ODRA OPOLE - RUCH CHORZOW (niedziela 25.03.07r godz.14:40)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Jr

#61 Post autor: Jr » 25 mar 2007, o 16:57

Boisko Takie same dla obu drużyn ale My zaś pokazali że są przygotowani do dupy jeżel Ćwieląg wraca do tyłu to kto mo strzelać momy 7 napastników a gramy jednym . Bonk = strata Sokól 16 m i podaje ponoć mamy szeroko kadra Jo tego nie widza !!! jestem w kur... a taka piękna niedziela miała być Małysz Otylka ino nas grajki dali dupy

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: Siwy82 » 25 mar 2007, o 16:59

WSTYD I GAŃBA TO MO BYĆ LIDER ?!!!! To co łone graj to jest kompletne dno, bez składu, ladu ,szybkosci, wiary, choby sie po raz pierwszy spotkali. Rozwiazaniem problemow dla Wleciała jest Ecik grajacy od poczatku, a Bonk, Pulo, Adamski nie do ruszenia brawo :evil: Naszo najwiekszo sila zeszlej rundy drugo linia nie istnieje. Szacunek dla tych co pojechali bo jo juz nie zaluja ze nie mogłech byc. Gdyby nie podobne partactwo Jagi i sosnowca byloby po zawodach, tak jeszcze wierza, choć coraz mniej...
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

kolend

#63 Post autor: kolend » 25 mar 2007, o 17:02

kiepsko to wyglada, zeby bola jak sie patrzy na te glupie straty, niecelne podania itp, itd.

Za bramke odpowiedaja Grzyb i stoperzy w rownej mierze

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#64 Post autor: Simone » 25 mar 2007, o 17:10

Ja powiem tak ...

Raz :

jak ktorys z pilkarzy nie ma zamiaru awansowac to niech wy***rdala juz teraz

Zero ambicji widzialem , od straty bramki pogodzeni z porazka

Dwa :

Ewidentnie widac juz ze druzyna jest zle przygotowana i nie widac postepow

Niech Wlecial sie przyzna i powie prawde czy wie kiedy oni nabiora swiezosci i czy w tej rundzie w ogole nabiora

Bo jak nie to wiadomo co ...

Trzy :

Debilne zmiany

Z taka gra nie ma mowy o awansie

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: Mirek » 25 mar 2007, o 17:11

kolend pisze:kiepsko to wyglada, zeby bola jak sie patrzy na te glupie straty, niecelne podania itp, itd.

Za bramke odpowiedaja Grzyb i stoperzy w rownej mierze
A za grę niestety odpowiada trener.
Nie jestem ani jego gorącym zwolennikiem ani zagorzałym przeciwnikiem, ale coś mi się widzi, że trener zaczyna się gubić.

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#66 Post autor: Grzegorz » 25 mar 2007, o 17:26

Adamski kolejny mecz gra jak łajza...czemu taki piłkarz gra w pierwszym składzie

Już mi sie taki żarcik nawet wykluł...czemu gra Ruchu na wiosna coraz bardziej śmierdzi a piłkarze szukają świeżosci - Bo Wleciał uparcie puszcza Bonka..

Śmiac nie ma sie jednak z czego

słabiutko, bardzo słabiutko

Haftkowski w rezerwach walnął 5 bramek ...można go na lwowioków spróbowac...

Mik20
Kontakt:

#67 Post autor: Mik20 » 25 mar 2007, o 17:34

Ja widze to tak:

Adamski- do rezerw, zero szybkości taki wolny chop to co najwyżej moze na Hucie robic, zero doładności i jakis koslawy w telewizji sie wydaje poprostu dno.

Bonk- rezerwy zero dokladnosci zero gry co dolazil do bali to strata Co on robi w 2 lidze ???

Janoszka ja sie ciesze dostal szanse przy formie Mikiego czy Ludzinskiego byl chyba dobrym rozwiazaniem przynajmniej sie staral.

Cwielong i Sokól jedyni zawodnicy ktorzy chcieli grac aby wygrac reszty nie ma sensu komentowac

pozdRo

adamo_R

#68 Post autor: adamo_R » 25 mar 2007, o 17:35

DNO!

Buger

#69 Post autor: Buger » 25 mar 2007, o 17:35

Ruch II Chorzów 10:0 (2:0) Strażak Mikołów
Haftkowski 5, Sobiech 3, Brzozowski, samobójcza.

Niech sie popatrza nasze gwiazdy, jak graly rezerwy i sie dostosuja! Jak nie wygrywomy z takim Opolem to z kim do h*ja momy wgrac! Z bytomska, nie czarujmy sie ale watpia zeby bylo lepij, jak momy wygrac z zespolem kery mo tela ambicji, woli walki ze moznabylo rozdzielic na pora druzyn! Rozwalanie skladu i wyciepniecie polowy ekipy do rezerw tez ni hu*a pomoze bo wtedy bysmy zostali kompletnie rozje*ani, trzeba cos poprawic w druzynie, a tym musi sie zajac w te pedy wlecial i calo druzyna!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#70 Post autor: Scypion » 25 mar 2007, o 17:53

może to pobozne życzenia, ale czy nie wartoby postawic na mlodych? puszcza Haftkowskiego czy Babiarza i niech graja. nie zagraja slabiej niz Bonk czy Adams...

TAU1920ZEN

#71 Post autor: TAU1920ZEN » 25 mar 2007, o 18:03

BRAK SLOW :(

MaćkiFans
Kontakt:

#72 Post autor: MaćkiFans » 25 mar 2007, o 18:18

Pierwsza połowa dno, Grzybek powinien agresywniej go kryć jak by go nawet minął to Makuch go asekurował o Adamskim później Druga połowa pierwsze 15 minut coś się tam działo może jakby coś strzelili to by może...
Adamski - u mnie już wyczerpał definitywnie zaufanie jego umiejętności nadają się najwyżej na 3 ligę jego długie podanie szkoda nerwów
Środek pomocy - nie ma tego który by rozdzielał piłki na prawo na lewo otwierał podaniami napastnikom drogę do bramki
Ecik jeszcze musisz sobie potrenować
Widzę tutaj nawet komentarze domagające się głowy Wleciała co zmienicie na kogo ??Co to będzie taka zamiana jak z trenerem Piasta niby miał coś pomóc a dalej grają jak grają to siedzi w mentalności zawodnika trzeba im wyperswadować że mogą grać na wysokim poziomie.

wojtas 81

#73 Post autor: wojtas 81 » 25 mar 2007, o 18:21

Zaczyno sie robic goraco i jak w piatek z puloniom nie bydzie trzech pkt to zrobi sie maras!!! Colko przewaga bedzie zmarnowano, zacznie sie robic presja, a bez formy i z presja na plecach cienko to widza!!! Wiec panowie do roboty, mocie cztery dni zeby wymyslec jak odblokowac napastnikow i zastanowic sie komu potrzeba urlopu a kto zasluguje zeby grac. Mysla ze Pepe powinien miec wolne bo ten synek sie meczy na boisku i z kazda minuta na nim spedzona traci "ogromna szanse" na transfer do wisly!!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#74 Post autor: Simone » 25 mar 2007, o 18:30

Ja oczekuje wrecz skladu na Polonie w stylu :

Mioduszewski - Makuch Klaczka Baran Nykiel - Domzalski Pulkowski Sokolowski Cwielong - Ludzinski Mikulenas

Zadnych Bonkow a tym bardziej Adamskiego

Na zmiane ktos z : Babiarz , Haftkowski , Janoszka ( ale atak a nie pomoc ! ) , Grzyb , Sobiech , Jakubowski ( ale pomoc a nie obrona ! )

Teraz widac jakby sie przydal Darek Gesior , on by ten srodek poukladal W tym momencie praktycznie zerowe pole manerwu

Aha jeszcze jedno , powiedzcie mi jak trener moze wystawic w nastepnym meczu zawodnika ktory sam mowi po porazce z Polonia ze jest bez formy ?
( Bonk )

DjMaciar
Kontakt:

#75 Post autor: DjMaciar » 25 mar 2007, o 18:31

Bramka TV z meczu Odra Ruch oraz kilka fotek ;-)
na www.Ruch-Chorzow-KS.de

Mecz slaby Ruch slaby a ta Odra jeszcze slabsza
Niech sie w koncu obudza te GWIAZDY bo hu** bedzie z I ligi
ONI JUZ AWANSOWALI PO RUNDZIE JESIENNEJ
i ZAPOMNIELI ZE JEST JESZCZE RUNDA WIOSENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Zablokowany