Ciekawe czy zas wymyslą jakieś śmieszne wejsciowki...Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.
PREZENTACJA
- SzaRlin
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiesciloSzaRlin pisze:Ciekawe czy zas wymyslą jakieś śmieszne wejsciowki...Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.
- SzaRlin
- Kontakt:
Spodek wynająćradzion pisze:obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiesciloSzaRlin pisze:Ciekawe czy zas wymyslą jakieś śmieszne wejsciowki...Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobry pomysł ale koleżanki z bukowej zas by gadały ze to profanacja KatowicSzaRlin pisze:Spodek wynająćradzion pisze:obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiesciloSzaRlin pisze:Ciekawe czy zas wymyslą jakieś śmieszne wejsciowki...Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.![]()

MŁODZI TRENUJCIE!!!
- SzaRlin
- Kontakt:
nie idzie sprofanowac niebieskich Katowicaju pisze:dobry pomysł ale koleżanki z bukowej zas by gadały ze to profanacja KatowicSzaRlin pisze:Spodek wynająćradzion pisze:obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiesciloSzaRlin pisze:Ciekawe czy zas wymyslą jakieś śmieszne wejsciowki...Kirek pisze:Pisałem maila do p. Drabik i prezentacja będzie. Nic więcej narazie nie wiadomo.![]()

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- blue blood
- Kontakt:
dobry pomysł ale koleżanki z bukowej zas by gadały ze to profanacja Katowic
[/quote]
jako profanacjo przeca stadion lezy na terenie miasta (gminy) chorzow i paniynkom z bukowyj nic do tego

jako profanacjo przeca stadion lezy na terenie miasta (gminy) chorzow i paniynkom z bukowyj nic do tego

Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czytac ze zrozumieniem. on pisal o tym, ze stadion gieksy lezy na terenie chorzowa, wiec co im bedzie przeszkadzac, ze Ruch zadziala w spodku. a tak na powaznie to to taka bajeczka jest. dobry pomysl z tymi wejsciowkami... a kasa dla NU. a co do terminu, to na pewno najpierw musza nasi wrocic z Turcji. potem mozemy gadac o prezentacji. do inauguracji ligi jeszcze ponad 2 tygodnie, wiec czasu jest duzo. pewnie bedzie gdzies przed meczem z sosnowcem
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Wedlug mnie bezesu jest prezentacja zespolu niech sie przygotowuja do rundy 2 tygodnie to wydaje mi sie ze nie jest duzo czasu a wrecz przeciwnie za malo zeby robic ta prezentacje ale patrzac z drugiej strony mozna powiedziec ze ze jak by sie odbyla prezentajca to zapewne by ich moze na duchu podniesc przed tymi meczami wiec stawiam 50/50 moze byc ale nie musi jesli chodzi o moje zdanie jak sie nie myle w tamtym roku prezentacja byla na trybunie krytej teraz juz doklandie nie wiem czy pol roku temu czy rok temu to bylo a miala byc ino godka o biletach a bylo calkiem inaczej.Ale tak jak wczesnije pisalem to jest moje zdanie . A jak bedzie to sie zobaczy jak pilkarze wroca.

- Renegat1988
- Kontakt:
Skoro trzeba sie z tym liczyć to niech zarzad pomysli i zrobi prezentacja w innym miejscu..choby na Cichej 6...zreszta, to Oni som od myslenia a nie kibiceradzion pisze:obawiom sie ze ja, tzreba sie liczyc z tym ze przy obecnej atmosferze wokol naszego klubu to na ta hala mogloby przyjsc ze 3-4 razy wiecej ludzi niz by sie tam zmiescilo
- ZawszeNiebieskiSmeRf
- Kontakt:
W przerwie zimowej prezentacja na morisie jest już od paru dobrych lat (pierwsza chyba wtedy przed nieszczęsną rundą zakończoną Zniczem) i mam nadzieje, że w tym roku też dojdzie do skutku bo atmosfera w tej małej hali jest nieziemska ^^ ?!?!?!, prezentacja na trybunie była w tym sezonie ale w przerwie letniej taka robiona na szybko^^
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To nojpiyrw niych ktos czyto ze zrozumiyniym. Ktos napisoú, zeby prezentacja zrobić w spodku, a úon piše ze stadion lezy w granicach Chořowaadamas pisze:czytac ze zrozumieniem. on pisal o tym, ze stadion gieksy lezy na terenie chorzowa, wiec co im bedzie przeszkadzac, ze Ruch zadziala w spodku. a tak na powaznie to to taka bajeczka jest. dobry pomysl z tymi wejsciowkami... a kasa dla NU. a co do terminu, to na pewno najpierw musza nasi wrocic z Turcji. potem mozemy gadac o prezentacji. do inauguracji ligi jeszcze ponad 2 tygodnie, wiec czasu jest duzo. pewnie bedzie gdzies przed meczem z sosnowcem

- Kirek
- Kontakt:
A w czym przeszkodzi im 2 godzinna prezentacja ?nie bedą przez to motorycznie przygotowani ? Albo zabraknie im czasu na odprawy taktyczne ? Prosza Cie... Nowi piłkarze musza zobaczyć z jak dobrą publicznością mają do czynienia. Poza tym będzie to duże wydarzenie medialne przed Derbami. A i radość dla nas.?!?!?! pisze:Wedlug mnie bezesu jest prezentacja zespolu niech sie przygotowuja do rundy 2 tygodnie to wydaje mi sie ze nie jest duzo czasu a wrecz przeciwnie za malo zeby robic ta prezentacje ale patrzac z drugiej strony mozna powiedziec ze ze jak by sie odbyla prezentajca to zapewne by ich moze na duchu podniesc przed tymi meczami wiec stawiam 50/50 moze byc ale nie musi jesli chodzi o moje zdanie jak sie nie myle w tamtym roku prezentacja byla na trybunie krytej teraz juz doklandie nie wiem czy pol roku temu czy rok temu to bylo a miala byc ino godka o biletach a bylo calkiem inaczej.Ale tak jak wczesnije pisalem to jest moje zdanie . A jak bedzie to sie zobaczy jak pilkarze wroca.