Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Vince1974
Kontakt:

Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

#541 Post autor: Vince1974 » 1 paź 2019, o 13:38

Dziwnym trafem odkąd vice Wela zagościł na naszym forum, co jakiś czas - gdy wiadomo, że próżno czekać na jakąś sensowną odpowiedź z jego strony to akurat pojawiają się jacyś mniej lub bardziej nawiedzeni "Zieloni" dla odwrócenia uwagi i podkręcenia emocji - i co charakterystyczne na dzień góra dwa, po czym znikają. Widzę, że poza zwiadem i ochroną obiektu to również techniki dezinformacji przeciwnika opanowane w stopniu conajmniej zadowalającym....

AsembleR

#542 Post autor: AsembleR » 1 paź 2019, o 16:37

Waszczuk robi postępy względem Bików i Kurczyków, sponsor nie za 2 tygodnie, a za tydzień!

Rafal1920
Kontakt:

#543 Post autor: Rafal1920 » 1 paź 2019, o 16:39

Pierwszy roz wspomnioł o sponsorze kajś tydzień temu więc magiczne dwa tygodnie by pasowały :D

AsembleR

#544 Post autor: AsembleR » 1 paź 2019, o 16:52

Rafal1920 pisze:
1 paź 2019, o 16:39
Pierwszy roz wspomnioł o sponsorze kajś tydzień temu więc magiczne dwa tygodnie by pasowały :D

Może to inny jakiś :D Waszczuk wspomniał o międzynarodowej firmie wspierającej największe kluby na świecie. Jak myślicie, Qatar Airways, Fly Emirates, Samsung? :cwaniak:

Rafal1920
Kontakt:

#545 Post autor: Rafal1920 » 1 paź 2019, o 17:26

My tu gadu gadu o Fly Emirates, a tu wp***dol na Lipinach ;)

sivy35
Kontakt:

#546 Post autor: sivy35 » 1 paź 2019, o 17:40

panowie piłkarze pokazali tylko niepiszcie ze młodzi itp. tragedia
jup

scaneRboy
Kontakt:

#547 Post autor: scaneRboy » 2 paź 2019, o 09:27

losy naszego klubu są przeplatane polityką i trudno temu zaprzeczyć...

temat zostanie wyczyszczony, ponieważ argumenty mogące mieć wpływ na klub zostały zepchnięte na dalszy plan inwektywami i upolitycznioną, nawiedzoną paplaniną, z braku argumentów podgrzewa się emocje.

Albo jesteś kibicem Ruchu i polityk jest dla ciebie partnerem do budowy klubu, albo jesteś politykiem i klub jest dla ciebie narzędziem zdobywania głosów.

Nikogo nie banujemy za poglądy, ale stawianie wyżej polityki na tym forum niż dobra klubu jest niemile widziane, a okazywanie braku szacunku innym kibicom będzie stanowczo tępione.

W tej chwili nie mam czasu, temat chwilowo zamykam, polecą bany do czasu wyborów parlamentarnych.

PS. GODZINE czasu czyściłem ten syf! Zamiast zarabiać kase na rodzine czytam te goowno!
Następnym razem wywale na zbity RYJ!
Dla niektórych wolność słowa to życiowa krzywda, posługują się pismem jak małpa brzytwą.

PS1. poleciało pare wartościowych postów, ale co zrobić jak wątek debilny.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

TheEnd2
Kontakt:

#548 Post autor: TheEnd2 » 2 paź 2019, o 12:44

No i bardzo dobrze!!!
Kasy w Ruchu nie zarobisz....😂 no chyba że ukradniesz tak jak ci co tak załatwili Nasz Ruch

A teraz pytanie: czy w związku z doprowadzeniem spółki na krawędź bankructwa zostały poczynione jakieś starania prawne w kierunku osób odpowiedzialnych za ten stan?
czy zarząd spółki podjął jakieś kroki prawne?

Wela

#549 Post autor: Wela » 2 paź 2019, o 21:04

Szanowny The End2,

wybacz, że ignoruję Twoje pytania, ale po bzdurach, które wypisujesz, że np. staram się skłócić Kibiców, a także mając świadomość, że pojawiłeś się na tym forum jeszcze po mnie i całkiem nie tak dawno świeciłeś się na zielono, to mam ogromne wątpliwości co do Twoich intencji, celów jakie chcesz osiągnąć itd.
Nie znam Cię i nie mam pojęcia z kim mam do czynienia. Inne głosy krytyczne, przynajmniej są autoryzowane przez Kibiców pośród siebie, bo się znają latami, a w Twoim przypadku nie wiadomo, kto, co i z kim...

A zatem, zarząd spółki nie podjął jeszcze żadnych kroków prawnych, bo nie ma czasu. Czas poświęcam na skłócanie Kibiców ze sobą. :super:

PS. A jak chcesz pomóc w tej kwestii, to zapraszam do Klubu. Podpiszemy umowę wolontariacką, o zachowaniu tajemnicy handlowej, etc. i będziesz mógł dokonywać analiz historycznych dokumentów. Jak znajdziesz szwindle, to zarząd pod te udokumentowane historie, złoży zawiadomienie do właściwych organów ścigania.

A jeśli nie podejmiesz tematu, to dalej będziesz mógł mącić na forum, okłamując forumowiczów i siejąc pomówienia wobec innych, że np. skłócają Kibiców, bo tym kłamstwem podnosisz mi ciśnienie, a to dlatego, że jest dokładnie odwrotnie - zależy mi na JEDNOŚCI wśród Kibiców i z czasem przekonam Ich do tego, poprzez czyny! Widzę ogromną siłę w Kibicach i jestem kontynuatorem myśli Ś.P. gen. Sławomira Petelickiego na temat Kibiców - drugiej armii w Polsce!

A Kibice Ruchu są dla mnie wciąż na poziomie Ekstraklasy!

pyRsk "Przyjacielu"... ;)

fcb1920
Kontakt:

#550 Post autor: fcb1920 » 2 paź 2019, o 21:44

scaneRboy pisze:
2 paź 2019, o 09:27
losy naszego klubu są przeplatane polityką i trudno temu zaprzeczyć...

temat zostanie wyczyszczony, ponieważ argumenty mogące mieć wpływ na klub zostały zepchnięte na dalszy plan inwektywami i upolitycznioną, nawiedzoną paplaniną, z braku argumentów podgrzewa się emocje.

Albo jesteś kibicem Ruchu i polityk jest dla ciebie partnerem do budowy klubu, albo jesteś politykiem i klub jest dla ciebie narzędziem zdobywania głosów.

Nikogo nie banujemy za poglądy, ale stawianie wyżej polityki na tym forum niż dobra klubu jest niemile widziane, a okazywanie braku szacunku innym kibicom będzie stanowczo tępione.

W tej chwili nie mam czasu, temat chwilowo zamykam, polecą bany do czasu wyborów parlamentarnych.

PS. GODZINE czasu czyściłem ten syf! Zamiast zarabiać kase na rodzine czytam te goowno!
Następnym razem wywale na zbity RYJ!
Dla niektórych wolność słowa to życiowa krzywda, posługują się pismem jak małpa brzytwą.

PS1. poleciało pare wartościowych postów, ale co zrobić jak wątek debilny.

Pisałem już w jakimś wątku żeby admini zamknęli ten temat i Co z tym Ruchem. Do momentu aż wyjaśni się temat bojkotu. Jest temat bojkot i tam umieszczać wszystkie wpisy na temat. A jak macie pytania do Weli to piszcie prywatne wiadomości. Trwają rozmowy i nie ma powodów żeby podgrzewać atmosferę. PozdRawiam

Wela

#551 Post autor: Wela » 2 paź 2019, o 23:12

Fcb1920,

rozumiem Twoje intencje, ale nie zamykałbym tych wątków... One poprawiają mimo wszystko komunikację między Kibicami. Nawet jeśli nie wszystko co tu się pojawia jest zgodne ze stanem faktycznym czy bieżącym...

Jutro 3.10. W Klubie kolejne bomby, które mogą eksplodować... Jutro kolejne pożary do gaszenia... Trenerzy Akademii u kresu cierpliwości...
Czasami zmęczenie psycho - fizyczne daje się we znaki, ale niezmiennie wierzę w uratowanie Ruchu...

I dzisiaj po prawie 3 miesiącach taka inspiracja do dalszej pracy i służby na rzecz ukochanego Ruchu... Nie mogę dzisiaj jeszcze nic powiedzieć. Muszę czekać na wynik rozmów Kibiców z akcjonariuszami, ale mogę powiedzieć, że dla takich chwil warto padać na pysk, pełnić służbę dla idei, dla pasji, dla tego co w życiu po prostu ... KOCHAMY!

Kocham Ruch 💙 i wierzę, że razem wywalczymy Jego powrót na szczyty Ekstraklasy, choćby to miało trwać i 10 lat...

To Święte słowa: Ruch nigdy nie zginie!!! Amen!

Wela

#552 Post autor: Wela » 2 paź 2019, o 23:25

Na dziś koniec roboty... Jadę pomieszkać, ale jutro z ochotą wstanę rano, żeby zaś gonić na Ruch, bo dzisiaj pośród wielu trudnych sytuacji i przykrych rozmów, gdzie trzeba patrzeć w oczy ludziom, poświęcającym życie Ruchowi, niedocenianym i nieopłacanym - to z drugiej strony świadectwo wielu wojowników, którzy walczą o ten Klub, jak na Wiśle, jak na Widzewie...
Wiara we własny naród, wiara w ludzi pomaga dokonywać czynów niemożliwych...
Nawet nie wiem, czy Kibice Ruchu wiedzą, jaką mogą stanowić ogromną siłę - kiedy się jednoczą, kiedy stają ramię w ramię...

A RAZEM DOKONAMY RZECZY NIEMOŻLIWYCH!

pyRsk Niybiescy Ludkowie 👌

scaneRboy
Kontakt:

#553 Post autor: scaneRboy » 3 paź 2019, o 06:34

tematu nie zamkniemy. Raz to zrobiliśmy i wątki tutaj omawiane rozlały się dosłownie po wszystkich możliwych tematach.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

TheEnd2
Kontakt:

#554 Post autor: TheEnd2 » 3 paź 2019, o 18:21

Panie Prezesie,
świeciłem na zielono, tak jak wielu tutaj na forum, kiedyś trzeba zacząć...
nie będę aktywistą i wolontariuszem ponieważ po pierwsze to nie moje zadanie ( ani żadnego innego wolontariusza) tylko zadanie władz klubu aby dokonali analiz historycznych- jak pan to ujął...
a po drugie nie mam takich kompetencji i wiedzy,
ale dziekuję za odpowiedź,
co do jedności kibiców.... nikogo nie dzielę , nie pomawiam,
Kibice są RUCHU SĄ ZJEDNOCZENI !!!
ale są po drugiej strony barykady,

Stanąłem w obronie tych forumowiczów, którzy zostali zaatakowani hejtem, potokiem polityczno- etycznych epitetów -
zostali zaatakowani personalnie przez kogoś i to nie są kłamstwa ani pomówienia etc. nie rozumiem.... pana tekstu o co co?

tyle mojego komentarza w sprawie pańskiego wywodu dot moich wpisów,
Pozdrawiam , do następnego....

scaneRboy
Kontakt:

#555 Post autor: scaneRboy » 3 paź 2019, o 18:56

Temat zostal pociety na kawalki. Niektore widoczne posty sa troche pozbawione kontekstu. Wezcie troche na wstrzymanie, bo nie wszystko teraz w tym temacie do siebie pasuje.

Zablokowany