czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#556 Post autor: Panewniki » 19 wrz 2006, o 07:48

ku*** za***iscie :D Nowi sponsorzy....mmmmmmm....downo tego u nos nie bylo :cry: :cry:

A teraz tak trocha "rozrywki" :lol: :lol:
Niebieskie dwa tygodnie

Ile to już razy chorzowscy kibice słyszeli, że na Cichą zawita poważny sponsor. Padały terminy, kilka razy było już tak blisko... ot, dwa tygodnie. Zdarza się, że fani Ruchu przypominają mi te "dwa tygodnie". Zawsze wspominam wtedy amerykańską komedię "Skarbonka". Główny bohater, którego grał Tom Hanks, musiał użerać się z brygadą remontową, która chociaż w gruncie rzeczy solidna, nie potrafiła jednak dotrzymywać terminów. Szef brygady na każde pytanie: "kiedy skończy się remont?" odpowiadał niewzruszony - "za dwa tygodnie". Prace rzecz jasna trwały długie miesiące, ale co ciekawe, ich efekt przeszedł najśmielsze wyobrażenie. Czego i Ruchowi życzę.
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

szwajcu

#557 Post autor: szwajcu » 19 wrz 2006, o 08:47

taaaa dwa tygodnie :)
Do tego wyborcza wspomina że jednak ponoć Magiera ma do nas przyjsc w przerwie zimowej.... a ja bym mu powiedział żeby wydupiał :D co to my som zapleczem dla dziadków co już ich legia nie chce :?: :!: Niedosc że Sokołowski to jeszcze Magiera :evil: (z całym szacunkiem dla Sokołowskiego, który odwala kupe dobrej roboty, ale.... gra jak gra bo to jest jego praca i za to mu płacą, a legionista zawsze zostaie legionistom !!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#558 Post autor: heli » 19 wrz 2006, o 09:04

gdzie wy tam coś widzicie z tym sponsorem o terminie dwóch tygodni, może ja jestem ślepy, ale nic takiego tam nie ma. Tam jedyne jest zdanie neiwykluczone, ze umowa zostanie podpisana jeszcze we wrześniu, ale ona już nie jest wypowiedzią Ziętka, tylko autora tekstu, tak samo jak ten komentarz końcowy. Oby tak było jak w nim, że warto było czekać, ale nie wkładajmy w czyjeś usta słów, bo potem zaś bedą wpisy w stylu ktoś gadał o takim, a takim terminie i nie dotrzymał słowa.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

szwajcu

#559 Post autor: szwajcu » 19 wrz 2006, o 09:18

poprostu autor artykułu chciał zwrócić uwage że już wiele razy był nadmuchiwany balonik na Ruchu o sponsorze strategicznym i dlatego przytoczone są tu te znane dwa tygodnie...

DjMaciar
Kontakt:

#560 Post autor: DjMaciar » 19 wrz 2006, o 10:06

Bedzie sponsor nie bedzie tego tematu ale jak narazie jest
i wydaje mi sie ze jeszcze dlgo bedzie w koncu walkujemy
ten temat juz kilka dobrych lat a nic z tego nie wynika

pytanie do AMRY co z tym gosciem lod lodowko-chlodziarek itp. z niemiec
jo z nim godol ale jakos Zarzad i wlodarze klubu sie nie za bardzo kwapili na jego
propozycje a to bol swoj czlowiek bo kibic Ruchu jeden z tych co mu sie w zyciu udalo??
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#561 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 19 wrz 2006, o 11:06

grzej pisze:wyborcza tez zauwazyla balonik...
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3626768.html
ciekawe wiela w tym prowdy i co z tego wyjdzie :?
NIEBIESCY BYTKÓW

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#562 Post autor: wolfik » 19 wrz 2006, o 12:01

Jak jakis sponsor podpisze umowe to wtedy sie bedziemy cieszyc. Narazie nie ma co myslec i robic sobie nadziei.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

loveparadee

#563 Post autor: loveparadee » 19 wrz 2006, o 12:08

a jo czuja ze COS z tego bydzie....

moze dlatego zech jest wczorajszy :D

rumcajs_79
Kontakt:

#564 Post autor: rumcajs_79 » 19 wrz 2006, o 12:27

cosmi sie zdaje ze ta gazyta czyto nasze forum :wink:

a co do sponsora to fajnie by bylo ale....
pozyjemy zobaczymy
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#565 Post autor: gerhat » 19 wrz 2006, o 14:11

heli pisze:gdzie wy tam coś widzicie z tym sponsorem o terminie dwóch tygodni, może ja jestem ślepy, ale nic takiego tam nie ma. Tam jedyne jest zdanie neiwykluczone, ze umowa zostanie podpisana jeszcze we wrześniu, ale ona już nie jest wypowiedzią Ziętka, tylko autora tekstu, tak samo jak ten komentarz końcowy. Oby tak było jak w nim, że warto było czekać, ale nie wkładajmy w czyjeś usta słów, bo potem zaś bedą wpisy w stylu ktoś gadał o takim, a takim terminie i nie dotrzymał słowa.
heli tu nie chodzi o analiza czy dwa tygodnie wynika z wypowiedzi, kalendarza czy czegokolwiek.
Może twój staż na forum nie siego daleko wstecz, ale wiedz że temat jest wałkowany od kilku lat i niejednokrotnie wypowiadali się Rogale, Mleczki i Ziętki że sponsor będzie za dwa tygodnie.
Słowa "dwa tygodnie" to utarty slogan i nie oznaczo konkretnego terminu ale jak dotąd "gruszki na wierzbie".
Oby tym razem było inaczej, ale kibice wypowiadający się w tym temacie niejednokrotnie prosili aby klub nie podawał żadnych obietnic na temat sponsora dopuki nie będzie podpisano umowa. Zwykły kibic nic z tego nie mo że wczesniej się o tym spekuluje, a spekulacje tylko daja tylko powody zazdrosnym, szujom dziennikarskim, kolaborantom i innym do tego aby zachachmencic spnsora lub obrzydzić klub na zasadzie "psa ogrodnika"

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#566 Post autor: L_M » 19 wrz 2006, o 14:16

gerhat pisze:
heli pisze:gdzie wy tam coś widzicie z tym sponsorem o terminie dwóch tygodni, może ja jestem ślepy, ale nic takiego tam nie ma. Tam jedyne jest zdanie neiwykluczone, ze umowa zostanie podpisana jeszcze we wrześniu, ale ona już nie jest wypowiedzią Ziętka, tylko autora tekstu, tak samo jak ten komentarz końcowy. Oby tak było jak w nim, że warto było czekać, ale nie wkładajmy w czyjeś usta słów, bo potem zaś bedą wpisy w stylu ktoś gadał o takim, a takim terminie i nie dotrzymał słowa.
heli tu nie chodzi o analiza czy dwa tygodnie wynika z wypowiedzi, kalendarza czy czegokolwiek.
Może twój staż na forum nie siego daleko wstecz, ale wiedz że temat jest wałkowany od kilku lat i niejednokrotnie wypowiadali się Rogale, Mleczki i Ziętki że sponsor będzie za dwa tygodnie.
Słowa "dwa tygodnie" to utarty slogan i nie oznaczo konkretnego terminu ale jak dotąd "gruszki na wierzbie".
Oby tym razem było inaczej, ale kibice wypowiadający się w tym temacie niejednokrotnie prosili aby klub nie podawał żadnych obietnic na temat sponsora dopuki nie będzie podpisano umowa. Zwykły kibic nic z tego nie mo że wczesniej się o tym spekuluje, a spekulacje tylko daja tylko powody zazdrosnym, szujom dziennikarskim, kolaborantom i innym do tego aby zachachmencic spnsora lub obrzydzić klub na zasadzie "psa ogrodnika"
gerhat ale przeciez klub nie wypowiadal sie na ten temat. Wystawil balon, Wyborcza podchwycila i zadala o niego pytanie, a Zietek odpowiedzial 'niewykluczone' - no bo co mial odpowiedziec. A smiem twierdzic ze za kilka dni zacznie sie rozliczanie klubu z tego artykulu tutaj na forum, co bedzie smieszne. Smieszne nie dla tego, ze znowu obiecano i nic, tylko smieszne dlatego ze kibic znow oparl sie na naciaganych doniesieniach (choc oby tym razem nie byly naciagane) a klub nie odegral w tym artykule zadnej roli. jak dla mnie same spekulacje.

Raulito
Kontakt:

#567 Post autor: Raulito » 19 wrz 2006, o 14:25

gerhat ale przeciez klub nie wypowiadal sie na ten temat. Wystawil balon, Wyborcza podchwycila i zadala o niego pytanie, a Zietek odpowiedzial 'niewykluczone' - no bo co mial odpowiedziec. A smiem twierdzic ze za kilka dni zacznie sie rozliczanie klubu z tego artykulu tutaj na forum, co bedzie smieszne. Smieszne nie dla tego, ze znowu obiecano i nic, tylko smieszne dlatego ze kibic znow oparl sie na naciaganych doniesieniach (choc oby tym razem nie byly naciagane) a klub nie odegral w tym artykule zadnej roli. jak dla mnie same spekulacje.

Bardzo dobrze napisane ! Bo to moga byc tylko plotki a to My kibice za bardzo sie na to "nakrecamy" poczekajmy na konkrety ...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

arcio
Kontakt:

#568 Post autor: arcio » 19 wrz 2006, o 14:27

strach się bać co to będzie jak ta umowa zostanie podpisana
jak teraz już sie nią żyje :D
nigdy nie jest za późno

Alex_

#569 Post autor: Alex_ » 19 wrz 2006, o 15:28

arcio pisze:strach się bać co to będzie jak ta umowa zostanie podpisana
jak teraz już sie nią żyje :D
a to jest dziwne ze juz tym zyjemy, po prostu jeszcze nie przekonalo bo nos to ze jak cos pisz eo spaonsorach ze niby cos tam hu** muje i tak huaj z tego jest

wiec jo to pi***ola i dopiero pogodom o sponsorze jak bydzie na 100% :lol:

z dzis zero pierdolenia WSZYSCY NA CICHO !!

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#570 Post autor: KOSTA » 19 wrz 2006, o 15:55

Gott mit Uns - wiynkszego niy znojdymy......
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Zablokowany