Wybory Samorządowe (16 listopad) - GŁOSUJEMY NA RAŚ

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Wybory Samorządowe (16 listopad) - GŁOSUJEMY NA RAŚ

#571 Post autor: Adam1983 » 17 lis 2014, o 12:22

Ozor pisze:Bydzie , bydzie o to żech jest spokojny :P teroz zoboczymy co som warte obietnice Kotali i reszty.
Prziszoł czas że idzie pedziec sprawdzom w sprawie stadionu :!:
Tyla warte co Kopla :)
Kotala wiedzioł, że Wspólny zawsze zagłosuje przeciw stadionowi, i to mu dowało komfort. Teroz Kotala mo większość (wystarczy sojusz z RAŚ), ale zoboczycie, jak nagle mu się zmieni postrzeganie rzeczywistości. Przez te 4 lata dalij nic nie drgnie.

Ot moja wizja.

Awatar użytkownika
Harry1990
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#572 Post autor: Harry1990 » 17 lis 2014, o 12:25

Przeglądam fanpejdz na fejsie Wch i widać że porażka BOLI, wcześniej wstawiali od grona informacji by odkupić Kotale ale nie wyszło im niestety.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#573 Post autor: Ozor » 17 lis 2014, o 12:28

Adam1983 pisze:
Ozor pisze:Bydzie , bydzie o to żech jest spokojny :P teroz zoboczymy co som warte obietnice Kotali i reszty.
Prziszoł czas że idzie pedziec sprawdzom w sprawie stadionu :!:
Tyla warte co Kopla :)
Kotala wiedzioł, że Wspólny zawsze zagłosuje przeciw stadionowi, i to mu dowało komfort. Teroz Kotala mo większość (wystarczy sojusz z RAŚ), ale zoboczycie, jak nagle mu się zmieni postrzeganie rzeczywistości. Przez te 4 lata dalij nic nie drgnie.

Ot moja wizja.
Jednak trocha optymizmu by się przidało :) niy idzie być zawsze na niy dejmy mu szansa ;)

Awatar użytkownika
Harry1990
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#574 Post autor: Harry1990 » 17 lis 2014, o 12:43

Jeśli będzie znów glosowanie o Stadion to większość będzie zdecydowana - 11 głosów PO, 2 RAŚ i być może 2 z PIS-u bo G. Krzak chyba głosował za stadionem i brał udział w manifestacji oraz Jacek Nowak.

Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#575 Post autor: niebieski98 » 17 lis 2014, o 13:07

Mrokol, pogadaj z waszymi przedstawicielami w radzie żeby już teraz naciskali na Kotale, aby już w grudniu było głosowanie za budżetem z kasą na stadion. Myślę, że spotkanie z kibicami i przypomnienie o obietnicach Kotali dobrze zrobią. Musimy doprowadzić aby budowa rozpoczęła się już w przyszłym roku.

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#576 Post autor: Adam1983 » 17 lis 2014, o 13:14

Z tego co wiem, to budżet na 2015 już chyba jest ustalony, tak więc jak co to dopiero ewentualnie na 2016 by się coś znalazło.
A jeśli jeszcze nie ustalono, to nie sądzę, że by teraz, na koniec roku nagle znalazło się parędziesiąt baniek na stadion.

Awatar użytkownika
Yego

#577 Post autor: Yego » 17 lis 2014, o 13:37

Znajac politykierow to nigdy nic nie wiadomo, ale wynik wyborow jest sam w sobie pozytywny, bo to RAS koronuje krola. Przynajmniej jest nadzieja na budowe stadionu. A tak gdyby Sadłoń-iowcy zostali przy miejskim korycie to moglibysmy o wszystkim zapomniec.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

daro75

#578 Post autor: daro75 » 17 lis 2014, o 13:56

oby zabralo to krocej niz jak ostatnio 4 lata - do dziela radni

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#579 Post autor: AdiC » 17 lis 2014, o 14:00

Adam1983 pisze:Z tego co wiem, to budżet na 2015 już chyba jest ustalony, tak więc jak co to dopiero ewentualnie na 2016 by się coś znalazło.
A jeśli jeszcze nie ustalono, to nie sądzę, że by teraz, na koniec roku nagle znalazło się parędziesiąt baniek na stadion.
Spoko, spoko. Za stadion nie płaci się z góry. Wystarczy wola polityczna, większość w radzie i rozpisany przetarg na wykonie pełnej dokumentacji i rozpoczęcie pierwszego etapu. Jeśli to się uda załatwić w 2015 roku to już bydzie wielki sukces. Jeśli do tego dołożyć zmiany układu w Urzędzie Marszałkowskim to jest szansa , że pomysł SS upadnie, chyba że PIS niczym w tych kwestiach nie różni się od PO.
Jest nadzieja w tej układance.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Yego

#580 Post autor: Yego » 17 lis 2014, o 14:02

Wiadomo juz ile miejsc dostana poszczegolne ugrupowania do Sejmiku Slaskiego?
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#581 Post autor: Thoth » 17 lis 2014, o 14:16

Panowie bardzo pozytywny wynik wch mysla ze to jest poczatek ich upadku i za 4 lata w nastepnych wyborach beda te watpliwe persony całkowicie wyjebane z RM :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: nazwiska tych typów którzy głosowali przeciw budowie powinny być przez nastepne pora lot na świeczniku zeby im sie przypadkiem nie udało dostać do żłoba pod szyldem innego ugrupowania. Po ogłoszeniu oficjalnych wyników Stowarzyszenie powinno jak najszybciej spotkać sie z aktualnym prezydentem oraz z wszystkimi radnymi popierajacymi budowe i obie strony powinny wydac jakies stanowisko w tej kwestii zeby wiedziec na czym stoimy, trza przypilnować żeby czasem łysy nie wpodl na pomysl ze przetarg zacznie dopiero robic na rok przed koncem kadencji :zdegustowany: Także bRacia do DZIEŁA!!!!!!!!
Aha jeszcze jedno sadłoń out :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: tera ino jeszcze wy***ac go ze stadionu i byda content :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: rozumia ze ten człek i jemu podobni którzy glosowali przeciw w przypadku powstania nowego stadionu zostana uznani jako osoby nie pożądane :super: najlepiej ze zdjeciami pysków przy bramie jak to było w pewnym kultowym filmie tych ludzi nie chcemy :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Elmer
Kontakt:

#582 Post autor: Elmer » 17 lis 2014, o 14:27

Teraz tak myślę, że projekt już jest i co dalej. Co z tymi 4 milionami rocznie dla klubu? Ściema czy rzeczywiście coś dostaną?

Ciekawie mnie stanowisko RUchu i być może stwierdzenie Strażnika, że nie chcą grac przy Cichej, bo zapełnią Śląski
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#583 Post autor: Thoth » 17 lis 2014, o 14:30

Elmer pisze:Ciekawie mnie stanowisko RUchu i być może stwierdzenie Strażnika, że nie chcą grac przy Cichej, bo zapełnią Śląski
zdanie tego pajaca mnie g... interesuje a przedstawiciel prezydenta w Radzie Nadzorczej klubu niech w koncu zacznie patrzec bardziej na rece jakie sa finanse w klubie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#584 Post autor: Roch1920 » 17 lis 2014, o 14:33

Elmer pisze:zapełnią Śląski
ja, chyba luftem...

19aRtuR20
Kontakt:

#585 Post autor: 19aRtuR20 » 17 lis 2014, o 14:35

Elmer pisze:Teraz tak myślę, że projekt już jest i co dalej. Co z tymi 4 milionami rocznie dla klubu? Ściema czy rzeczywiście coś dostaną?

Ciekawie mnie stanowisko RUchu i być może stwierdzenie Strażnika, że nie chcą grac przy Cichej, bo zapełnią Śląski
Okaze sie, ze bez tych 4 mln Ruch nie przetrwo... i wtedy sie zacznie polityka...

Zablokowany