Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
pedro-sbl
-
Kontakt:
pRowincjorz pisze:
Takie mecze to jest okazja zdobyć nowych kibiców, zarazić ich tym chodzeniem na mecze, wystarczy tylko pokazać tą wspaniałą atmosfere i nieprzerwany doping na trybunach a wielu z nich zacznie chodzić regularnie.
Mosz recht! Jo wzion na szpil z wislom, mieszkanka Hindenburga kiero w dodatku malo co wiedziala o atmosferze na fusbal szpilu bo nigdy niy boua wczesniyj. Jako, ze atmosfera byla super dziynki trzem torom i wysokiyj frekwencji, dzioucha na pytanie czy by poszla jeszcze na szpil, pedziala, ze ja ale jak juz to na mlyn co by pospiywac i sie pobawic...Takze trefic z dobrym szpilem i moze akurat przybydzie nom nowy fan i te kilkadziesiont zeta w noszym uogrodku a niy w szczewskim czy cygonskim.
a Zegg niy ino jezdzi na derby 
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
_pnwk_
-
Kontakt:
Ale mocie tymat do rozkminy.
Od zawsze byli som i bydom pikniki,fanatycy,kibice sukcesu etc etc i zodyn tego niy zmiyni,co niy znaczy ze nowy nigdy niy zostanie fanatykiem....
Zapamiyntej jedyn z drugim,ze zawsze musi być tyn piyrszy roz...
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
kaban1
-
Kontakt:
Ale jo tu godom o kobicach kere lazom ino na derby kere som juz ilestam razy ale ino na derbach i ich juz niy zmiyniymy a co innego do tych richtich nowych to im sie moze udzieli.
-
19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
od której grzybek jutro otwarty?
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: karol fryna » 9 kwie 2012, o 15:38
kaban1 pisze:Ale jo tu godom o kobicach kere lazom ino na derby kere som juz ilestam razy ale ino na derbach i ich juz niy zmiyniymy a co innego do tych richtich nowych to im sie moze udzieli.
to cza bilety sprzedowac w pakiecie np za 50 zl derby+ lks+lechia ,a jak taki delikwynt podzie ino na derby to przynajmiyj kasa w klubie zostawi
-
franc
-
Kontakt:
Panowie ponawiam pytanie kolegi o której jutro jest otwarty grzybek bo nigdzie zadnej informacji nie ma .
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
-
Vlad
-
Kontakt:
Czy majac bilet na prosto do sie wejsc na dziesiona?
-
19_kRzysiek_20
-
Kontakt:
autor: 19_kRzysiek_20 » 11 kwie 2012, o 10:17
Vlad pisze:Czy majac bilet na prosto do sie wejsc na dziesiona?
tak
również wchodząc na dziesionę możesz wejść na prostą
-
NTG
A czy majac bilet na 9 mozna wejsc na 10 albo na 9 ale od al Bojownikow bo gosciu ktory doladowywal mi karte powiedzial ze tak a ja wyjezdzajac z parkingu na bramie widzialem ze to wejscie tylko dla dychy.Oni niekumaci w tym klubie fest sa!
-
jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
NTG pisze:A czy majac bilet na 9 mozna wejsc na 10 albo na 9 ale od al Bojownikow bo gosciu ktory doladowywal mi karte powiedzial ze tak a ja wyjezdzajac z parkingu na bramie widzialem ze to wejscie tylko dla dychy.Oni niekumaci w tym klubie fest sa!
Tys jest za to fest kumaty i tela czasu zes nie poradzil ogarnonc jak to jest na Cichej. Na ja, przed derbami czeko nos taki wysyp na forum
-
NTG
Dziekuje za pomoc panie kumaty oby wiecej takich jak ty a Cicha bedzie sie zapelniac tylko na wds!I pamietaj ze kazdy kiedys ma swoj pierwszy mecz a nie od razu jest alfa i omega i mega kumem jak ty ,a przy zmianie kart, doladowaniach, wejsciach co 5 min z innej strony,robieniu w hu** przy zakupie biletu i innych pierdolach mozna poprostu zbladzic .Poradze sobie.
-
jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
NTG pisze:Dziekuje za pomoc panie kumaty oby wiecej takich jak ty a Cicha bedzie sie zapelniac tylko na wds!I pamietaj ze kazdy kiedys ma swoj pierwszy mecz a nie od razu jest alfa i omega i mega kumem jak ty ,a przy zmianie kart, doladowaniach, wejsciach co 5 min z innej strony,robieniu w hu** przy zakupie biletu i innych pierdolach mozna poprostu zbladzic .Poradze sobie.
Nie gorsz sie, ale to tys zaczon od niekumatych ludzi w klubie. Co do wejscio to jakbys dobrze poczytol to tam pisze "Wejscie na sektor 10" a nie "Wejscie INO na sektor 10".
Zapraszomy na Derby... i za rok tyz przidz, ino dej sie pozor bo bez tyn rok zas cos wymodzom niekumate w klubie i bydzie zonk.
-
NTG
Wymodzom wymodzom nowe zintegrowane karty kibica.A wtedy zas sie zacznie wszystko na nowo.
-
donat
-
Kontakt:
jurek pisze:NTG pisze:Dziekuje za pomoc panie kumaty oby wiecej takich jak ty a Cicha bedzie sie zapelniac tylko na wds!I pamietaj ze kazdy kiedys ma swoj pierwszy mecz a nie od razu jest alfa i omega i mega kumem jak ty ,a przy zmianie kart, doladowaniach, wejsciach co 5 min z innej strony,robieniu w hu** przy zakupie biletu i innych pierdolach mozna poprostu zbladzic .Poradze sobie.
Nie gorsz sie, ale to tys zaczon od niekumatych ludzi w klubie. Co do wejscio to jakbys dobrze poczytol to tam pisze "Wejscie na sektor 10" a nie "Wejscie INO na sektor 10".
Zapraszomy na Derby... i za rok tyz przidz, ino dej sie pozor bo bez tyn rok zas cos wymodzom niekumate w klubie i bydzie zonk.
Bramka od MORiS-u obsługuje tylko sektor 10, czyli jak masz nabity np.7 to nie wejdziesz tą bramką - kilka razy już byłem świadkiem takiej sytuacji.
ALE - jeśli wejdziesz bramką od Bojowników, to już koroną stadionu, pomiędzy sektorami przepuszczą cię na Dziesione
pozdRo
-
pablokatowicka
-
Kontakt:
autor: pablokatowicka » 13 kwie 2012, o 16:20
mam pytanko..bo mam ze swoja Kobieta bilety na inne sektory (kupowalem online, Ona w grzybku i wyniknela pewna niezgodnosc)...chodzilem ostatnio ciagle na mlyn stad tez nie wiem czy cos sie zmienilo miedzy sektorami 5-7 a dokladniej czy da sie miedzy nimi przejsc bez problemu jak to zawsze kiedys bylo...Ona ma sektor 5, ja bilet na sektor 7...wiadomo ze bramki oddzielne ale czy za bramkami dalej jest wspolne wejscie na sektory czy jest to poodzielane plotem tak jak np. wejscie na mlyn??:> dziekuje za odpowiedz:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], mihau i 47 gości