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#61 Post autor: Gość » 27 kwie 2003, o 01:27

na konferencji Mandrysz nie podal sie do dymisji. Powiedzial ze trenera powoluje i odwoluje zarzad :)) heheh, zero szacunku dla R...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: gerhat » 27 kwie 2003, o 08:54

Mandrysz - jak go wywalą to tylko na wyleczenie kaca. Co on jest winien, skoro od trzech lat trener nie ma nic do powiedzenia tylko wszechwładny Rogala. Zurek, Pietrzak, Lenczyk, Mandrysz - ciągle to samo, a przyczyny leżą gdzie indziej.
Mandrysz jest trenerem przeciętnym, więc cudów od niego nie oczekujmy, zwłaszcza że ma tylko 5 zawodników, którzy maja umiejętnosci na grę w lidze.

Wczoraj popełnił dwa błedy:
1. Nie reagował gdy przez 15 min akcje były przeprowadzane tylko przez duet Lines -Gorawski, a Malina i Wiechowski nie podchodzili do nich żęby można było im piłke odegrać
2. Za późno wstawił Łaszę.

Ale porażkę spowodowaly indywidualne błędy. Widzew przeprowadził jedną akcje bramkową i zdobył dwa gole.

marcyk
Kontakt:

#63 Post autor: marcyk » 28 kwie 2003, o 08:47

godocie Mandrysz out, a jo powiym CIUL . Wszyscy chyba wiymy ze Mandrysz robi na ty lawce za "sztuka" a dupcy w aktach nasz prezesik.

Morris
Kontakt:

#64 Post autor: Morris » 28 kwie 2003, o 10:47

po meczu z Widzewem najbardziej radosną i uśmiechniętą osobą na trybunie był Mikulski więc sądzę że to on będzie nieszczęsnikiem majacym za zadanie wyratowanie Ruchu przed spadkiem :?

Mik20
Kontakt:

#65 Post autor: Mik20 » 28 kwie 2003, o 12:35

Jezeli trenerem ma zostac Mikulski to moim zdaniem to troszke bezsensu
jest to trener na takim samym poziomie co Mandrysz wiec po co zmieniac tylko nazwiska?????

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: Wilus » 28 kwie 2003, o 12:58

Do Mik20 :

Nie porownoj Mandrysza do Mikulskiego, bo moim zdaniem Mikulski jest o klase lepszy. Ma duzo wieksze doswiadczenie, a wyniki, ktore osiagal z innymi zespolami tez swiadcza na jego korzysc.

Ja nie jestem zwolennikiem zmian trenera jak druzyna gra slabo, ale niestety obecnego trenera nic nie broni. Wielokrotnie nie trafial ze zmianami, zawodnicy grali nie na swoich pozycjach, a gra byla i jest bez jakiejkolwiek mysli pilkarskiej. Tutaj niestety wina lezy po stronie trenera.

Wilus

Mik20
Kontakt:

#67 Post autor: Mik20 » 28 kwie 2003, o 15:24

do Wilus to jest twoje zdnanie hmm co az tak wielkiego osiagnol Mikulski
z Odra czy Pogonia?????
jego plus to taki ze ma Niebieskie serce,przynajmniej tak mi sie zdaje.
A pamietacie moze trenera Bochenka (trenowal Odre W. zajela wtedy 3 miejsce w lidze) ciekawe co z nim sie teraz dzieje moze to on by byl dobrym kandydatem na trenera Ruchu??????

DjMaciar
Kontakt:

#68 Post autor: DjMaciar » 28 kwie 2003, o 17:05

Piszemy piszemy i wszyscy w kolo tj.Rogala(choc sie z tym chowa) Dziennikarze prasowi ,ludzie nie zwiazani z naszym forum kazdy przytacza lub realizuje to co nas wkur... tylko nie MANDRYSZ
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

mad

#69 Post autor: mad » 29 kwie 2003, o 09:14

jak sie kiedys dorobia to zmienia to cale szefostwo klubu , dyc jo by sie bol do spowiedzi lazic , co oni robia z naszym klubem , dyc za niedlugo bydymy mieli fajny mecz z zaglebiem w 3 lidze (a rok poznij w 4) ale znajac zycie nosz kochany prezes i tak bedzie szefowol
jakby tak lorens prziszedl to i tak to nic nie pomoze , tu trza zmienic szefostwo , bo atmosfera jest jako jest i sie jej nie zmini trener nic nie do , jak pilkarze maja morale gorsze od zolniezy armii ruskij

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: Mikoruch » 29 kwie 2003, o 23:08

Po meczu ze szczawianką Mandrysza chyba wyniosa kibice na rękach (pytanie z radości czy ze złości ?) :?:

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: Mikoruch » 4 maja 2003, o 21:07

A jo dalej Mandrysz raus!

JUNIOR

#72 Post autor: JUNIOR » 4 maja 2003, o 21:16

czy Ruch wygra czy przegra to i tak go wyniosą ale na butach
on jusz dość syfu narobił
pozdro

Gość

#73 Post autor: Gość » 4 maja 2003, o 21:22

nawet jak przegramy 0:10 to Mandrysz nie poleci bo Rogala uwaza ze pieniadze sa wazniejsze od ekstraklasy. Musi mu w koncu placic do knca kontraktu.

OJ Rogala kiedys sie doigrasz!!! :evil:

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: Mikoruch » 10 maja 2003, o 23:43

Brawo! kolejny sukces panie Mandrysz. ... graliśmy o remis .... byłem obrońcą i wiem jak trudno o 1 punkt.

Jako najlepszy trener dokonałem fantastycznych zmian.
Narwojsz, Mizia, Molek.

Zdjąłem Gorawskiego bo był słaby. Najlepszy na boisku Wiechowski musiał zagrać cały mecz. Bizacki zagrał super, ale brakło mu sił i go zdjąłem.

Aha jeszcze jedno.

Jako trener jest Pan żałosny.

Z KSZO wygrałby mały Jasio

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: piechol » 11 maja 2003, o 02:07

Po tych zmianach, jakie nam dzis zaserwowal Mandrysz jestem pelen podziwu dla niego. Ze sie nie bal... Pomimo ze nie bylem na meczu, ale czytajac relacje uwazam, ze zmiany byly jak najbardziej nietrafione... I teraz bedzie bardzo Ruchowi ciezko :(
od małego NIEBIESKI

ODPOWIEDZ