PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#541 Post autor: SzaRlin » 6 lut 2008, o 20:03

Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.
Ciekawe czy zas wymyslą jakieś śmieszne wejsciowki...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#542 Post autor: radzion » 6 lut 2008, o 20:05

SzaRlin pisze:
Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.
obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiescilo

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#543 Post autor: SzaRlin » 6 lut 2008, o 20:06

radzion pisze:
SzaRlin pisze:
obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiescilo
Spodek wynająć :rotfl: :hyhy:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

RudaSlaska7
Kontakt:

#544 Post autor: RudaSlaska7 » 6 lut 2008, o 20:07

to na Slaskim w niedziela niech zrobiom prezentacja ^^

aju
Kontakt:

#545 Post autor: aju » 6 lut 2008, o 20:23

SzaRlin pisze:
radzion pisze:
SzaRlin pisze:
dobry pomysł ale koleżanki z bukowej zas by gadały ze to profanacja Katowic :rotfl:
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#546 Post autor: SzaRlin » 6 lut 2008, o 20:31

aju pisze:
SzaRlin pisze:
radzion pisze:
SzaRlin pisze:
dobry pomysł ale koleżanki z bukowej zas by gadały ze to profanacja Katowic :rotfl:
nie idzie sprofanowac niebieskich Katowic :D

łysy
Kontakt:

#547 Post autor: łysy » 6 lut 2008, o 21:41

Niech zrobią wyjściówki a kasa za nie przekażą na oprawa chyba dobry pomysł ;)

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#548 Post autor: blue blood » 7 lut 2008, o 13:40

dobry pomysł ale koleżanki z bukowej zas by gadały ze to profanacja Katowic :rotfl:[/quote]

jako profanacjo przeca stadion lezy na terenie miasta (gminy) chorzow i paniynkom z bukowyj nic do tego :rotfl:
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#549 Post autor: L-o » 7 lut 2008, o 13:41

blue blood pisze:jako profanacjo przeca stadion lezy na terenie miasta (gminy) chorzow i paniynkom z bukowyj nic do tego :rotfl:
Od kiedy spodek ležy w Chořowie? ;)

adamas
Kontakt:

#550 Post autor: adamas » 7 lut 2008, o 13:49

czytac ze zrozumieniem. on pisal o tym, ze stadion gieksy lezy na terenie chorzowa, wiec co im bedzie przeszkadzac, ze Ruch zadziala w spodku. a tak na powaznie to to taka bajeczka jest. dobry pomysl z tymi wejsciowkami... a kasa dla NU. a co do terminu, to na pewno najpierw musza nasi wrocic z Turcji. potem mozemy gadac o prezentacji. do inauguracji ligi jeszcze ponad 2 tygodnie, wiec czasu jest duzo. pewnie bedzie gdzies przed meczem z sosnowcem
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#551 Post autor: ObeRschlesien » 7 lut 2008, o 14:57

Wedlug mnie bezesu jest prezentacja zespolu niech sie przygotowuja do rundy 2 tygodnie to wydaje mi sie ze nie jest duzo czasu a wrecz przeciwnie za malo zeby robic ta prezentacje ale patrzac z drugiej strony mozna powiedziec ze ze jak by sie odbyla prezentajca to zapewne by ich moze na duchu podniesc przed tymi meczami wiec stawiam 50/50 moze byc ale nie musi jesli chodzi o moje zdanie jak sie nie myle w tamtym roku prezentacja byla na trybunie krytej teraz juz doklandie nie wiem czy pol roku temu czy rok temu to bylo a miala byc ino godka o biletach a bylo calkiem inaczej.Ale tak jak wczesnije pisalem to jest moje zdanie . A jak bedzie to sie zobaczy jak pilkarze wroca.
Obrazek

Awatar użytkownika
Renegat1988
Kontakt:

#552 Post autor: Renegat1988 » 7 lut 2008, o 16:52

radzion pisze:obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiescilo
Skoro trzeba sie z tym liczyć to niech zarzad pomysli i zrobi prezentacja w innym miejscu..choby na Cichej 6...zreszta, to Oni som od myslenia a nie kibice

Awatar użytkownika
ZawszeNiebieskiSmeRf
Kontakt:

#553 Post autor: ZawszeNiebieskiSmeRf » 7 lut 2008, o 16:56

W przerwie zimowej prezentacja na morisie jest już od paru dobrych lat (pierwsza chyba wtedy przed nieszczęsną rundą zakończoną Zniczem) i mam nadzieje, że w tym roku też dojdzie do skutku bo atmosfera w tej małej hali jest nieziemska ^^ ?!?!?!, prezentacja na trybunie była w tym sezonie ale w przerwie letniej taka robiona na szybko^^

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#554 Post autor: L-o » 7 lut 2008, o 17:09

adamas pisze:czytac ze zrozumieniem. on pisal o tym, ze stadion gieksy lezy na terenie chorzowa, wiec co im bedzie przeszkadzac, ze Ruch zadziala w spodku. a tak na powaznie to to taka bajeczka jest. dobry pomysl z tymi wejsciowkami... a kasa dla NU. a co do terminu, to na pewno najpierw musza nasi wrocic z Turcji. potem mozemy gadac o prezentacji. do inauguracji ligi jeszcze ponad 2 tygodnie, wiec czasu jest duzo. pewnie bedzie gdzies przed meczem z sosnowcem
To nojpiyrw niych ktos czyto ze zrozumiyniym. Ktos napisoú, zeby prezentacja zrobić w spodku, a úon piše ze stadion lezy w granicach Chořowa :wstyd: Koniec OT.

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#555 Post autor: Kirek » 8 lut 2008, o 15:29

?!?!?! pisze:Wedlug mnie bezesu jest prezentacja zespolu niech sie przygotowuja do rundy 2 tygodnie to wydaje mi sie ze nie jest duzo czasu a wrecz przeciwnie za malo zeby robic ta prezentacje ale patrzac z drugiej strony mozna powiedziec ze ze jak by sie odbyla prezentajca to zapewne by ich moze na duchu podniesc przed tymi meczami wiec stawiam 50/50 moze byc ale nie musi jesli chodzi o moje zdanie jak sie nie myle w tamtym roku prezentacja byla na trybunie krytej teraz juz doklandie nie wiem czy pol roku temu czy rok temu to bylo a miala byc ino godka o biletach a bylo calkiem inaczej.Ale tak jak wczesnije pisalem to jest moje zdanie . A jak bedzie to sie zobaczy jak pilkarze wroca.
A w czym przeszkodzi im 2 godzinna prezentacja ?nie bedą przez to motorycznie przygotowani ? Albo zabraknie im czasu na odprawy taktyczne ? Prosza Cie... Nowi piłkarze musza zobaczyć z jak dobrą publicznością mają do czynienia. Poza tym będzie to duże wydarzenie medialne przed Derbami. A i radość dla nas.

ODPOWIEDZ