kaj żeś to usłyszoł? bo jakoś cicho o tymkattowitz pisze:Słyszałem że po "cichutku" klub pożegnał Andrzeja Niedzielana i więcej na Cichej się już nie pojawi.
Niedzielan przy Zielinskim nie będzie grał więc lepiej się go pozbyć taka prawda
kaj żeś to usłyszoł? bo jakoś cicho o tymkattowitz pisze:Słyszałem że po "cichutku" klub pożegnał Andrzeja Niedzielana i więcej na Cichej się już nie pojawi.
To że transfer Lewińskiego to niewypał to nic nie znaczy. Patrz ile było tych wypałów kilka lat wstecz. Sobiech,Sadlok itp...Thoth pisze:Lewiński tyz pogroł w nizszych klasach. Jest jak jest i nie idzie być za wielkim optymistom i nawet bych mógł w sumie sie cieszyć ino jakoś nie mom zaufania do szczesliwej reki Mósóra czy Pietrzaka w kwestii scoutingu i wychwytywania modych talyntów
Sobiech Sadlok i chciołbych poznać te itp...NiebieskaDruzyna pisze:To że transfer Lewińskiego to niewypał to nic nie znaczy. Patrz ile było tych wypałów kilka lat wstecz. Sobiech,Sadlok itp...Thoth pisze:Lewiński tyz pogroł w nizszych klasach. Jest jak jest i nie idzie być za wielkim optymistom i nawet bych mógł w sumie sie cieszyć ino jakoś nie mom zaufania do szczesliwej reki Mósóra czy Pietrzaka w kwestii scoutingu i wychwytywania modych talyntów
Wróble na dachu ćwierkajom19r20 pisze:kaj żeś to usłyszoł? bo jakoś cicho o tymkattowitz pisze:Słyszałem że po "cichutku" klub pożegnał Andrzeja Niedzielana i więcej na Cichej się już nie pojawi.
Niedzielan przy Zielinskim nie będzie grał więc lepiej się go pozbyć taka prawda
Niedzielan definitywnie out. nawet w busie do Kamienia go niema... szkoda trocha no ale co sie dziwickattowitz pisze:Wróble na dachu ćwierkajom19r20 pisze:kaj żeś to usłyszoł? bo jakoś cicho o tymkattowitz pisze:Słyszałem że po "cichutku" klub pożegnał Andrzeja Niedzielana i więcej na Cichej się już nie pojawi.
ruchchorzow.com.pl pisze:W tym gronie nie było Arkadiusza Lewińskiego, Huberta Kotusa oraz Adriana Ułasowicza, którzy jak poinformował nas trener Zieliński dostali wolną rękę w poszukaniu sobie nowych klubów. Do autokaru wsiedli natomiast Daniel Dziwniel (Offenbacher Kicker) oraz Bartosz Brodziński (Arka Gdynia), którzy są już blisko podpisania umów z czternastokrotnymi mistrzami Polski.
dokładnie takRejon pisze:odstawić chopa a ściepać go z listy płac to blank co insze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], jajo, kibol-siem-ce, Majestic-12 [Bot] i 63 gości