Nowi pilkarze w Ruchu
- Neo
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tym co sie zachwycaja tym olsadebowskim i tak biadola nad tym co nom przeszlo kolo nosa to powiem ze kolo nosa to przeszla kasa i to nie nom ino rogalikowi a jak tak wom zalezy na kasie to co dwa tydnie idzcie na konie obstawiejcie i tam se kibicujcie arabom czarnym szpakowatym i jakim tam jeszcze ... jo slowa dotrzymia nie pojawia sie na ruchu i juz jak zagro jakis przymaraszony nawet chocby w lidze mistrzow grali ... jak sa tacy dobrzy to niech se graja u siebie bo jak tak dalej bedziecie tolerancyjni to sie obudzicie tak jak belgowie w europie gdzie dzielnice sniadolicych muzulmanow sa w centrach miast i przepieknie ubarwiaja syfem skadinad piekne np katedry i koscioly katolickiej europy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
O ku***. Za to nasza biała wszechpolska młodzież jest wychowana, kulturalna i wogóle dwa poziomy ewolucyjne wyżej... :oops:nudny pisze:bo jak tak dalej bedziecie tolerancyjni to sie obudzicie tak jak belgowie w europie gdzie dzielnice sniadolicych muzulmanow sa w centrach miast i przepieknie ubarwiaja syfem skadinad piekne np katedry i koscioly katolickiej europy
Bezsensowna dyskusja popierana jeszcze głupszymi argumentami.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- Lutz
- Kontakt:
Na tym forum juz byla dyskusja na tyn temat ( muzulmanie i islam ) i nawet chyba jo ja zaczol. Do ludzi tolerancyjnych sie niy zaliczom i miolech z tego juz niy roz klopoty , ale wlasnie teroz proponowol bych tak jak KK pedziol zakonczyc temat i godka o tym czy czorny czy bioly. Tak po prostu dla dobra Ruchu . Tego forum niy czytomy ino my . Sie zachowejcie swoje poglondy na potym. Je iskierka nadziei i ciulato by bylo jakby sie nasze forum przyczynilo to jej zgasniecia.
-
- Kontakt:
W najbardziej ultraprawicowym klubie na swiecie SS Lazio gra Liverani i Dabo ktorych skora jest czarna jak heban.
Dla mnie to nie ma znaczenia.
Jak ma byc tak dobry jak Batata a na mecze Ruchu zaczna chodzic za***iste fanki z Brazyli to 8)
Jak ma byc statysta jak Okoro to lepiej wygrzebac chlopakow z nizszych lig (Powiecko , Kopytko , Maslorz etc) , dac ograc sie mlodziezy (mlody ecik , Derek) ale Bron Boze pomysly z Swierczewskim , Iwanem czy tez Sibikiem albo jak wczesniej z Podbroznym i Terleckim.
Fajnie jakby wrocil Gorski bo ma opuscic Dyskobolie , co do Wosia sie nie wypowiadam bo to moja animozja , Moskala tez jest do wziecia , moze ktos dobry sie trafi na Slowacji ( tak jak na poczatku Kundra) , moze wkoncu ktos sie przekona ze tak szybkie pozbycie sie Laszy to byl jednak blad.
Ale zycie to nie CM
Dla mnie to nie ma znaczenia.
Jak ma byc tak dobry jak Batata a na mecze Ruchu zaczna chodzic za***iste fanki z Brazyli to 8)
Jak ma byc statysta jak Okoro to lepiej wygrzebac chlopakow z nizszych lig (Powiecko , Kopytko , Maslorz etc) , dac ograc sie mlodziezy (mlody ecik , Derek) ale Bron Boze pomysly z Swierczewskim , Iwanem czy tez Sibikiem albo jak wczesniej z Podbroznym i Terleckim.
Fajnie jakby wrocil Gorski bo ma opuscic Dyskobolie , co do Wosia sie nie wypowiadam bo to moja animozja , Moskala tez jest do wziecia , moze ktos dobry sie trafi na Slowacji ( tak jak na poczatku Kundra) , moze wkoncu ktos sie przekona ze tak szybkie pozbycie sie Laszy to byl jednak blad.
Ale zycie to nie CM
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Od bajtla dwa kluby KSR i MCFCAndRe pisze:Lutz masz za***iste dwa zdjecie w Swoim podpisie
Az sie milo patrzy

Link nie dotyczy tematu
http://www.mancity.webkonto.us/
panowie to musi byc przemyslane
mam prosbe podstawa to wos, moze dubicki , jacek wisniewski, pater , andruszczak,
-
- Kontakt:
Re: panowie to musi byc przemyslane
Wos - zgadzam siehanysek pisze:mam prosbe podstawa to...
Dubicki - mhmmm... napastnikow jest sporo
Wisniewski - w podobnej sytuacji w Cracovii znajduje sie Wawrzyczek
Pater - wypalony, nie
Andruszczak - juz kiedys mial przyjsc, ale jemu idzie tylko w jednym klubie, nie