Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
gregor
-
Kontakt:
AndRe pisze:W najbardziej ultraprawicowym klubie na swiecie SS Lazio gra Liverani i Dabo ktorych skora jest czarna jak heban.
Dla mnie to nie ma znaczenia.
Jak ma byc tak dobry jak Batata a na mecze Ruchu zaczna chodzic za***iste fanki z Brazyli to 8)
Jak ma byc statysta jak Okoro to lepiej wygrzebac chlopakow z nizszych lig (Powiecko , Kopytko , Maslorz etc) , dac ograc sie mlodziezy (mlody ecik , Derek) ale Bron Boze pomysly z Swierczewskim , Iwanem czy tez Sibikiem albo jak wczesniej z Podbroznym i Terleckim.
Fajnie jakby wrocil Gorski bo ma opuscic Dyskobolie , co do Wosia sie nie wypowiadam bo to moja animozja , Moskala tez jest do wziecia , moze ktos dobry sie trafi na Slowacji ( tak jak na poczatku Kundra) , moze wkoncu ktos sie przekona ze tak szybkie pozbycie sie Laszy to byl jednak blad.
Ale zycie to nie CM
popiera w 100% pi***ol kolor byle bydzie groł :roll:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
Pavlique
-
Kontakt:
Jak już robiymy giełda życzeń to jest do wziyncio Iwański ze ściekowej, z radomska możnoby ło poru grajkach pomyslec no i pora walczaków by sie przidało co to nogi niy cofnom; ale niy wiśniewski tyn neandertalczyk ze sośnicy żabol pi***zony co nos wroz z kompałom i gierczakiym spuścili do II ligi sprzedajonc szpil na ściekowej;
I'm a man who walks alone
-
Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
hanysek pisze:mam prosbe podstawa to wos, moze dubicki , jacek wisniewski, pater , andruszczak,
andruszczak :shock: :shock: :shock: wszyscy tylko nie on

-
KK
-
Kontakt:
Na takie wzmocnienia (przynajmniej tej zimy) jak Iwanski bym nie liczyl. Szczakowianka jest w podobnym polozeniu w tabeli jak Ruch, placi na biezaco, a Iwanski chce tylko gry w I lidze. Zreszta chce go kilka klubow pierwszoligowych...
Nie popadajmy w euforie. Plany sa fajne, ale na wyprostowanie renomy klubu i calej sytuacji trzeba bedzie pooooooczekac.
-
ADImiasteczko
autor: ADImiasteczko » 25 lis 2004, o 00:49
chciołbym przynajmnij w sparingu obejrzeć modego ecika jak mo talent po starym to od razu powinni go brać do kadry
-
WOJTEKK
jak czytam wypowiedzi typu -"jak bedzie murzyn grol w Ruchu to mnie juz na Ruchu niezoboczycie...."odpowiem TO ku*** NIE laske robicie ze klubowi dopingiem pomozecie!!!!!!komu kibicujecie ?????dla kogo przychodzicie na mecz????DLA KLUBU RUCH Chorzów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla swojego klubu.Niechcecie przyjezdzac przychodzic TO NIE i tak pozostanie rzesza kiboli którym zalezy na kibicowaniu klubowi
-
marcyk
-
Kontakt:
jus zech kedys pisol, ze skuli mie to mogom grac nawet indianer i eskimos, ale majom grac.
-
Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Napisze to co powiedziałem kiedyś na tym forum. Wali mnie kto będzie grał - jeśli będzie wykonywał swoje piłkarskie obowiązki i faktycznie będzie lepszy od "naszych" jak nalezy to niech gra. Wystarczy że taki "inny" strzeli 1-2 ważne bramy to malkontenci będą go nosić na rękach.
Prędzej czy później, czy się to komuś podoba czy nie, taki zawodnik pojawi się na Cichej. Dla mnie jest ważne czy będzie grał na chwałe naszego RUCHU, a czy on będzie czarny, czerwony to mi wisi konkretnie.
Zresztą o czym tu w tej chwili gadać - nikt taki narazie u nas nie gra więc po co my właściwie o tym pieprzymy :? :? :?
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
gregor
-
Kontakt:
Lysy pisze:Andre i Gregor przestańcie z tymi murzinami!!!!!.Jest tela biołych co poradzom grać tylko trzeba ich umieć znależć.A Ruch z murzynem w skladzie?Dla mnie to nie będzie już nigdy ten sam RUCH! Nic do nich nie mom ale lepiej niech grają w gieksie

Mie nie łazi oto żeby na siła zatrudniać czarnego, ale jak by był to mnie to je*** grają w całej europie a wy pierdolićie jak byśmy byli relem madryt i mogli sobie wybierać

czorny czy bioły Ludzie TOLERANCJI TROCHA

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
Patton
-
Kontakt:
No super, pozniej bedzie tak jak w zabolach - armia zaciezna zza granicy nie wie co to derby, nic szczegolnego nie czuja przed meczem itd. W sumie co za roznica - pilkarz kochajacy klub i grajacy dla kibicow, czy pilkarz majacy w du***, czy gra z Gieksa, czy Legia. Prawda? I nie mowcie mi, ze murzyn, czy azjata poczuje klimat takich meczow. On normalnie bedzie to mial gdzies.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
Patton
-
Kontakt:
atomic i tutaj sie mylisz 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
kibic1920
hanysek pisze:mam prosbe podstawa to wos, moze dubicki , jacek wisniewski, pater , andruszczak,
Wos - OK
Dubicki - siedzielby na lawce :lol:
Wisniewski - czy to nie przez jego swietna gre w ostatnim meczu ze Sciekowianka jestesmy w II lidze ?? WISNIEWSKI NIE
Pater - ledwo juz sie rusza
Andruszczak - mial propozycje z Ruchu wybral GKS a i w takiej slabej druzynie ma problem zeby grac w podst. 11
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
kibic1920 pisze:hanysek pisze:mam prosbe podstawa to wos, moze dubicki , jacek wisniewski, pater , andruszczak,
Wisniewski - czy to nie przez jego swietna gre w ostatnim meczu ze Sciekowianka jestesmy w II lidze ?? WISNIEWSKI NIE
Z tego co pamiętam Wiśnia nie grał w tym meczu. To zasługa Radlera.
ALe zgadzam się - Wiśnia NIE
-
Dave82
Jacek Berensztajn i Kowalczyk z Radomska , Janek Woś i Marcin Bęben (jakby odszedl Nowak oby nie ) Robert Górski i byloby super ! Mosór po kontuzji wraco do składu i jadymy na 1 liga !!!
Nowak
Bartos Mrózek Mosór Górski
Smarzyński Błażejewski Berensztajn Woś
Śruwta Bizacki
-
Siemce_Fan
Dave82 Smarzyk odchodzi :?