No to niezły z Ciebie driver jak Cie bany mijają...Simone pisze:Dzisiaj jade sobie samochodem a tu mnie bana mija

otwieram temat sponsor strategiczny i czytam o jakiś banach :lol: to może kzk gop będzie naszym sponsorem a my po meczach będziemy im sie odwdzięczać tak jak to do tej pory wyglądavahanara pisze:No to niezły z Ciebie driver jak Cie bany mijają...Simone pisze:Dzisiaj jade sobie samochodem a tu mnie bana mija
ja jo tyz pamietom kole 93 r to bylo :lol: jeszcze kajs powinieniech miec mycka z Samsungu 8) moze zas do nich startnac i przypomniec im stare czasy :lol:-=]RoD[=-Bzzyk pisze:Dobrze powiedziane wyzej :p
Jo pamietom jeszcze jak sponosorowal Ruch SAMSUNG jakos tak i zerwali umowe jakzesmy spadli do 2 ligi... ale to byla kupa czasu temu ;p
To niech każdymu do biletu dają pelerynasalas pisze:w hiszpani gdzie jest pogoda murowana od 1 do3 ligi pewnie nie znajdziecie stadionu bez zadaszenia a unas tylko korona ma caly zadaszony stadion a pogoda 3/4 roku ciulo zabami !!!oto Polska wlasnie!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mavo1920, Rickenn10, Stasiu19R20 i 63 gości